Felsővezetők

Kaszás Zoltán

Vezérigazgató

A szabadkai Műszaki Főiskola gépészeti üzemmérnöki diplomát követően a Corvinus Egyetemen szerezett közgazdász, majd MBA végzettséget. Pályafutása alatt dolgozott a Szerencsejáték Zrt -nél., ezt követően a Magyar Posta Zrt. IT stratégiai vezetőjeként tevékenykedett majd a Budapest Airport, a MOL Csoport, és nem utolsó sorban az OTP Szerbia informatikai vezetője volt. Pályafutása során az informatikai stratégia kialakítás, bevezetés és gondozás mellett több nagy projektben működött közre, és mint szponzor több akvizíciós eljárás informatikai részét menedzselte.

2015. december 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt. Infokommunikációs megoldások divízióját vezeti.

2017. január 11-től a T-Systems Magyarország vezérigazgatója.

Bódi Gábor

Vezérigazgató-helyettes,
Soho értékesítés, vállalati ügyféltámogatás és marketing divízió

A Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen szerzett igazgatásszervező majd okleveles közgazdász végzettséget, miközben ösztöndíjjal kezdett el dolgozni a Miniszterelnöki Hivatalban. Az itteni 10 éves pályafutása alatt közigazgatás fejlesztéssel és e-közigazgatással foglalkozott, majd 2008-2010 között szakállamtitkárként koordinálta a kormányzati informatikát. Ezt követően Puskás Tivadar Közalapítvány majd a Kopint Datorg ügyvezető igazgatója, 2013-2015 között az Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács elnöke, 2014-2015 között a Miniszterelnökség infokommunikáció összehangolásáért felelős helyettes államtitkára.

2016. október 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt. Szegmensmarketing ágazat igazgatója.

2017. november 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgató-helyetteseként a Soho értékesítés, vállalati ügyféltámogatás és marketing divízió vezetője.

Demény Gábor

Igazgató,
Vertikális Megoldások Támogatás ágazat

Az Óbudai Egyetem, Keleti Károly Gazdasági Karán szerzett, műszaki menedzser diplomát. 1997 óta dolgozik a T-Systems Magyarország jogelőd cégeinél. Számos komplex projekt és program megvalósítását vezette sikerre, mindeközben tapasztalatot szerzett tanácsadási, szervezet- és folyamatfejlesztési területeken is. Nevéhez fűződik többek között a T-Systems Magyarország Zrt. elődcégeinek összeköltöztetése az újbudai székházba.

2016-tól a Kereskedelem és Média üzletág projekt- és szolgáltatásigazgatója, majd
2017. november 1-jétől a T-Systems Vertikális Megoldások Támogatás ágazatának igazgatója.

Fazakas András

Igazgató,
Európai Okos Megoldások Központ

Szakmai pályafutását 1996-ban a T-Mobile elődjénél, a Westel Mobil Távközlési Rt-nél kezdte. A vállalatnál szerteágazó direkt, és indirekt értékesítési-és ügyfélkapcsolati tapasztalatokat szerzett különböző pozíciókban. 2006-ban csatlakozott a Nav N Go-hoz, ahol operatív igazgatóként a navigációs szoftver- és mobilalkalmazás-fejlesztő cég hazai és nemzetközi üzleti lehetőségeinek felkutatásában, szolgáltatásainak új piacokra való bevezetésében kapott kiemelt szerepet. A nevéhez kötődik a 270 fős vállalat strukturális felépítése és többszöri megújítása. Ennek révén a folyamatosan bővülő és megújuló nemzetközi piaci igényekre rugalmasan reagáló szervezet jött létre, amelyet a szakma is elismeréssel fogadott. 2008-ban a Deloitte a "Legdinamikusabban fejlődő közép-európai IT-cég" díját a Nav N Go-nak ítélte oda. Ugyanebben az évben Fazakas Andrást az "Év Fiatal Informatikai Vállalkozójának" választotta meg idehaza az Informatikai Vállalkozások Szövetsége.

A szakember 2009-ben igazolt át a magyar üzletemberek által alapított Theoryc befektetői társuláshoz, amelynek ügyvezetői pozíciójából érkezett a T-Systemshez. 2012-ben csatlakozott a Deutsche Telekom AG üzleti ügyfelekért felelős, újonnan alakult európai csapatához (’Business Excellence Europe’). Itt a kezdetekben az új árbevételi források (ICT, eHealth, M2M) projekt tanácsadójaként, majd kizárólag az európai machine-to-machine üzletág vezetőként folytatta a munkáját. Ez jelenleg 12 ország go-to-market és üzletfejelsztési stratégiáját foglalja magában a DT európai leányvállalatainál.

Fejes Zoltán

Vezérigazgató-helyettes,
Kis- és középvállalatok divízió

Fejes Zoltán a Westel 450-nél kezdte pályáját sales területen, majd 14 év után az értékesítési kampánymenedzsment-osztály vezetőjeként távozott a Telekomtól. Ezek után a Vodafone Magyarország lakossági értékesítési hálózatát irányította igazgatóként több mint 2 éven keresztül. Ezt követően a Telenor magyarországi lakossági értékesítésért felelős igazgatója, majd az ügyfélkapcsolatkért felelős vezérigazgató-helyettese lett.

Az utóbbi négy évben Szaúd-Arábiában az egyik legnagyobb mobil cég digitális transzformációját vezényelte le, majd a katari piacvezető telekommunikációs vállalat retail hálózatának operációjáért, valamint digitális transzformációjáért volt felelős. A szakember a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola (most Corvinus) és a párizsi székhelyű Conservatoire national des arts et métiers egyetemeken szerzett felsőfokú üzleti végzettségeket. 2018. június 1-jétől vezérigazgató-helyettesként a T-Systems Magyarország kis- és középvállalati divízió vezetője.

Kalmár Ákos

Vezérigazgató-helyettes,
Nagyvállalati megoldások divízió

A Szent István Egyetem főiskolai karán 2005-ben szerezte meg gazdasági mérnök diplomáját pénzügy szakirányon. Tanulmányait később a veszprémi Pannon Egyetemen folytatta, 2016-ban okleveles közgazdászként végzett MBA szakirányon. Szakmai pályafutását a Pepsi Colánál kezdte, ahol számos értékesítés vezetői pozíciót töltött be, közel 4 év alatt.
2000-ben nagy irányváltással került az informatikai piacra, az akkori piacvezető vállalathoz, a Synergonhoz igazolt, ahol 6 évig dolgozott a pénzintézeti terület értékesítési csapatában, 2007-től értékesítési vezetőként tevékenykedett.

Ezt követően, 2009-ben csatlakozott a KFKI csoporthoz, későbbiekben a T-Systems Magyarországhoz, ahol a pénzintézeti üzletágat vezette közel 6 évig.

2015-től a T-Systems Magyarország Zrt. nagyvállalatok értékesítési ágazat igazgatója, majd 2017. november 1-jétől a nagyvállalati megoldások divízió igazgatója, a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgató-helyettese.

Mohácsi László

Vezérigazgató-helyettes,
Infokommunikációs megoldások divízió

A Kandó Kálmán Műszaki Főiskola műszaki menedzser szakán és 2011-ben a Budapesti Műszaki Egyetemen MBA képzésen szerzett diplomát pénzügy szakirányon. 1999-ben kezdett dolgozni a cégcsoportban, a Westel-ben majd később a T-Mobile Magyarországban a Kiemelt Vállalati Ügyfelek értékesítési terület vezetője volt. 2008-ban és 2009-ben már a Magyar Telekomban dolgozott értékesítési vezetőként, ahol a Közüzemi és Média értékesítési osztály vezetője volt. 2010-től dolgozik a megvalósítási területen, ahol először telekommunikációs megoldások terület vezetője.

2014 januártól a Kommunikációs megoldások ágazat vezetője a T-Systems-ben. Ebben a pozícióban új tapasztalatokat szerzett IT Infrastruktúra és az alkalmazás fejlesztés üzleti és megvalósítási területeiről, a meglévő telekommunikációs tapasztalatai mellé.

2017. január 11-től a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgató-helyetteseként az Infokommunikációs divízió vezetője.

Sáfrány Lilla

Igazgató

HR

2001-ben a Szolnoki Főiskolán külgazdasági szakon szerezte közgazdász diplomáját.
Ezt követően a Nyugat-magyarországi Egyetemen és a Budapesti Corvinus Egyetemen szélesítette ismereteit, jogi szakokleveles közgazdász diplomát szerzett. Pályáját a Citibank marketingkommunikációs területén kezdte. 2002-ben csatlakozott a Magyar Telekom HR-csapatához. A Magyar Telekomnál előbb a humán erőforrás vezérigazgató-helyettes menedzserasszisztenseként, majd a korábbi BBU terület HR Business Partnereként dolgozott. 2011. július 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt. HR igazgatója.

Szegedi Judit

Operatív Igazgató,
Vállalat működtetés ágazat

Az International Business School-ban végzett közgazdászként, ezzel párhuzamosan megszerezte az International Advertising Association diplomáját Marketing Kommunikációs szakon.

Szakmai pályafutását az Unilever Magyarország jégkrém üzletágánál kezdte kontrollerként. 2000-ben csatlakozott a KFKI csoport leányvállalatához az LNX Rendszerintegrációs Rt-hez ahol a kontrolling rendszer bevezetése, működtetése volt feladata. 2004-től a KFKI csoport kontrollig vezetőjeként folytatta munkáját. 2012-ben csatlakozott a T-Systems Magyarország Zrt-hez a delivery kontrolling központ vezetőjeként, 2016-tól a Nagyvállalati kontrolling központ vezetője. 2017. január 1-től - kontrolling vezetői pozíciója mellett - a T-Systems Vállalat működtetés ágazatot vezeti.

Szél Bibora

Kabinet Igazgató

Budapesti Műszaki - és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett műszaki menedzser diplomát, ezt követően szintén ezen egyetemen végzett bankinformatikus szakirányon.

Szakmai pályafutását a PanTel Távközlési cégnél kezdte, majd 2002-ben gazdasági termékelemző menedzserként lépett be a Magyar Telekomhoz. 2008-tól HR kontrolling szakértőként a Nagyvállalati üzletág támogatását kiszolgáló csapat irányításáért felelt, majd 2012-től a T-Systems HR igazgató helyettese lett.

2015-ben lépett át az üzleti oldalra, a T-Systems Infokommunikációs megoldások divízió működésfejlesztési-, döntéstámogatási-, projekttámogatói területének vezetőjeként.

2017-től a T-Systems vezérigazgató Kabinet Igazgatója.

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás