Felsővezetők

Rékasi Tibor

T-Systems Magyarország Zrt. igazgatóságának elnöke

Rékasi Tibor (született 1973-ban) diplomáját a budapesti Külkereskedelmi Főiskolán szerezte, majd ezt követően üzleti képzések keretében bővítette üzleti ismereteit. Szakmai pályáját az Integra Kft.-nél kezdte ügyfélfelelősként. 1997-től az Unisys Magyarországnál dolgozott a pénzügyi üzletfelek partnereként, majd ügyfélkapcsolati igazgatóként. 2000-ben csatlakozott a Cisco Systems Magyarországhoz, ahol előbb a kiemelt ügyfelekért felelős értékesítési vezető, majd a nagyvállalati üzletág igazgatója lett. 2007 februárjában kinevezték a Cisco Systems Magyarország ügyvezető igazgatójává, és ebben a pozíciójában a vállalat operatív irányítása mellett felelős volt a teljes hazai értékesítés koordinálásáért is. 2008 szeptemberében csatlakozott a Magyar Telekom Csoporthoz a Vállalati Szolgáltatások Üzletághoz tartozó leányvállalat, az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatójaként, ahol a vállalat irányítása mellett a kereskedelmi igazgatói feladatokat is ellátta. 2010 decembere és 2011 májusa között ideiglenesen betöltötte a Magyar Telekom Vállalati Szolgáltatások Üzletág (T-Systems) üzletágvezető pozíciót is, az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatói feladatok megtartása mellett. 2012. októberétől 2013. szeptember 30-ig a T-Systems Magyarország Zrt. Értékesítés divízió vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be. 2013. október 1-től a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese és a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója. 2017. január 11-től a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese volt.

2018. július 1-től a Magyar Telekom vezérigazgatója és Igazgatóságának tagja.

Bódi Gábor

Vezérigazgató-helyettes,
Magyar Telekom Nyrt. Üzleti Partnerkapcsolatok Igazgatóság vezetője és a T-Systems Magyarország Zrt. Telekommunikációs megoldások ágazat vezetője

A Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen szerzett igazgatásszervező majd okleveles közgazdász végzettséget, miközben ösztöndíjjal kezdett el dolgozni a Miniszterelnöki Hivatalban. Az itteni 10 éves pályafutása alatt közigazgatás fejlesztéssel és e-közigazgatással foglalkozott, majd 2008-2010 között szakállamtitkárként koordinálta a kormányzati informatikát. Ezt követően Puskás Tivadar Közalapítvány majd a Kopint Datorg ügyvezető igazgatója, 2013-2015 között az Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács elnöke, 2014-2015 között a Miniszterelnökség infokommunikáció összehangolásáért felelős helyettes államtitkára.

2016. október 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt. Szegmensmarketing ágazat igazgatója, majd 2019. január 1-jétől a Marketing, innováció és vállalati ügyféltámogatás divízió vezetője, vezérigazgató-helyettes.

2020. februárjától a Magyar Telekom Nyrt. Üzleti Partnerkapcsolatok Igazgatóság vezetője és a T-Systems Magyarország Zrt. Telekommunikációs megoldások ágazat vezetője, vezérigazgató-helyettes.

Balogh Attila

Vezérigazgató-helyettes,
Értékesítési divízió vezetője

A gazdasági agrármérnöki és angol szakfordító és tolmács diplomái megszerzése után a Budapesti Műszaki Egyetemen folytatott tanulmányokat. Pályafutása alatt több helyi és multinacionális informatikai vállalatnál is dolgozott kereskedelmi és menedzsment területeken, az IBM-ben KKV kereskedelmi vezető, 2005-től partnerkapcsolati igazgató és menedzsment board tag volt. 2009 és 2015 között a USER Rendszerház Kft. ügyvezetője és résztulajdonosa lett.

2015 októberétől a T-Systems Magyarország Zrt. Kereskedelmi és média üzletág igazgatója, majd 2018-tól a Közigazgatási és állami nagyvállalatok vertikális megoldások divízió vezetője, vezérigazgató-helyettes.

2020. februárjától a T-Systems Magyarország Zrt. Értékesítési divízió vezetője, vezérigazgató-helyettes.

Füredi Gábor

Műszaki vezérigazgató-helyettes és az Informatikai megoldások divízió vezetője

Gábor a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán szerzett két mesterdiplomát.
Az egyetem elvégzését követően pályafutását a pécsi Daten-Kontor Kft.-nél kezdte, ahol egyedi szoftvermegoldások értékesítése kapcsán dolgozott ügyfélkapcsolati menedzserként. Az itt eltöltött évek alatt több sikeres projektben is részt vállalt projekttagként, szakmai projektvezetőként. Jelentős szerepe volt a cég stratégiájának kialakításában, szakmai irányításában. 2013-ban a Daten-Kontor Kft. beolvadt a T-Systems Magyarország Zrt-be, ekkor kezdődött TSM-es karrierje, mint senior szakmai irányító. 2015-ben munkahelyet váltott és sales executive szerepkörben dolgozott a Hewlett Packard Enterprise-nál. Nem kellet sok idő, és visszatért a T-Systems világába. 2017-ben megbízást kapott a Nagyvállalti szoftvermegoldások kompetenciaközpont vezetésére, majd 2018-tól a Vertikális delivery képességek ágazat irányítására. Ezzel párhuzamosan az Informatikai megoldások divízióvezető-helyettesi pozícióját is betöltötte.

2019. október 1-jétől a T-Systems Magyarország műszaki vezérigazgató-helyettese és az Informatikai megoldások divízió vezetője.

Baranyi Tibor

Standard Szolgáltatások Ágazat igazgatója

1997-ben a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola villamosmérnöki karán szerezte diplomáját távközlés-informatikai szakirányon. Informatikai pályafutását a Légiforgalmi és Repülőtéri Igazgatóságon kezdte 1997-ben, mint IT csoportvezető, majd 2001-től a Budapest Airport Rt. IT Üzemeltetési főosztályvezetői pozícióját töltött be. 2004-től IT Üzemeltetési vezetőként a Csemege-Match Kereskedelmi Zrt-nél, 2006-tól a MOL Nyrt. Információs Szolgálatások Service Desk vezetőjeként dolgozott. 2013-tól a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. IT Szolgáltatás Üzemeltetési Igazgatójaként, 2015-től pedig a Semmelweis Egyetem EOK Informatikai és Üzemeltetési vezetője lett.

2017. márciusában csatlakozott a T-Systems Magyarország Zrt.-hez az Üzletmenet tervezés Kompetencia Központ vezetőjeként, majd 2019-től IT Üzletmenet Fejlesztés és Támogatás ágazat vezető pozíciója mellett a Magyar Telekom T-Systems Szolgáltatások szervezetet is vezette.
2019. második felétől az Operatív működéstámogatás is bekerült a feladatai közé.

2020. februárjától a Standard Szolgáltatások Ágazat igazgatója.

Krégl Klementina

Üzletfejlesztés és Portfóliómenedzsment ágazat igazgatója

A pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem tanári diplomát követően a Budapesti Gazdasági Egyetemen szerzett szakközgazdász végzettséget. Több mint 20 éve dolgozik multinacionális vállalatoknál. Kezdetben a T-Online Magyarország indirekt sales területét vezette, majd a Magyar Telekom mobilmarketing- és aggregációs üzletéért felelős M-Factorynak volt a vezérigazgatója. Ezt követően a Microsoft magyarországi telekommunikációs szektorának lett a vezetője.
2013-ban tért vissza a Magyar Telekom csoporthoz, ahol a Telekom kötelékében az Innovációs és üzletfejlesztési területen dolgozott vezetőként.
2017-ben csatlakozott a T-Systems Magyarországhoz, ahol a vállalat Innovációs kompetenciaközpontját vezette.

2020. áprilisától a T-Systems Magyarország Üzletfejlesztés és Portfóliómenedzsment ágazatának igazgatója.

Szegedi Judit

HR és versenyképesség igazgató

Az International Business School-ban végzett közgazdászként, ezzel párhuzamosan megszerezte az International Advertising Association diplomáját Marketing Kommunikációs szakon.

Szakmai pályafutását az Unilever Magyarország jégkrém üzletágánál kezdte kontrollerként. 2000-ben csatlakozott a KFKI csoport leányvállalatához az LNX Rendszerintegrációs Rt.-hez ahol a kontrolling rendszer bevezetése, működtetése volt feladata. 2004-től a KFKI csoport kontrollig vezetőjeként folytatta munkáját. 2012-ben csatlakozott a T-Systems Magyarország Zrt.-hez a delivery kontrolling központ vezetőjeként, 2016-tól a Nagyvállalati kontrolling központ vezetője. 2017. január 1-től - kontrolling vezetői pozíciója mellett - a T-Systems Vállalat működtetés ágazatot vezette.

2019. január 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt. HR és versenyképesség igazgatója.

Kovács István

Üzleti kontrolling és döntéstámogatás ágazat igazgatója

István a Nyugat-Magyarországi Egyetemen végzett közgazdászként. Tanulmányait követően 2004-ben csatlakozott a KFKI Csoporthoz, ahol az IQSYS Zrt. kontrolling feladatait látta el. A későbbiekben részt vett több leányvállalat kontrolling tevékenységének kialakításában és vállalati integrációjában.
2011-től a Magyar Telekom Nyrt. Nagyvállalati Ügyfélkörét kiszolgáló SI divízió kontrolling csapatát vezette, majd 2015-től kontrolling osztályvezetőként ellátta az IT divízió kontrolling tevékenységét is.

2020. januártól a T-Systems Magyarország Zrt. üzleti kontrolling és döntéstámogatás ágazat igazgatója.

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás