Felsővezetők

Kaszás Zoltán

Vezérigazgató

A szabadkai Műszaki Főiskola gépészeti üzemmérnöki diplomát követően a Corvinus Egyetemen szerezett közgazdász, majd MBA végzettséget. Pályafutása alatt dolgozott a Szerencsejáték Zrt -nél., ezt követően a Magyar Posta Zrt. IT stratégiai vezetőjeként tevékenykedett majd a Budapest Airport, a MOL Csoport, és nem utolsó sorban az OTP Szerbia informatikai vezetője volt. Pályafutása során az informatikai stratégia kialakítás, bevezetés és gondozás mellett több nagy projektben működött közre, és mint szponzor több akvizíciós eljárás informatikai részét menedzselte.

2015. december 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt. Infokommunikációs megoldások divízióját vezeti.
2017. január 11-től a T-Systems Magyarország vezérigazgatója.

Elnökségi, igazgatósági tisztségei:
- Az E2 Hungary Zrt. igazgatósági tagja
- A Zalai Önvezető Jármű Klaszter (ZÖJK) elnöke
- Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) elnökségi tagja, tagozatvezető
- Az Egészségügyi Technológia és Orvostechnikai Szállítók Egyesülete (ETOSZ) elnökségi tagja

Balogh Attila

Vezérigazgató-helyettes,
Közigazgatás és állami nagyvállalatok

A gazdasági agrármérnöki és angol szakfordító és tolmács diplomái megszerzése után a Budapesti Műszaki Egyetemen folytatott tanulmányokat. Pályafutása alatt több helyi és multinacionális informatikai vállalatnál is dolgozott kereskedelmi és menedzsment területeken, az IBM-ben KKV kereskedelmi vezető, 2005-től partnerkapcsolati igazgató és menedzsment board tag volt. 2009 és 2015 között a USER Rendszerház Kft. ügyvezetője és résztulajdonosa lett.

2015 októberétől a T-Systems Magyarország Zrt. Kereskedelmi és média üzletág igazgatója, majd 2018-tól a Közigazgatási és állami nagyvállalatok vertikális megoldások divízió vezetője, vezérigazgató-helyettes.

2020 februárjától a T-Systems Magyarország Zrt. Értékesítési divízió vezetője, vezérigazgató-helyettes.

Bódi Gábor

Vezérigazgató-helyettes,
Marketing, innováció és vállalati ügyféltámogatás divízió

A Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen szerzett igazgatásszervező majd okleveles közgazdász végzettséget, miközben ösztöndíjjal kezdett el dolgozni a Miniszterelnöki Hivatalban. Az itteni 10 éves pályafutása alatt közigazgatás fejlesztéssel és e-közigazgatással foglalkozott, majd 2008-2010 között szakállamtitkárként koordinálta a kormányzati informatikát. Ezt követően Puskás Tivadar Közalapítvány majd a Kopint Datorg ügyvezető igazgatója, 2013-2015 között az Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács elnöke, 2014-2015 között a Miniszterelnökség infokommunikáció összehangolásáért felelős helyettes államtitkára.

2016. október 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt. Szegmensmarketing ágazat igazgatója, majd 2019. január 1-jétől a Marketing, innováció és vállalati ügyféltámogatás divízió vezetője, vezérigazgató-helyettes.

2020 februárjától a Magyar Telekom Nyrt. Üzleti Partnerkapcsolatok Igazgatóság vezetője és a T-Systems Magyarország Zrt. Telekommunikációs megoldások ágazat vezetője, vezérigazgató-helyettes.

Szegedi Judit

HR és versenyképesség igazgató

Az International Business School-ban végzett közgazdászként, ezzel párhuzamosan megszerezte az International Advertising Association diplomáját Marketing Kommunikációs szakon.

Szakmai pályafutását az Unilever Magyarország jégkrém üzletágánál kezdte kontrollerként. 2000-ben csatlakozott a KFKI csoport leányvállalatához az LNX Rendszerintegrációs Rt.-hez ahol a kontrolling rendszer bevezetése, működtetése volt feladata. 2004-től a KFKI csoport kontrollig vezetőjeként folytatta munkáját. 2012-ben csatlakozott a T-Systems Magyarország Zrt.-hez a delivery kontrolling központ vezetőjeként, 2016-tól a Nagyvállalati kontrolling központ vezetője. 2017. január 1-től - kontrolling vezetői pozíciója mellett - a T-Systems Vállalat működtetés ágazatot vezette.

2019. január 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt. HR és versenyképesség igazgatója.

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás