Teljes körű iparági megoldások a T-Systems Magyarországtól

A T-Systems Magyarország Zrt. hazánk legnagyobb, a teljes infokommunikációs spektrumot lefedő szolgáltató vállalata. A Magyar Telekom 100%-os tulajdonában álló cég a Telekom csoporton belül a business to business ügyfélkör infokommunikációs szolgáltatója: a nagyvállalatok és a közszféra intézményei mellett már a kis- és középvállalati üzleti ügyfélkört is kiszolgálja; ügyfelei számára a legújabb technológiai és üzleti trendeknek megfelelő infokommunikációs megoldásokat nyújtja.

A T-Systems Magyarország az országban elsőként valósította meg azt a vertikális szempontú működést, amelynek középpontjában az ügyfelek igényeinek és piaci lehetőségeinek megértése és magas szintű kiszolgálása áll. Mint transzformációs partner, a T-Systems Magyarország arra törekszik, hogy ügyfeleivel együttműködve olyan megoldásokat találjon, amelyek valódi választ kínálnak az ügyfelek legösszetettebb üzleti és működésbeli problémáira is, figyelembe véve az iparág-specifikus kihívásokat és sajátosságokat.

Magyarország vezető ICT-szolgáltató vállalataként a T-Systems széles infokommunikációs portfólióval rendelkezik. Ahhoz, hogy a legösszetettebb projekteket is kiemelkedően magas színvonalon tudja megvalósítani, meglévő belső kompetenciáit kiemelkedően széles körű, 1300 céget felölelő partnerhálózattal ötvözi, és korszerű projekt- és szolgáltatásirányítási szervezetet működtet.

A T-Systems Magyarország nemzetközi ügyfelei megelégedésére a tervezéstől az üzemeltetésig a termékek teljes életciklusában világszínvonalú szolgáltatást nyújt. Fővállalkozóként, konzorciumvezetőként vagy konzorciumi tagként számos jelentős infokommunikációs projektben vett részt az elmúlt 25 évben pénzintézeti, közigazgatási, közlekedési, egészségügyi, ipari és kereskedelmi területeken.

A T-Systems Magyarország innovatív és széles körű szolgáltatásokkal támogatja hazánk versenyképességének javítását, az üzleti lehetőségek bővítését, a kvalifikált szakemberek itthon tartását, valamint a hazai tudásalapú gazdaság kiépítését. Elődcégeinek hagyományai és több évtizedes helyi tapasztalatai is arra kötelezik, hogy hozzájáruljon a magyar tudástőke gyarapításához és a magyar mérnöki hagyományok ápolásához.

A T-Systems Magyarországban felhalmozott szaktudás és tapasztalat több évtizedes múltra tekint vissza. A cég megalakulása egy hosszú, részben evolutív fejlődés, részben felvásárlások, tudatos építkezés eredménye. A rendszerváltás gazdasági, piaci változásaival egy időben induló történetben összefonódik a hazai telekommunikáció is informatika múltja. A vállalat arra törekszik, hogy tovább fejlessze öt nagy múltú, a hazai piacon meghatározó iparági szereplőként már komoly hírnevet szerzett elődcégének (így az KFKI Rendszerintegrációs Zrt., az IQSYS Zrt., ISH Informatikai Kft., a Dataplex Kft. és a Daten-Kontor Kft.) minden értékét, felhalmozott tudását és tapasztalatát.  

A T-Systems Magyarország Zrt. elérhetőségei:

T-Systems Magyarország Zrt.
36-1-452 1400; 36-1-470 6400
1519 Budapest Pf. 320
36-1-452 1401
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 36.
47.461639, 19.052653

Megosztás