instantERP - Vállalatirányítás a felhőből

Hatékonyság mindenek felett! A komplex integrált vállalatirányítási rendszerek, ma már nem elsősorban piaci előnyt, hanem a vállalat versenyben maradását segítik. A havidíjas konstrukcióban igénybe vehető instantERP SAP business One alapú vállalatirányítási rendszer, a bevezetés gyorsasága és igény szerinti igénybevétele miatt biztosítja a vállalat versenyelőnyét is.

Elérhető vállalatirányítási rendszert minden vállalatnak - az informatika mint közműszolgáltatás

Minden vállalat vezetője a cége fejlődésének egy adott pontját felismeri annak szükségességét, hogy a vállalat folyamatait, adatait integráltan tudja kezelni. Az integrált folyamatok biztosítására informatikai megoldásokat kell a vállalatnak alkalmaznia. Függetlenül attól, hogy milyen iparágban dolgozik az adott cég, minden esetben valamilyen vállalatirányítási rendszert kell bevezetnie a sikeresség érdekében.

A nagyvállalatok régóta ismerik és alkalmazzák a vállalatirányítási rendszereket, amelyek biztosítják számukra a piac által elvárt rugalmasságot és a gyors alkalmazkodási képességet. A T-Systems Zrt. nagyvállalati és iparági tapasztalataira alapozva, de a középvállalatok igényeit szem előtt tartva alakította ki az instantERP SAP Business One-alapokon vállalatirányítási szolgáltatást.

Nem csak a nagyvállalatoknak lehet minőségi és már kipróbált, bejáratott, bizonyított vállalatirányítási megoldása

Az instantERP SAP Business One olyan szolgáltatásként elérhető integrált vállalatirányítási és ügyviteli szoftverrendszer, amely a néhány százmillió és több milliárd forint közötti éves árbevételű vállalkozások (jellemzően középvállalkozások) számára nyújt azonnali és hosszú távú segítséget. Az instantERP SAP Business One-alapokon percre pontos és egységes áttekintést ad az ügyfélkapcsolat-menedzsmentben, a termelésben és a pénzügyben zajló eseményekről. A könnyen kezelhető, hatékony működésű instantERP SAP Business One az Ön kezébe adja az irányítást, és ellátja olyan kulcsfontosságú, naprakész információkkal, amelyek nélkülözhetetlenek a megalapozott üzleti döntések meghozatalához.

Azonnali hozzáférés a fontos információkhoz

Az instantERP SAP Business One szolgáltatás segítségével egyszerűen hozzáférhet a naprakész, releváns és teljes körű üzleti információkhoz.

 • A könnyen kezelhető felület segítségével azonnali választ kaphat kérdéseire a vállalat működésének minden főbb területéről, így előrelátóbban és hatékonyabban dolgozhat.
 • Az egyedülálló Húzd&Nézd (Drag&RelateTM) szolgáltatás segítségével, amely azonnal érthető formátumúra alakítja az információkat és tranzakciókat, akár feltételezéseken alapuló elemzéseket is végezhet.
 • Zökkenőmentes integrációt biztosít a Microsoft Office-termékekkel (például Word, Excel).

Gyors információátadás a döntések megalapozásához

Automatikusan az Ön kezében maradnak a kulcsfontosságú információk az alábbi funkciók segítségével:

 • munkafolyamat-alapú figyelmeztetések, amelyek elősegítik a meghatározott üzleti folyamatok felügyeletét és az azokba történő beavatkozást;
 • kivételkezelés, amely automatikusan észleli, naplózza és jelenti azok előfordulását.

Rugalmas alkalmazkodás az Ön jelenlegi és jövőbeni üzleti igényeihez

A változó üzleti igényeknek megfelelően hatékonyan változtathatja saját, egyre inkább az Ön konkrét vállalatához idomuló instantERP SAP Business One szolgáltatását.

 • A felhasználók saját beállításokat adhatnak meg mezőkre, adattípusokra, jogosultságokra, lekérdezésekre és beszámolókra vonatkozóan, külön informatikai munkatárs segítsége nélkül.
 • Új funkciókat állíthat rendszerbe, illetve a régieket is rugalmasan módosíthatja; a módosítások azonnal érvénybe lépnek valamennyi érintett területen.

A kiszámítható változás

A vállalatok életében komoly kihívást jelent egy vállalatirányítási rendszer meghonosítása. Ennek megvalósítására rendkívüli anyagi és humánerőforrásokat áldoz a cég, ezért rendkívül fontos a sikeres és hatékony bevezetés. Mi a T-Systems Zrt-nél mélyen átérezzük ezt a problémát, ezért a piacon egyedüliként teljes körű pénzügyi garanciát vállalunk az instantERP SAP Business One szolgáltatás bevezetésére. Ezzel a garanciával is hangsúlyozni kívánjunk, hogy napjaink üzleti informatikai megoldásai már nemcsak a nagyvállalatok számára hozzáférhető „úri huncutságok”, hanem a vállalkozások működésének elengedhetetlen alapjai.

A világ nem elég?

Az instantERP SAP Business One szolgáltatás technológiai alapjának fejlesztője az SAP, amely világszerte az ügyviteli szoftverek vezető szállítója. Bevezetett rendszereinek több mint 60 százaléka az Önéhez hasonló középvállalatnál működik. A 12 millió felhasználóval és több, mint 91000 telepítéssel a SAP-rendszerek jóval többet jelentenek, mint csupán hardvert és szoftvert. Az SAP az évek során felhalmozott tudását beépíti rendszereibe, melynek segítségével Ön elérheti üzleti céljait. Több tízezer cég tapasztalatainak eredményét kapja meg az SAP®  Business One technológia használatával, teljes körű magyar nyelvű támogatással. Az SAP® Business One szoftvert minősített üzleti partnerek világméretű hálózata szállítja, akik az SAP globális ismereteinek birtokában nyújtanak helyi szolgáltatásokat és támogatást.

10 érv amely az instantERP használata mellet szól

 1. Pénzügyi garancia a 2 hónapos bevezetésre.
 2. Gyorsan implementálható, iparági megoldások a havi díjban.
 3. Rendszer testreszabása a havi díjban.
 4. Egyszer kell az adatokat a keletkezési helyükön rögzíteni.
 5. Vállalatának csak a saját üzletére kell koncentrálnia.
 6. Nem kell hűségidőt vállalni.
 7. A folyamatos rendelkezésre állást a Magyar Telekom háttere biztosítja.
 8. Céges igény változása esetén telepített rendszert is használhat, akár más szolgáltatótól.
 9. Nincs szoftverkövetési díj, a helpdesket (5 x 10 óra) és a supportot a havi díj tartalmazza.
 10. Automatikus napi mentések és a legkiválóbb szakemberek garantálják a megbízhatóságot és biztonságot.

Információtár