Felsővezetők

Kaszás Zoltán

Vezérigazgató

A szabadkai Műszaki Főiskola gépészeti üzemmérnöki diplomát követően a Corvinus Egyetemen szerezett közgazdász, majd MBA végzettséget. Pályafutása alatt dolgozott a Szerencsejáték Zrt -nél., ezt követően a Magyar Posta Zrt. IT stratégiai vezetőjeként tevékenykedett majd a Budapest Airport, a MOL Csoport, és nem utolsó sorban az OTP Szerbia informatikai vezetője volt. Pályafutása során az informatikai stratégia kialakítás, bevezetés és gondozás mellett több nagy projektben működött közre, és mint szponzor több akvizíciós eljárás informatikai részét menedzselte.

2015. december 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt. Infokommunikációs megoldások divízióját vezeti.
2017. január 11-től a T-Systems Magyarország vezérigazgatója.

Elnökségi, igazgatósági tisztségei:
- Az E2 Hungary Zrt. igazgatósági tagja
- A Zalai Önvezető Jármű Klaszter (ZÖJK) elnöke
- Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) elnökségi tagja, tagozatvezető
- Az Egészségügyi Technológia és Orvostechnikai Szállítók Egyesülete (ETOSZ) elnökségi tagja

Bódi Gábor

Vezérigazgató-helyettes,
Magyar Telekom Nyrt. Üzleti Partnerkapcsolatok Igazgatóság vezetője és a T-Systems Magyarország Zrt. Telekommunikációs megoldások ágazat vezetője

A Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen szerzett igazgatásszervező majd okleveles közgazdász végzettséget, miközben ösztöndíjjal kezdett el dolgozni a Miniszterelnöki Hivatalban. Az itteni 10 éves pályafutása alatt közigazgatás fejlesztéssel és e-közigazgatással foglalkozott, majd 2008-2010 között szakállamtitkárként koordinálta a kormányzati informatikát. Ezt követően Puskás Tivadar Közalapítvány majd a Kopint Datorg ügyvezető igazgatója, 2013-2015 között az Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács elnöke, 2014-2015 között a Miniszterelnökség infokommunikáció összehangolásáért felelős helyettes államtitkára.

2016. október 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt. Szegmensmarketing ágazat igazgatója, majd 2019. január 1-jétől a Marketing, innováció és vállalati ügyféltámogatás divízió vezetője, vezérigazgató-helyettes.

2020 februárjától a Magyar Telekom Nyrt. Üzleti Partnerkapcsolatok Igazgatóság vezetője és a T-Systems Magyarország Zrt. Telekommunikációs megoldások ágazat vezetője, vezérigazgató-helyettes.

Balogh Attila

Vezérigazgató-helyettes,
Értékesítési divízió vezetője

A gazdasági agrármérnöki és angol szakfordító és tolmács diplomái megszerzése után a Budapesti Műszaki Egyetemen folytatott tanulmányokat. Pályafutása alatt több helyi és multinacionális informatikai vállalatnál is dolgozott kereskedelmi és menedzsment területeken, az IBM-ben KKV kereskedelmi vezető, 2005-től partnerkapcsolati igazgató és menedzsment board tag volt. 2009 és 2015 között a USER Rendszerház Kft. ügyvezetője és résztulajdonosa lett.

2015 októberétől a T-Systems Magyarország Zrt. Kereskedelmi és média üzletág igazgatója, majd 2018-tól a Közigazgatási és állami nagyvállalatok vertikális megoldások divízió vezetője, vezérigazgató-helyettes.

2020 februárjától a T-Systems Magyarország Zrt. Értékesítési divízió vezetője, vezérigazgató-helyettes.

Füredi Gábor

Műszaki vezérigazgató-helyettes és az Informatikai megoldások divízió vezetője

Gábor a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán szerzett két mesterdiplomát.
Az egyetem elvégzését követően pályafutását a pécsi Daten-Kontor Kft.-nél kezdte, ahol egyedi szoftvermegoldások értékesítése kapcsán dolgozott ügyfélkapcsolati menedzserként. Az itt eltöltött évek alatt több sikeres projektben is részt vállalt projekttagként, szakmai projektvezetőként. Jelentős szerepe volt a cég stratégiájának kialakításában, szakmai irányításában. 2013-ban a Daten-Kontor Kft. beolvadt a T-Systems Magyarország Zrt-be, ekkor kezdődött TSM-es karrierje, mint senior szakmai irányító. 2015-ben munkahelyet váltott és sales executive szerepkörben dolgozott a Hewlett Packard Enterprise-nál. Nem kellet sok idő, és visszatért a T-Systems világába. 2017-ben megbízást kapott a Nagyvállalti szoftvermegoldások kompetenciaközpont vezetésére, majd 2018-tól a Vertikális delivery képességek ágazat irányítására. Ezzel párhuzamosan az Informatikai megoldások divízióvezető-helyettesi pozícióját is betöltötte.

2019. október 1-jétől a T-Systems Magyarország műszaki vezérigazgató-helyettese és az Informatikai megoldások divízió vezetője.

Baranyi Tibor

Standart Szolgáltatások Ágazat igazgatója

1997-ben a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola villamosmérnöki karán szerezte diplomáját távközlés-informatikai szakirányon. Informatikai pályafutását a Légiforgalmi és Repülőtéri Igazgatóságon kezdte 1997-ben, mint IT csoportvezető, majd 2001-től a Budapest Airport Rt. IT Üzemeltetési főosztályvezetői pozícióját töltött be. 2004-től IT Üzemeltetési vezetőként a Csemege-Match Kereskedelmi Zrt-nél, 2006-tól a MOL Nyrt. Információs Szolgálatások Service Desk vezetőjeként dolgozott. 2013-tól a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. IT Szolgáltatás Üzemeltetési Igazgatójaként, 2015-től pedig a Semmelweis Egyetem EOK Informatikai és Üzemeltetési vezetője lett.

2017 márciusában csatlakozott a T-Systems Magyarország Zrt.-hez az Üzletmenet tervezés Kompetencia Központ vezetőjeként, majd 2019-től IT Üzletmenet Fejlesztés és Támogatás ágazat vezető pozíciója mellett a Magyar Telekom T-Systems Szolgáltatások szervezetet is vezette.
2019 második felétől az Operatív működéstámogatás is bekerült a feladatai közé.

2020 februárjától a Standart Szolgáltatások Ágazat igazgatója.

Krégl Klementina

Üzletfejlesztés és Portfóliómenedzsment ágazat igazgatója

A pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem tanári diplomát követően a Budapesti Gazdasági Egyetemen szerzett szakközgazdász végzettséget. Több mint 20 éve dolgozik multinacionális vállalatoknál. Kezdetben a T-Online Magyarország indirekt sales területét vezette, majd a Magyar Telekom mobilmarketing- és aggregációs üzletéért felelős M-Factorynak volt a vezérigazgatója. Ezt követően a Microsoft magyarországi telekommunikációs szektorának lett a vezetője.
2013-ban tért vissza a Magyar Telekom csoporthoz, ahol a Telekom kötelékében az Innovációs és üzletfejlesztési területen dolgozott vezetőként.
2017-ben csatlakozott a T-Systems Magyarországhoz, ahol a vállalat Innovációs kompetenciaközpontját vezette.

2020. áprilisától a T-Systems Magyarország Üzletfejlesztés és Portfóliómenedzsment ágazatának igazgatója.

Szegedi Judit

HR és versenyképesség igazgató

Az International Business School-ban végzett közgazdászként, ezzel párhuzamosan megszerezte az International Advertising Association diplomáját Marketing Kommunikációs szakon.

Szakmai pályafutását az Unilever Magyarország jégkrém üzletágánál kezdte kontrollerként. 2000-ben csatlakozott a KFKI csoport leányvállalatához az LNX Rendszerintegrációs Rt.-hez ahol a kontrolling rendszer bevezetése, működtetése volt feladata. 2004-től a KFKI csoport kontrollig vezetőjeként folytatta munkáját. 2012-ben csatlakozott a T-Systems Magyarország Zrt.-hez a delivery kontrolling központ vezetőjeként, 2016-tól a Nagyvállalati kontrolling központ vezetője. 2017. január 1-től - kontrolling vezetői pozíciója mellett - a T-Systems Vállalat működtetés ágazatot vezette.

2019. január 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt. HR és versenyképesség igazgatója.

Kovács István

Üzleti kontrolling és döntéstámogatás ágazat igazgatója

István a Nyugat-Magyarországi Egyetemen végzett közgazdászként. Tanulmányait követően 2004-ben csatlakozott a KFKI Csoporthoz, ahol az IQSYS Zrt. kontrolling feladatait látta el. A későbbiekben részt vett több leányvállalat kontrolling tevékenységének kialakításában és vállalati integrációjában.
2011-től a Magyar Telekom Nyrt. Nagyvállalati Ügyfélkörét kiszolgáló SI divízió kontrolling csapatát vezette, majd 2015-től kontrolling osztályvezetőként ellátta az IT divízió kontrolling tevékenységét is.

2020. januártól a T-Systems Magyarország Zrt. üzleti kontrolling és döntéstámogatás ágazat igazgatója.

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás