Felsővezetők

Gonda Gábor

Vezérigazgató

Gonda Gábor szakmai pályafutását 1999-ben a Compaq-nál kezdte, ezt követően 17 évet töltött a Hewlett Packard Enterprise-nál különböző vezetői pozíciókban, 2012-től a magyar HP ügyvezető igazgatója volt, 2018 óta pedig a HP teljes közép-európai régióért felelős vezetői pozícióját is betöltötte. Munkáját számos vállalati és iparági elismerés igazolja, szabadidejében tanít a Corvinus Egyetemen és a Nemzetközi Gyerekmentő Szolgálat aktív tagja. Diplomáját az Óbudai Egyetem informatikai mérnök szakán szerezte, melyet számos vezetői képzés követett, köztük a Harvard Business School kurzusa.

2020. november 2-től a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese, valamint a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója.

Bódi Gábor

Vezérigazgató-helyettes,
Magyar Telekom Nyrt. Üzleti Partnerkapcsolatok Igazgatóság vezetője és a T-Systems Magyarország Zrt. Telekommunikációs megoldások ágazat vezetője

A Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen szerzett igazgatásszervező majd okleveles közgazdász végzettséget, miközben ösztöndíjjal kezdett el dolgozni a Miniszterelnöki Hivatalban. Az itteni 10 éves pályafutása alatt közigazgatás fejlesztéssel és e-közigazgatással foglalkozott, majd 2008-2010 között szakállamtitkárként koordinálta a kormányzati informatikát. Ezt követően Puskás Tivadar Közalapítvány majd a Kopint Datorg ügyvezető igazgatója, 2013-2015 között az Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács elnöke, 2014-2015 között a Miniszterelnökség infokommunikáció összehangolásáért felelős helyettes államtitkára.

2016. október 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt. Szegmensmarketing ágazat igazgatója, majd 2019. január 1-jétől a Marketing, innováció és vállalati ügyféltámogatás divízió vezetője, vezérigazgató-helyettes.

2020. februárjától a Magyar Telekom Nyrt. Üzleti Partnerkapcsolatok Igazgatóság vezetője és a T-Systems Magyarország Zrt. Telekommunikációs megoldások ágazat vezetője, vezérigazgató-helyettes.

Balogh Attila

Vezérigazgató-helyettes,
Értékesítési divízió vezetője

A gazdasági agrármérnöki és angol szakfordító és tolmács diplomái megszerzése után a Budapesti Műszaki Egyetemen folytatott tanulmányokat. Pályafutása alatt több helyi és multinacionális informatikai vállalatnál is dolgozott kereskedelmi és menedzsment területeken, az IBM-ben KKV kereskedelmi vezető, 2005-től partnerkapcsolati igazgató és menedzsment board tag volt. 2009 és 2015 között a USER Rendszerház Kft. ügyvezetője és résztulajdonosa lett.

2015 októberétől a T-Systems Magyarország Zrt. Kereskedelmi és média üzletág igazgatója, majd 2018-tól a Közigazgatási és állami nagyvállalatok vertikális megoldások divízió vezetője, vezérigazgató-helyettes.

2020. februárjától a T-Systems Magyarország Zrt. Értékesítési divízió vezetője, vezérigazgató-helyettes.

Füredi Gábor

Műszaki vezérigazgató-helyettes és az Informatikai megoldások divízió vezetője

Gábor a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán szerzett két mesterdiplomát.
Az egyetem elvégzését követően pályafutását a pécsi Daten-Kontor Kft.-nél kezdte, ahol egyedi szoftvermegoldások értékesítése kapcsán dolgozott ügyfélkapcsolati menedzserként. Az itt eltöltött évek alatt több sikeres projektben is részt vállalt projekttagként, szakmai projektvezetőként. Jelentős szerepe volt a cég stratégiájának kialakításában, szakmai irányításában. 2013-ban a Daten-Kontor Kft. beolvadt a T-Systems Magyarország Zrt-be, ekkor kezdődött TSM-es karrierje, mint senior szakmai irányító. 2015-ben munkahelyet váltott és sales executive szerepkörben dolgozott a Hewlett Packard Enterprise-nál. Nem kellet sok idő, és visszatért a T-Systems világába. 2017-ben megbízást kapott a Nagyvállalti szoftvermegoldások kompetenciaközpont vezetésére, majd 2018-tól a Vertikális delivery képességek ágazat irányítására. Ezzel párhuzamosan az Informatikai megoldások divízióvezető-helyettesi pozícióját is betöltötte.

2019. október 1-jétől a T-Systems Magyarország műszaki vezérigazgató-helyettese és az Informatikai megoldások divízió vezetője.

Mihályi Gábor

T-Systems operációs és standard szolgáltatások ágazat-igazgatója

Mihályi Gábor (született 1972-ben) diplomáját a budapesti Gábor Dénes Főiskolán szerezte, majd ezt követően 2010-ben a Szent István Egyetemen MBA végzettséget szerzett. Később szakmai képzések keretében bővítette üzleti ismereteit. Szakmai pályáját a Magyar Telekom egyik jogelődjénél, a MATÁV-nál kezdte ügyfélkapcsolatokért felelős pozícióban. A kilencvenes évek végétől MATÁV-on belül vezetőként felelt a távközlési hálózatokért, a berendezés- valamint átviteltechnikáért. 2002-ben a Szolgáltatás Menedzselő Centrum megalkotásáért és vezetéséért Év Embere elismerésben részesült. 2005-ben - a cég megalakulásával egyidőben – műszaki vezérigazgatóhelyettesként csatlakozott a Pro-M-hez, ahol az országos lefedettségű TETRA hálózat kiépítéséért és üzemeltetéséért felelt. 2008-ban a műszaki terület irányítása mellett az üzletfejlesztési terület vezetését is rábízták. 2012-ben a Magyar Telekomnál folytatta pályafutását, ahol először a szolgáltatás menedzselő rendszerekért, később a műszaki terület üzemeltetési igazgatóhelyetteseként a műszaki szolgáltatásokért, a folyamatokért és a hálózatirányításért felelt. 2016. november 1-től a Magyar Telekom Nagykereskedelmi igazgatói pozícióját töltötte be, ahol a teljes Telekom csoport nagykereskedelmi tevékenységét irányította, beleértve két nemzetközi leányvállalatot (Combridge, Novatel) is.

2020. november 1-től a T-Systems operációs és standard szolgáltatások ágazat-igazgatója.

Krégl Klementina

Üzletfejlesztés és Portfóliómenedzsment ágazat igazgatója

A pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem tanári diplomát követően a Budapesti Gazdasági Egyetemen szerzett szakközgazdász végzettséget. Több mint 20 éve dolgozik multinacionális vállalatoknál. Kezdetben a T-Online Magyarország indirekt sales területét vezette, majd a Magyar Telekom mobilmarketing- és aggregációs üzletéért felelős M-Factorynak volt a vezérigazgatója. Ezt követően a Microsoft magyarországi telekommunikációs szektorának lett a vezetője.
2013-ban tért vissza a Magyar Telekom csoporthoz, ahol a Telekom kötelékében az Innovációs és üzletfejlesztési területen dolgozott vezetőként.
2017-ben csatlakozott a T-Systems Magyarországhoz, ahol a vállalat Innovációs kompetenciaközpontját vezette.

2020. áprilisától a T-Systems Magyarország Üzletfejlesztés és Portfóliómenedzsment ágazatának igazgatója.

Szegedi Judit

HR és versenyképesség igazgató

Az International Business School-ban végzett közgazdászként, ezzel párhuzamosan megszerezte az International Advertising Association diplomáját Marketing Kommunikációs szakon.

Szakmai pályafutását az Unilever Magyarország jégkrém üzletágánál kezdte kontrollerként. 2000-ben csatlakozott a KFKI csoport leányvállalatához az LNX Rendszerintegrációs Rt.-hez ahol a kontrolling rendszer bevezetése, működtetése volt feladata. 2004-től a KFKI csoport kontrollig vezetőjeként folytatta munkáját. 2012-ben csatlakozott a T-Systems Magyarország Zrt.-hez a delivery kontrolling központ vezetőjeként, 2016-tól a Nagyvállalati kontrolling központ vezetője. 2017. január 1-től - kontrolling vezetői pozíciója mellett - a T-Systems Vállalat működtetés ágazatot vezette.

2019. január 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt. HR és versenyképesség igazgatója.

Kovács István

Üzleti kontrolling és döntéstámogatás ágazat igazgatója

István a Nyugat-Magyarországi Egyetemen végzett közgazdászként. Tanulmányait követően 2004-ben csatlakozott a KFKI Csoporthoz, ahol az IQSYS Zrt. kontrolling feladatait látta el. A későbbiekben részt vett több leányvállalat kontrolling tevékenységének kialakításában és vállalati integrációjában.
2011-től a Magyar Telekom Nyrt. Nagyvállalati Ügyfélkörét kiszolgáló SI divízió kontrolling csapatát vezette, majd 2015-től kontrolling osztályvezetőként ellátta az IT divízió kontrolling tevékenységét is.

2020. januártól a T-Systems Magyarország Zrt. üzleti kontrolling és döntéstámogatás ágazat igazgatója.

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország


Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás