Customer Immersion Experience élménylabor

A jövő irodája

A Microsoft magyarországi partnerei között első- és egyben egyetlen partnerként a T-Systems Magyarország elindította Budafoki úti székházában a Microsoft Customer Immersion Experience (CIE) – azaz, szabad fordításban Ügyfél Elmerülési Élmény – laborkörnyezetet.

A Microsofttal szoros együttműködésben Magyarországon, csak a Microsoft központjában működő speciális élménylabor most először kerül kiépítésre partnercégnél. A kialakítás célja, hogy mind a T-Systems Magyarország, mind a Microsoft szélesebb ügyfélkörben tudja bemutatni azokat az előnyöket, amelyeket a labor biztosítani tud a vállalati ügyfelek számára.

Az élménylabor gyakorlati betekintést nyújt ügyfeleinknek a Windows 8 és az új Office környezet nyújtotta lehetőségekbe, produktivitásba, munkastílusba anélkül, hogy bármilyen kötöttségek és kompromisszumok közé szorítanánk az élménylabor felhasználóit. Az élménylabor egy fiktív vállalati környezetet szimulál a hozzá kapcsolódó háttérszolgáltatásokkal, felhasználókkal, azok napi feladataival. A fiktív cég dolgozóinak „bőrébe bújva” vizsgálhatja meg az érdeklődő a napi munkák elvégzésének legmodernebb és leghatékonyabb módját, mindezt egy Microsoft alapú környezetben. A CIE Labor nem előre definiált demórendszer (tehát nem az adott igényeknek megfelelően előre beállított, egy adott feladatra definiált tesztrendszer) hanem egy valós működési környezet, amelyben a laboreseményen résztvevő ügyfeleink szabadon kipróbálhatják a számos szolgáltatás és technikai eszköz működését. Mindezt tapasztalt vezető segítségével, a felmerülő kérdések és visszajelzések alapján a megfelelő funkcionalitások bemutatásával.

Hogyan működik a CIE élménylabor?

CIE labor
  • Fél- vagy egész napos program (2, 4 vagy 8 óra)
  • Választható szituációk és feladatok
  • Kényelmes tárgyalóterem-szerű elrendezés számítógépekkel, telefonokkal és webkamerákkal mindenki számára
  • Interaktív és még szórakoztató is
  • A CIE szakértői vezetik az eseményt

Az élménylabor egy fiktív cég egyik dolgozójának napját követi végig, amely során a főhősünk kollégáit „megszemélyesítő” vendégeinkkel általános, a való életben is előforduló napi szintű feladatokat oldanak meg a cégben működő szolgáltatások segítségével. Ezek a feladatok, helyzetek témakörökre osztottan vezetik végig a laborban résztvevőket a szolgáltatások produktivitás-növelési funkcióin.

A laborban bemutatott forgatókönyvek a következő témák köré csoportosulnak:

Kezdődik a nap – mobil a kézben.
CIE élménylaborA forgatókönyv keretében átéljük, hogyan tudjuk távol munkahelyünktől menedzselni naptárunkat, megnézni leveleinket és dokumentumainkat, vagy chat-elést (Instant Messaging) kezdeményezhetünk kollégákkal egy mobil eszköz segítségével, úgy, hogy akár éppen egy buszon utazunk..

Szervezzük meg a napot!
CIE élménylaborMindennapi tevékenységeink – úgymint levelezésünk, naptárunk kezelése, cégen belüli jelenlét alapú kommunikáció, videókonferencia – gyors és hatékony elvégzésének legmodernebb módszereinek élménye az ezt támogató mobil, tablet, asztali PC és notebook eszközök segítségével.

Csoportos munka egyszerűen.
CIE élménylaborAz információk és az adott témában érintett kollégák megkeresésének gyors és hatékony módjának megtapasztalása. Cégen belüli szociális hálózat, blogok, hozzászólások mind a munka gördülékenységét segítik elő. Mindez kiegészítve az Office eszközök legmodernebb funkcióinak megismerésével.

Információ az adatok mögött.
CIE élménylaborÜgyfélkezelés, üzleti intelligencia a háttérben mind azt szolgálja, hogy a legrövidebb idő alatt átlátható hasznos információkhoz jussunk munkavégzés során, tekintet nélkül annak forrására. Ennek hatékony megoldásait élvezhetjük a labor keretei között.

Dolgozhatsz bárhonnan!
CIE élménylaborMegtapasztalhatjuk az üzleti alkalmazások segítségével a teljesen helyfüggetlen munkavégzés előnyeit és hatékonyságát.


Az élménylabor jó lehetőséget nyújt ügyfeleinknek a legmodernebb Microsoft alapú teljes értékű vállalati környezet lehetőségeinek feltárására, kipróbálására. A laborban töltött idő remek alkalmat teremt az ügyfél/szolgáltató kapcsolatok ápolására, elmélyítésére.
Ezen felül a CIE Laborban kipróbálhatók a kliensek, kiszolgálók, és természetesen a hardverek is (pl. mobil, tablet, notebook, Roundtable), mielőtt az érdeklődő döntene a beszerzés mellett. A személyes élmény, a résztvevők aktív szerepe lehetővé teszi, hogy az üzleti feladatok elvégzésében kulcsfontosságú integrált és alapfunkciók is a konkrét működés közben legyenek tesztelhetők.

Kapcsolódó tartalmak

 Kineth   László

Kapcsolat

Kineth László

CIE labor vezető , T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás