Megfelelőség

A Magyar Telekom Csoport vezetősége és igazgatósága elkötelezett arra, hogy a Magyar Telekom Csoport minden üzleti tevékenységét a legszigorúbb jogi és etikai normák szerint folytassa. Ezen elkötelezettség eredményeképp alkottuk meg a Magyar Telekom Vállalati megfelelőségi programját.

A Vállalati megfelelőségi program a Magyar Telekom Csoport minden testületére, szervezetére és munkavállalójára, valamint a tanácsadókra, megbízottakra, képviselőkre és minden olyan személyre vagy szervezetre vonatkozik, amely a Csoport vagy annak leányvállalata nevében végez munkát. Elvárjuk továbbá, hogy üzleti partnereink, szállítóink és ügyfeleink hasonló etikus módon cselekedve támogassanak bennünket e törekvésben. Ilyenformán a Magyar Telekom Vállalati megfelelőségi programjának bizonyos elemei nem csak a Magyar Telekom Csoport munkavállalóira vonatkoznak, hanem azokra is, akikkel üzleti kapcsolatban állunk.

A Magyar Telekom Vállalati megfelelőségi programja biztosítja, hogy a Csoport üzleti tevékenységét az alkalmazandó törvények és jogszabályok legmesszemenőbb figyelembe vételével és betartásával tudatosan, a legmagasabb szintű képzéssel és elkötelezettséggel folytassa. Ez olyan irányelvek és eljárások megvalósítását kívánja meg, amelyek kezelik a potenciális megfelelőségi kockázatokat, valamint meghatározott folyamatokat vezetnek be a megfelelőség gyanított vagy valós hiányának jelentése, kivizsgálása, nyomon követése és korrekciója érdekében.

A panaszok és észrevételek benyújtásának formája:

Panaszokat és észrevételeket telefonon, levélben, e-mailben vagy a Magyar Telekom Etikai vonalán lehet bejelenteni.

 • A Magyar Telekom Mondd el! etikai vonala:
  + 36 1 458 7780. A Magyar Telekom Mondd el! etikai vonala az év minden napján, a nap 24 órájában hívható. A bejelentő személy kérdéseit és bejelentéseit e-mail üzenetben (cím: mondd.el@telekom.hu) is elküldheti vagy interneten is bejelentheti a www.telekom.com/bkms portálon.
 • Levélben a következő címen:
  Csoport Megfelelőségi Igazgató
  1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 36.
  Magyarország
  vagy
 • Közvetlen kapcsolatfelvétel a Csoport Megfelelőségi Igazgatóval (+ 36 1 458 7030).

A panaszok név nélkül is benyújthatók.

Információtár

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás