szekhaz

Bemutatkozás

Teljes körű iparági megoldások a T-Systems Magyarországtól

A T-Systems Magyarország Zrt. hazánk legnagyobb, a teljes infokommunikációs spektrumot lefedő szolgáltató vállalata. A Magyar Telekom 100%-os tulajdonában álló cég ügyfélkörébe a nagyvállalatok mellett a közszféra intézményei tartoznak, akik számára a legújabb technológiai és üzleti trendeknek megfelelő infokommunikációs megoldásokat nyújt.

budafoki_ut_56_s.jpg

Több mint 5500 ügyfelének elégedettségét nemcsak a T-Systems Magyarország technológiai felkészültsége és széles körű kompetenciái biztosítják, hanem az ügyfelek számára egyszerűséget és komoly könnyebbséget jelentő ügyfél-támogatási szisztémája is. A T-Systems Magyarország az országban elsőként valósította meg azt a vertikális szempontú működést, amelynek középpontjában az ügyfelek igényeinek és piaci lehetőségeinek megértése és magas szintű kiszolgálása áll. Mint transzformációs partner, a T-Systems Magyarország arra törekszik, hogy ügyfeleivel együttműködve olyan megoldásokat találjon, amelyek valódi választ kínálnak az ügyfelek legösszetettebb üzleti és működésbeli problémáira is.

A T-Systems Magyarország számos iparágban rendelkezik átfogó tapasztalattal és kipróbált megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik ügyfeleink legmagasabb fokú kiszolgálását. Kiterjedt partneri ökoszisztémájába 1700 cég tartozik, amelynek 85 százaléka magyar kis- és középvállalkozás.

A Deutsche Telekom és a T-Systems International-csoport tagjaként a T-Systems Magyarország szolgáltatásai és termékei helyi partnereken, együttműködési megállapodásokon és leányvállalatokon keresztül a közép-kelet-európai térség több államában és a világ számos országában elérhetők.

A T-Systems Magyarország nemzetközi ügyfelei megelégedésére a tervezéstől az üzemeltetésig a termékek teljes életciklusában világszínvonalú szolgáltatást nyújt. Fővállalkozóként, konzorciumvezetőként vagy konzorciumi tagként számos jelentős infokommunikációs projektben vett részt az elmúlt 25 évben pénzintézeti, közigazgatási, közlekedési, egészségügyi, ipari és kereskedelmi területeken.

A T-Systems Magyarország innovatív és széles körű szolgáltatásokkal támogatja hazánk versenyképességének javítását, az üzleti lehetőségek bővítését, a kvalifikált szakemberek itthon tartását, valamint a hazai tudásalapú gazdaság kiépítését. Elődcégeinek hagyományai és több évtizedes helyi tapasztalatai is arra kötelezik, hogy hozzájáruljon a magyar tudástőke gyarapításához és a magyar mérnöki hagyományok ápolásához.

A T-Systems Magyarországban felhalmozott szaktudás és tapasztalat több évtizedes múltra tekint vissza. A cég megalakulása egy hosszú, részben evolutív fejlődés, részben felvásárlások, tudatos építkezés eredménye. A rendszerváltás gazdasági, piaci változásaival egy időben induló történetben összefonódik a hazai telekommunikáció is informatika múltja. A vállalat arra törekszik, hogy tovább fejlessze öt nagy múltú, a hazai piacon meghatározó iparági szereplőként már komoly hírnevet szerzett elődcégének (így az KFKI Rendszerintegrációs Zrt., az IQSYS Zrt., ISH Informatikai Kft., a Dataplex Kft. és a Daten-Kontor Kft.) minden értékét, felhalmozott tudását és tapasztalatát.

A T-Systems Magyarország Zrt. elérhetőségei:

T-Systems Magyarország Zrt.
36-1-452 1400; 36-1-470 6400
1519 Budapest Pf. 320
36-1-452 1401
1117 Budapest, Budafoki út 56.
47.461639, 19.052653

Megosztás