A T-Systems Magyarország vállalati politikája

A T-Systems innovatív, korszerű technológiákkal, szolgáltatásokkal és megoldásokkal járul hozzá az információs társadalom eredményeihez. Ügyfeleinek - a nagyvállalati ügyfeleknek, a közigazgatásnak és egészségügyi intézményeknek - üzleti céljaik elérésében nyújt a mindennapi működéshez elengedhetetlen, teljes körű, magas színvonalú távközlési, IT-infrastruktúra, alkalmazásfejlesztési és rendszer-integrációs megoldásokat es szolgáltatásokat, hozzájárulva ezzel partnerei üzleti céljainak eléréséhez. A 2012. október elsején létrejött új, egységesített T-Systems Magyarország Zrt. Magyarország piacvezető infokommunikációs szolgáltatóvállalata, a cégben felhalmozott szaktudás és tapasztalat több évtizedes múltra tekint vissza. A T-Systems Magyarország Zrt. jelentős erőfeszítéseket tesz a szervezet építése, a szakemberek állandó képzése, a minőségi színvonal továbbfejlesztése területén azért, hogy a Magyar Telekom Csoport integrált irányítási rendszerével összhangban álló, önállóan tanúsított, korszerű, a nemzetközi szabványoknak megfelelő, integrált irányítási rendszer kialakítása, bevezetése, működtetése, folyamatos fejlesztése, valamint a független tanúsítások megszerzése, megtartása biztosítható legyen. Ez szavatolja a működési folyamatok és vezetési tevékenységek rendszerelvű megközelítését, következetes végrehajtását, mérését és az eredmények visszacsatolását annak érdekében, hogy tevékenységünk, termékeink és szolgáltatásaink megfeleljenek az ügyfelek, érdekelt felek igényeinek, elvárásainak, valamint a hatósági és jogszabályi követelményeknek.

Minőségpolitika — Minőségirányítási rendszere (ISO 9001)

 • Vevőorientált üzleti magatartást valósítunk meg a megrendelői igények maradéktalan kielégítésével.
 • Az új és régi megrendelők bizalmának megszerzését és megtartását a minőségi követelmények folyamatos teljesítésével biztosítjuk.
 • A beszállítók, alvállalkozók minősítésével stabil, megbízható beszállítói, alvállalkozói kört alakítunk ki.
 • Vezető és beosztott dolgozóink körében egyaránt fontosnak tartjuk és ösztönözzük a minőségért viselt felelősséget és a minőségi munkavégzés igényét.
 • Folyamatosan felügyeljük, mérjük folyamataink megfelelőségét, eredményességét, vevőink elégedettségét.
 • Hosszú távú célunk a beruházások védelmét és a folyamatos fejlesztés lehetőségét biztosító rendszerek kialakítása.
 • A projektek megvalósítása során kiemelten kezeljük a megbízhatósági, rendelkezésre állási és adatbiztonsági követelményeket.

Biztonságpolitika – Adat- és információvédelmi rendszer (ISO/IEC 27001)

 • Az információbiztonsági irányítási rendszer célja, hogy biztosítsuk adat- és információvagyonunk bizalmasságát, sértetlenségét és mindenkori rendelkezésre állását.
 • Az adat- és információvédelmi rendszer kiterjed a T-Systems által kezelt és előállított adatállományoknak, valamint üzletviteli adatainknak, partnereink és munkatársaink adatainak, a kereskedelmi és egyedi fejlesztésű szoftvereknek, az általunk használt épületeknek, irodáknak, berendezéseknek, informatikai rendszereknek a kezelésére.
 • A rendszer fenntartását új és folyamatosan fejlődő információs és kommunikációs technológia alkalmazásával valósítjuk meg.
 • Az információbiztonsági kockázatok kezelését úgy végezzük, hogy a maradványkockázat ne befolyásolja károsan feladataink ellátását.
 • A biztonsági tevékenységben a csoportszintű szinergiák kihasználása jelentősen csökkentheti a védelmi ráfordításokat, ezért folyamatos együttműködésre törekszünk a Magyar Telekom Csoport tagjaival.

Környezetvédelmi politika – Környezetközpontú irányítási rendszer (ISO 14001)

 • Folyamatosan figyeljük a környezetvédelmi jogszabályokat és határozatokat, illetve azok változásait, és a szervezet minden szintién betartjuk azokat.
 • Tudatosan figyelmet fordítunk az anyagi és környezeti károk megelőzésére, a természet és a környezet megóvására, a környezeti állapot javítására. A környezetszennyezés megelőzése és a környezeti hatások csökkentése érdekében környezeti célokat tüzünk ki, ezek elérését követjük, kiértékeljük.
 • Feladataink elvégzése közben rendszeresen megbizonyosodunk arról, hogy az általunk okozott környezeti hatásokat a minimális szintre szorítjuk vissza és takarékosan bánunk a környezeti erőforrásokkal, ennek érdekében már beszerzéskor odafigyelünk a kiválasztani kívánt alapanyagokra is, és a környezettudatos munkavégzést alvállalkozóinktól is megköveteljük.
 • A klímavédelem érdekében fokozott figyelmet fordítunk az Adatközpont energiahatékony működtetésére.

Fenti irányítási politikáink egységesen és teljeskörűen érvényesek a T-Systems Magyarország Zrt. minden tevékenységi területére, működésének folyamataira.

Információtár

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország


Névjegy mentése QR kóddal