SMS

Nagyszámú sms egyidejű küldése és fogadása egyszerűen kezelhető webes felületen

SMS A szolgáltatás díjmentes kipróbálásához kattintson a demo felületre!

Döntéshozóként bizonyára fontos Önnek, hogy ügyfeleihez, partnereihez, alkalmazottaihoz egyszerűen, gyorsan és a lehető leghatékonyabban juttassa el fontos üzeneteit.

A Virtualoso SMS igénybevételével egyszerűen küldhet és fogadhat nagyszámú sms-t, könnyen kezelhető webes felületen. A szolgáltatás segítségével bevételnövelő sms-kampányt is indíthat. Akár több száz ügyfelének, partnerének küldhet egy időben személyre szóló sürgős üzenetet, akciós ajánlatot.

A Virtualoso SMS a T-Mobile webes tömeges SMS szolgáltatásán alapszik.

Miért érdemes az sms-t mint kiemelt kommunikációs csatornát használni?

Az sms-t egyre több vállalkozás, intézmény használja külső-belső kommunikációs eszközként, kihasználva egyedülálló előnyeit. Ez a kommunikációs forma, "a mobiltelefon elterjedésének is köszönhetően", a tevékenységi körtől függetlenül biztosít költségkímélő, ugyanakkor kimagaslóan hatékony eszközt akár bevételt növelő üzenetek gyors és pontos célba juttatásához.

Tájékoztassa partnereit gyorsan és egyszerűen, akár személyre szabottan is, könnyen kezelhető webes felületünkön keresztül, mert

 • általa gyorsan lehet „akciót” indítani - értesítheti törzsvendégeit a jobb kapacitáskihasználás érdekében;
 • közel100%-os olvasottságotbiztosít - a címzettek az sms-t minden alkalommal megnyitják;
 • egyenes az út a címzettig - minden telefonszámhoz egyetlen előfizető tartozik, aki személyesen olvassa el az üzenetet;
 • gyors eredménytérhetelvele - a címzettek jelentős része azonnal elolvassa az üzenetet, és akár azonnal válaszol is;
 • széleskörű elérést tesz lehetővé - több előfizető egynél több mobilszámmal is rendelkezik.

Melyek a Virtualoso SMS szolgáltatás igénybevételével járó előnyök?

 • nagyszámú sms elküldése rövid időn belül, egyszerűen kezelhető webes felületről
 • paraméterezéssel személyre szabható üzenetek (Kedves „XY”)
 • időzített kiküldés
 • automatikus válaszüzenet lehetősége
 • bejövő sms-ek fogadása, gyűjtése webes felületen
 • címtár, statisztikák

Kinek és hogyan ajánljuk a Virtualoso SMS szolgáltatást?

A Virtualoso SMS szolgáltatás ideális választás kiterjedt ügyfélkörrel, törzsvásárlóval, vendéggel, nagy dolgozói létszámmal rendelkező vállalatok, intézmények számára, amelynek tevékenységéből eredően fontos, hogy üzeneteikkel gyorsan és célzottan érjék el az érintetteket.

A jól felépített és ápolt ügyfélkapcsolatban a kis ráfordítással rendszeresen, vagy időszakosan küldött sms értesítések jelentősen fellendíthetik az ügymenetet és kimutathatóan hozzájárulhatnak bevételeik növeléséhez legyen szó kereskedelmi-, vendéglátó ipari-, szolgáltató cégről, kulturális- oktatási-, vagy egyéb intézményről, sok munkatárssal rendelkező munkáltatóról, nagy tagsági létszámú egyesületről, szövetségről.

A Virtualoso SMS szolgáltatás választható díjcsomagjai

A Virtualoso SMS szolgáltatás egyes díjcsomagjai az ügyfelek eltérő sms küldési gyakorlata alapján kerültek kialakításra:

 • Virtualoso SMS Mini: rendszeres, kevesebb, mint 600 db sms/hó üzenetküldési szokás esetén javasolt
 • Virtualoso SMS Midi Special: 2-4 hónap időtartam alatt egy-két alkalommal indított kampányjellegű sms-küldési szokás esetén javasolt, a havidíj görgetett felhasználási lehetősége miatt.
 • Virtualoso SMS Maxi: rendszeres, több, mint 600 db sms/hó üzenetküldési szokás esetén javasolt

Virtualoso SMS Mini
Virtualoso SMS Midi Special Virtualoso SMS Maxi
Havidíj 1 990 Ft 4 990 Ft 9 990 Ft
Havidíj leforgalmazhatóságának időszaka* adott hónapban sms küldésre fordítható 4 hónapig sms küldésre fordítható adott hónapban sms küldésre fordítható
Forgalmi díjak
(Ft/sms)
     
Hálózaton belül 14,90 14,90 11,90
Pannon és Vodafone hálózatban 18,90 18,90 16,90
Külföldi számra küldött sms 40,00 40,00 40,00

Az árak az áfát nem tartalmazzák.

* Adott hónapban sms küldésre fordítható – a havidíj 100 %-ban leforgalmazható. 4 hónapig sms küldésre fordítható - a 4990 Ft-os havidíj a tárgyhónapban és az azt követő 3 hónapban 100%-ban leforgalmazható, így minden hónapban az adott hónap havidíja plusz a megelőző 3 hónap fel nem használt maradványösszege forgalmazható le.

Próbálja ki egyszerűen kezelhető webes felületünket!

Webes felületünk segítségével küldeni sms-t majdnem olyan egyszerű, mint sms-t fogadni, ráadásul a kínált webes alkalmazásunk olyan szolgáltatáselemeket is biztosít, mint az időzítés, vagy a személyre szabott üzenetek küldését szolgáló paraméterezési funkció.

A webes szolgáltatás működését és a beállítási lehetőségeket teljesen leképező innen is indítható demó változat segítségével, költség és kockázat nélkül ismerheti meg az alkalmazást a belépéstől egészen a kiküldésig, amely ténylegesen nem történik meg.

Járuljon hozzá környezete megóvásához!

Magyarországon évente 830 ezer tonna papírt használunk, ez legkevesebb 10 millió fa életébe kerül. A szolgáltatás használatával Ön is jelentősen hozzájárulhat környezetünk megóvásához, hiszen csökkenteni tudja a papíralapú postai reklámanyagok és utcai szórólapok mennyiségét, illetve azok terítésével járó környezetszennyező anyagok kibocsátását.

Kapcsolódó tartalmak

Információtár

Gondolatébresztőként kérjük, tekintse meg a különböző tevékenységi területekről összeállított

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás