Felsővezetők

Gonda Gábor

Vezérigazgató

Gonda Gábor szakmai pályafutását 1999-ben a Compaq-nál kezdte, ezt követően 17 évet töltött a Hewlett Packard Enterprise-nál különböző vezetői pozíciókban, 2012-től a magyar HP ügyvezető igazgatója volt, 2018 óta pedig a HP teljes közép-európai régióért felelős vezetői pozícióját is betöltötte. Munkáját számos vállalati és iparági elismerés igazolja, szabadidejében tanít a Corvinus Egyetemen és a Nemzetközi Gyerekmentő Szolgálat aktív tagja. Diplomáját az Óbudai Egyetem informatikai mérnök szakán szerezte, melyet számos vezetői képzés követett, köztük a Harvard Business School kurzusa.

2020. november 2-től a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese, valamint a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója.

Bódi Gábor

Strategy & Governance divízió igazgató

A Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen szerzett igazgatásszervező majd okleveles közgazdász végzettséget, miközben ösztöndíjjal kezdett el dolgozni a Miniszterelnöki Hivatalban. Az itteni 10 éves pályafutása alatt közigazgatás fejlesztéssel és e-közigazgatással foglalkozott, majd 2008-2010 között szakállamtitkárként koordinálta a kormányzati informatikát. Ezt követően Puskás Tivadar Közalapítvány majd a Kopint Datorg ügyvezető igazgatója, 2013-2015 között az Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács elnöke, 2014-2015 között a Miniszterelnökség infokommunikáció összehangolásáért felelős helyettes államtitkára.

2016. október 1-jétől a T-Systems Magyarország Zrt. Szegmensmarketing ágazat igazgatója, majd 2019. január 1-jétől a Marketing, innováció és vállalati ügyféltámogatás divízió vezetője, vezérigazgató-helyettes.

2021 áprilisától a T-Systems Strategy & Governance üzletágát vezeti, mint divízió igazgató.

Mihályi Gábor

Customer Support divízió igazgató

Mihályi Gábor (született 1972-ben) diplomáját a budapesti Gábor Dénes Főiskolán szerezte, majd ezt követően 2010-ben a Szent István Egyetemen MBA végzettséget szerzett. Később szakmai képzések keretében bővítette üzleti ismereteit. Szakmai pályáját a Magyar Telekom egyik jogelődjénél, a MATÁV-nál kezdte ügyfélkapcsolatokért felelős pozícióban. A kilencvenes évek végétől MATÁV-on belül vezetőként felelt a távközlési hálózatokért, a berendezés- valamint átviteltechnikáért. 2002-ben a Szolgáltatás Menedzselő Centrum megalkotásáért és vezetéséért Év Embere elismerésben részesült. 2005-ben - a cég megalakulásával egyidőben – műszaki vezérigazgatóhelyettesként csatlakozott a Pro-M-hez, ahol az országos lefedettségű TETRA hálózat kiépítéséért és üzemeltetéséért felelt. 2008-ban a műszaki terület irányítása mellett az üzletfejlesztési terület vezetését is rábízták. 2012-ben a Magyar Telekomnál folytatta pályafutását, ahol először a szolgáltatás menedzselő rendszerekért, később a műszaki terület üzemeltetési igazgatóhelyetteseként a műszaki szolgáltatásokért, a folyamatokért és a hálózatirányításért felelt. 2016. november 1-től a Magyar Telekom Nagykereskedelmi igazgatói pozícióját töltötte be, ahol a teljes Telekom csoport nagykereskedelmi tevékenységét irányította, beleértve két nemzetközi leányvállalatot (Combridge, Novatel) is.

2021 áprilisától a T-Systems Customer Support üzletágát vezeti, mint divízió igazagató.

Pádár Péter

MID Corporation & Public Sales divízió igazgató

Péter pályafutását a Compaq-kal frissen egyesült HP-ban kezdte 2003-ban, mint a Budapesti Műszaki Egyetem gyakornoka. A diploma megszerzését követően a vállalat személyi számítógépek üzletágában (PSG) helyezkedett el, mint Key Account Manager, ahol a pénzintézeti és telekommunikációs nagyvállalati ügyfelekért volt felelős. A T-Mobillal közösen több sikeres B2B2C (lakossági) notebook kampányt sikerült lebonyolítani, illetve támogatni a Telekom innovatív termékfejlesztését HP eszközökkel. Későbbi pályafutása során 2010-2014 között Péter a Szintézis Informatikai Zrt. kereskedelmi vezetőjeként a vállalat budapesti rendszerintegrációs üzletágának felépítéséért felelt, majd 2014-2015 között a hazai fejlesztésű IT governance rendszer, az ADAPTO kereskedelmi bevezetését irányította. 2015 októberében tért vissza a HP-ba, ahol 2020 áprilisáig különféle vezetői pozíciókat töltött be a hazai szervezetben, mint a személyi számítógépek üzletág vezetése, a nagyvállalati üzletág vezetése, végül az értékesítési csatorna és disztribúció vezetése. Ezekben a pozíciókban számos nagyvállalati és államigazgatási projekt megnyerésében és lebonyolításában vett részt szállítói oldalról. Az elmúlt egy évben a HP közép-kelet-európai (ECE) régiójának szolgáltatási termék és üzletfejlesztési menedzsere volt, valamint a közép-európai (CE) piac endpoint security szakértőjeként tevékenykedett.

2021 áprilisától a T-Systems MID Corporation & Public Sales üzletágát vezeti, mint divízió igazgató.

Kovács Attila

Implementation Services divízió igazgató

Attila a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett a villamosmérnöki karon. A diploma megszerzését követően szakmai pályafutását rendszermérnökként kezdte majd a 2000-es évek kezdetéig a Delta üzletág vezetőjeként, rendszerintegrációval foglalkozott. Ezt követően a Lucent Technologies program és projekt menedzsereként telco hálózatok kiépítését irányította. 2001-2007 között a Synergon Informatikai Nyrt.-nél több vezető pozíciót látott el, többek között vezérigazgató-helyettesként a teljes delivery szervezetet irányította, emellett vezette az üzemeltetési leányvállalatot, később regionális vezetőként felelt a külföldi leányvállalatok szakmai teljesítményéért. 2007-2008-ban a Microsoft nagyvállalati partnerkapcsolatokért volt felelős, majd 2008-tól ügyvezető igazgatóként négy éven át a Delta Services élén folytatta pályafutását.

2012-ben csatlakozott először a T-Systemshez, mint a projekt és üzemeltetésért felelős ágazatigazgató. 2016-2018 között a DOQSYS Business Solution Zrt. operatív igazgatója, ezt követően a tavaly májusi visszatéréséig szabadúszó szakértőként ügyfél oldali projekt vezetőként és üzemeltetési szakértőként dolgozott. 2020-ban tért vissza a T-Systemsbe, mint a szolgáltatás kiválóság ágazat igazgatója.

2021 áprilisától pedig a T-Systems Implementációs üzletágát vezeti, mint divízió igazgató.

Jenei Rita

Communication & Brand divízió igazgató

Jenei Rita a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán végzett kommunikáció és szociológia szakon.

Szakmai pályafutását újságíróként kezdte nyomtatott, majd online médiumoknál. 2006-tól a Merlin Communications Magyarország kommunikációs ügynökségnél kapcsolattartóként, PR és kommunikációs tanácsadóként támogatta multinacionális, FMCG és B2B ügyfelek kommunikációs aktivitásait. 2010-től az ügynökség PR üzletágát vezette. 2012-től a Siemens Zrt. kommunikációs menedzsereként felelt a vállalat külső és belső kommunikációs aktivitásaiért. Fél évet töltött a vállalat regionális központjában Bécsben, ahol a CEE régió országainak kommunikációs aktivitásait koordinálta. Karrierjét 2016-tól az Ernst and Young Tanácsadó Kft-nél folytatta, ahol a PR és belső kommunikáció mellett a cég digitális kommunikációs csatornáinak menedzsmentje is a felelősségébe tartozott.

A T-Systemshez 2018-ban érkezett a Marketingkommunikáció és kampánymenedzsment kompetencia központba PR managerként. Az elmúlt években feladatai közé tartozott a T-Systems külső kommunikációjának irányítása.

2021-től a T-Systems Kommunikáció és Brand üzletágát vezeti, mint divízió igazgató.

Kerekes József

Industry Consulting divízió igazgató

Mérnök és közgazdász diplomája megszerzése után szakmai pályafutása kezdetén József a Matáv csoporton belül értékesítési és ügyfélszolgálati területeken töltött be vezetői pozíciókat, majd 2002-től a Synergon Nyrt.-nél látott el értékesítési és üzletfejlesztési feladatokat. 2008-ban csatlakozott a HP-hoz, ahol innovatív üzletfejlesztéssel foglalkozott, jelentősen hozzájárult a hazai platform szolgáltatások kialakításában és az ehhez szükséges belső transzformációs folyamatok elindításában

2021 áprilisától a T-Systems Industry Consulting üzletágát vezeti, mint divízió igazgató.

Kovács Krisztina

HR Business Partner Lead

Kovács Krisztina diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen HR szakon szerezte, emellett szakokleveles munkajogi tanácsadó oklevéllel és ICF coach minősítéssel is rendelkezik.

Szakmai pályafutását a Hewlett Packardnál kezdte, több mint 26 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik humán erőforrás és üzleti területeken. 2001-től 4 évet dolgozott regionális üzletfejlesztői szerepkörben, ahol feladatai közé tartozott e-learning megoldások tervezése, fejlesztése és megvalósítása is a közép-kelet európai, közel-keleti és afrikai régióban. 2005-ben visszatért a HR szervezethez a Szolgáltatási üzletág Business HR-eseként, amikor Csehországért, Szlovákiáért, Magyarországért és a Balkán régió országaiért felelt. 2006-ban interim megbízatást kapott a romániai HP HR vezetői pozícióra. 2007-2017 között a HP magyarországi leányvállalatainak HR igazgatója volt. Pályafutása során több átszervezés, felvásárlás, és szétválasztás HR támogatását vezette a vállalat életében. 2017-től pedig számos országot és üzleti területet támogatott régiós munkakörben Cluster HR, Business HR és Labour Relations Leadként a HPE-nél.

2021 áprilisától a T-Systems HR Business Partner Leadje.

Kroó Győző

Enterprise Sales divízió igazgató

Győző 1983-ban végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki karának mérés- és műszertechnika szakán, majd 10 évet töltött hardverfejlesztő mérnökként a Központi Fizikai Kutatóintézetében (KFKI). Első vezetői tapasztalatait a Digitalnál szerezte, ahol az értékesítésért felelős kereskedelmi vezetőként dolgozott, majd ezt követően a Compaq direkt értékesítési igazgatójaként folytatta karrierjét. Egy akvizíció során a vállalattal együtt a HP-hez került, ahol az ipar, a kereskedelem, a közlekedés és közművek területén működő kiemelt ügyfelekért felelt, majd a HP Vállalati Szolgáltatások Divízióját irányította. 2012-ben került a Canon élére, mint ügyvezető igazgató, ahol 6 évig dolgozott ebben a szerepben.

2021. augusztusától a T-Systems Enterprise Sales üzletágát vezeti, mint divízió igazgató.

Schuszter Ádám

Finance divízió igazgató

Schuszter Ádám közgazdászként végzett az International Business School (IBS) budapesti karán angol nyelven. Szakmai pályafutását pénzügyi asszisztensként a PSA Finance Hungária Zrt-nél kezdte, majd 2010-től pénzügyi és számviteli specialistaként folytatta pályáját. 2012-ben csatlakozott a British Telecom-hoz, ahol több pozícióban is megfordult az évek alatt. Mára több, mint tízéves pénzügyi, azon belül főképp kontrolling és vezetői tapasztalattal rendelkezik, melynek jelentős részét a telekommunikációs iparágban szerezte. Legutóbbi pozíciójában Senior Finance Managerként, Finance Business Partnerként a vállalat Healthcare & Life Science üzletágának globális pénzügyi teljesítéséért, valamint a Közép- és Kelet Európát, Svájcot és Oroszországot magába foglaló régiójáért felelt. Ádám kiemelten fontosnak tartja a pénzügyi folyamatok modern digitális transzformációját, értékteremtésének, hatékonyságának növelését. Nevéhez több sikeres saját fejlesztésű globális projekt fűződik, amely alapjaiban változtatta meg a vállalat kontrolling, tervezési és pénzügyi zárási tevékenységeit.

2021 májusától a T-Systems Finance üzletágát vezeti, mint divízió igazgató.

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország


Névjegy mentése QR kóddal