Felhő alapú szolgáltatások

Cloud IT Portfólió Cége beruházások nélkül szeretné megvalósítani a központi informatikai infrastruktúráját vagy annak egy részét? Egyszerűen használható szoftver megoldásokat szeretne? Vagy kiszervezné vállalati folyamatait? A T-Systems Magyarország a Magyar Telekommal szoros együttműködésben távolról elérhető, beruházást nem igénylő, folyamatos és megbízható szolgáltatásként igénybe vehető informatikai megoldásokat kínál.

Felhő szolgáltatások beruházás nélkül, havidíjért

A felhő alapú szolgáltatások a vállalat informatikai igényeire adnak választ úgy, hogy nincs szükség kezdeti beruházásra, a szolgáltatások havidíjért, a használt szolgáltatások mértékét figyelembe véve vehetők igénybe.

A T-Systems Magyarország felhő szolgáltatásai

  • komplettek: a felhő megoldások teljes tárházát kínáljuk az infrastruktúrától kezdve a kommunikációs-kollaborációs szolgáltatásokon keresztül a komplex üzleti alkalmazás szolgáltatásokig. Sőt a T-Systems Magyarország segítségével egyedülálló módon teljes üzleti folyamatokat is kiszervezhet a felhőbe.
  • dinamikusak: felhő megoldásaink mindig naprakészek, szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük a legújabb iparági trendeknek megfelelően.
  • rugalmasak: a cége mindig annyi szolgáltatásért fizet, amennyit ténylegesen igénybe vett. A szolgáltatások, erőforrások száma rugalmasan, akár hónapról-hónapra tetszőleges módosíthatók az Ön igényei szerint.
  • megbízhatóak: felhő szolgáltatásaink folyamatos, hibamentes működését Közép-Kelet Európa legnagyobb és legkorszerűbb adatközpontjában üzemeltett nagy megbízhatóságú szerveink és a T Csoport magas fokú szakmai háttere szavatolják.
  • végponttól - végpontig működnek: a magyar piacon, egyedülálló módon a felhő szolgáltatások eléréséhez szükséges fix és mobil kommunikációt is biztosítani tudjuk, így amennyiben ügyfeleink a T-Systems Magyarországtól vásárolják a kommunikációs megoldást is, akkor végpontól-végpontig garantáljuk a szolgáltatások elérhetőségét.

Nagyvállalati felhő alapú szolgáltatások

A hazai nagyvállalati ICT piac egyik meghatározó szereplőjeként a T-Systems Magyarország régóta szoros együttműködésben dolgozik a nagyvállalatokkal, így pontosan tudjuk, hogy a nagyvállalatoknak mire van szükségük. A nagyvállalati felhő megoldásainkat is ennek megfelelően alakítottuk ki. A nagyvállalati felhő megoldásaink speciális jellemzői:

  • testre szabott: minden nagyvállalat más és más, a felhő megoldásaink is alkalmazkodnak ehhez a sokféleséghez, a nagyvállalatok egyedi igényeit is képesek vagyunk kiszolgálni.
  • integrált: mint bármilyen ICT megoldás esetén a felhő alapú szolgáltatások esetén is fontos, hogy szervesen illeszkedjen a meglévő megoldások közé. Erős rendszerintegrációs háttérrel biztosítjuk, hogy a felhő szolgáltatásink ne szigetként működjenek.
  • publikus-privát-hibrid felhő: tudjuk, hogy a nagyvállalati külső és belső szabályozások miatt a nagyvállalati felhő megoldások sokszor nem szolgálhatóak ki publikus felhő környezetből, ezért a nagyvállalati felhő szolgáltatásaink rugalmas módon használhatók privát és/vagy hibrid módon is, akár a vállalat saját, akár a T-Systems Magyarország adatközpontjában üzemeltetve.

A szakértelmünk által aktívan segítjük a nagyvállalati felhő megoldások tervezését, bevezetését. A vállalat felhő érettségi szintjének megfelelő tanácsadási szolgáltatásokat tudunk nyújtani a felhő érettség felmérésétől kezdve a felhő stratégia kialakításán keresztül a felhő transzformációs projektekben nyújtott tanácsadásig. Vezető ICT vállalatként a kommunikációs és kollaborációs területeken is értékes, gyakorlati tanácsokkal tudjuk ellátni ügyfeleinket.

Miért a T-Systems Magyarország?

Biztonság, megbízhatóság, számonkérhetőség. Amennyiben kritikus üzleti alkalmazásokat, szenzitív adatokat bíz a vállalat egy cloud szolgáltatóra, abban az esetben nagyon fontosak a garanciális elemek biztosítása. A T-Systems Magyarország, mint a Magyar Telekom 100%-os leányvállalata az a cég, amely a Magyar piacon ezt a komplexitást és biztonságot garantálni tudja a szerverparktól a szoftver üzemeletetésig! Az adat és IT biztonságot munkatársaink kiemelkedő és bizonyított szakértelme, valamint Közép-Európa legjobban védett, felügyelt és legnagyobb adatközpontja garantálja.

Információtár

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás