Felsővezetők

Kaszás Zoltán

Vezérigazgató

A szabadkai Műszaki Főiskola gépészeti üzemmérnöki diplomát követően a Corvinus Egyetemen szerezett közgazdász, majd MBA végzettséget. Pályafutása alatt dolgozott a Szerencsejáték Zrt -nél., ezt követően a Magyar Posta Zrt. IT stratégiai vezetőjeként tevékenykedett majd a Budapest Airport, a MOL Csoport, és nem utolsó sorban az OTP Szerbia informatikai vezetője volt. Pályafutása során az informatikai stratégia kialakítás, bevezetés és gondozás mellett több nagy projektben működött közre, és mint szponzor több akvizíciós eljárás informatikai részét menedzselte.

2015. december 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt. Infokommunikációs megoldások divízióját vezeti.

2017. január 11-től a T-Systems Magyarország megbízott vezérigazgatója.

Németh Mihály

Vezérigazgató-helyettes

Vertikális megoldások divízió

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett közgazdászként, majd az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében szerzett jogi szakoklevelet, 2005-ben pedig a nemzetközi CFA Institute képzési programján keresztül CFA minősítést (okleveles pénzügyi elemző).

Szakmai pályafutása a K&H Brókerháznál indult részvényelemzőként. 1998-ban csatlakozott a MATÁV Rt.-hez, a MagyarTelekom jogelődjéhez. Kezdetben üzleti elemzőként, 2001-től üzleti tervezési osztályvezetőként, majd 2004-től kontrolling igazgató-helyettesként dolgozott. 2008-ban nevezték ki gazdasági igazgatóvá, azóta különböző gazdasági vezetői pozíciókat töltött be a Magyar Telekomban. A legutóbbi időszakban a Magyar Telekom Stratégiai befektetési menedzsment igazgatóság vezetője volt. Az elmúlt években számos vállalat igazgatóságában és felügyelőbizottságában töltött be különböző tisztségeket. Jelenleg az Origo Zrt. felügyelőbizottságának elnöke. 2014. január 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt.-nél gazdasági vezérigazgató-helyettesi pozíciót tölt be.

2015. december 1-jétől a Vertikális megoldások divíziót vezeti a T-Systemsnél.

Mohácsi László

Vezérigazgató-helyettes

Infokommunikációs megoldások divízió

A Kandó Kálmán Műszaki Főiskola műszaki menedzser szakán és 2011-ben a Budapesti Műszaki Egyetemen MBA képzésen szerzett diplomát pénzügy szakirányon. 1999-ben kezdett dolgozni a cégcsoportban, a Westel-ben majd később a T-Mobile Magyarországban a Kiemelt Vállalati Ügyfelek értékesítési terület vezetője volt. 2008-ban és 2009-ben már a Magyar Telekomban dolgozott értékesítési vezetőként, ahol a Közüzemi és Média értékesítési osztály vezetője volt. 2010-től dolgozik a megvalósítási területen, ahol először telekommunikációs megoldások terület vezetője.

2014 januártól a Kommunikációs megoldások ágazat vezetője a T-Systems-ben. Ebben a pozícióban új tapasztalatokat szerzett IT Infrastruktúra és az alkalmazás fejlesztés üzleti és megvalósítási területeiről, a meglévő telekommunikációs tapasztalatai mellé.

2017. január 11-től a T-Systems Magyarország Zrt. megbízott vezérigazgató-helyetteseként az Infokommunikációs divízió vezetője.

Sáfrány Lilla

Igazgató

HR

2001-ben a Szolnoki Főiskolán külgazdasági szakon szerezte közgazdász diplomáját.
Ezt követően a Nyugat-magyarországi Egyetemen és a Budapesti Corvinus Egyetemen szélesítette ismereteit, jogi szakokleveles közgazdász diplomát szerzett. Pályáját a Citibank marketingkommunikációs területén kezdte. 2002-ben csatlakozott a Magyar Telekom HR-csapatához. A Magyar Telekomnál előbb a humán erőforrás vezérigazgató-helyettes menedzserasszisztenseként, majd a korábbi BBU terület HR Business Partnereként dolgozott. 2011. július 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt. HR igazgatója.

Endersz Frigyes

Csoport Stratégia Igazgató

Magyar Telekom

2000-ben szerezte közgazdasági diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen.
Pályafutását az IFUA Horváth & Partners vezetési tanácsadócégnél kezdte, ahol 2004-től a Controlling Kompetencia Központ, majd 2009-től a Telekommunikációs Kompetencia Központ vezetői pozícióját töltötte be. Tanácsadóként számos nagyvállalatnál dolgozott, elsősorban stratégia, controlling és működésfejlesztési területen.
2012-ben stratégiai igazgatóként csatlakozott a T-Systems Magyarországhoz. 2014 januárjától a cég versenyképesség-fejlesztés igazgatója. 2015. október elsejétől a Magyar Telekom Csoport stratégiai igazgatója.

Szegedi Judit

Operatív Igazgató

Vállalat működtetés ágazat

Az International Business School-ban végzett közgazdászként, ezzel párhuzamosan megszerezte az International Advertising Association diplomáját Marketing Kommunikációs szakon.

Szakmai pályafutását az Unilever Magyarország jégkrém üzletágánál kezdte kontrollerként. 2000-ben csatlakozott a KFKI csoport leányvállalatához az LNX Rendszerintegrációs Rt-hez ahol a kontrolling rendszer bevezetése, működtetése volt feladata. 2004-től a KFKI csoport kontrollig vezetőjeként folytatta munkáját. 2012-ben csatlakozott a T-Systems Magyarország Zrt-hez a delivery kontrolling központ vezetőjeként, 2016-tól a Nagyvállalati kontrolling központ vezetője. 2017. január 1-től - kontrolling vezetői pozíciója mellett - a T-Systems Vállalat működtetés ágazatot vezeti.

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás