Cisco Cloud Web Security

A nagyvállalatokat érő kibertámadások leggyakoribb színtere a web és e-mail forgalom, így a klasszikus határvédelmet nyújtó tűzfalakat ma már ki kell egészíteni ezen területek speciális védelmét nyújtó megoldásokkal.

Email, hang- és videotelefon, konferencia, chat, naptár, fax, jelenléti információk, kollaboráció egyetlen, könnyen kezelhető alkalmazásban – asztali gépről vagy mobil eszközről egyaránt. Az egységes kommunikáció nagy előnye, hogy ezeket a korábban egymástól elkülönült rendszereket egyesíti, és lehetőséget ad a funkciók könnyed elérésére.

A Cisco Cloud Web Security (CWS) olyan teljes körű webes biztonsági szolgáltatás, mely a manapság elvárható funkciókon túl egyedi megközelítéssel - kognitív technológia és analitikai módszerek alkalmazásával – még a professzionális szinten elrejtetett malware tevékenységeket is detektálja. A megoldás szerves része az Advanced Malware Protection, amin keresztül érvényesül az alapvető Cisco Security hozzáállás: védelem a támadás előtt, közben és után, így biztosítva védelmet többek közt a webes zero-day támadások ellen. A Cisco és a Talos egész világra kiterjedő malware illetve támadási minta gyűjtési rendszerének köszönhetően egy olyan masszív, folyamatosan bővülő adatbázis támogatja a megoldást, mely lehetővé teszi a legfrissebb kártékony kódok felismerését is idejekorán.

A Cisco CWS által a rendszer biztonságáért felelős személyek egy egyszerűen bevezethető, frissítéseket és karbantartást nem igénylő eszközt kapnak, mellyel a teljes nagyvállalati környezet webes forgalmának védelme megvalósul, még akkor is, ha a végfelhasználók épp nem a nagyvállalat saját hálózatán keresztül csatlakoznak az internethez. Ez utóbbi esetben is érvényesíthetőek az egyébként a vállalati környezetre szabott web használati szabályok, tiltások

Információtár

Megosztás