Milyen itt dolgozni?


A T-Systems közösségének leendő tagjaként Téged is arra fogunk ösztönözni, mint meglévő kollégáinkat: ambícióid és kreativitásod által bátran vegyél részt a folyamatokban, és az innovatív ötleteid révén aktív formálója legyél a T-Systems életének.

Itt mindent megkapsz, hogy kiteljesedhess:

Rugalmasságot

Ha úgy adódik dolgozhatsz bárhonnan. Távmunka otthonról? Megoldjuk, hogy teljesebb éleltet élhess

Modern technológiát

Digitális szolgáltatóként, nem csak fejlelsztjük, értékesítjük, de használjuk is a legmodernebb technológiákat.

Stabil hátteret

Piacvezetőként, stabil és élhető keretet biztosítunk a munkavégzéshes, ahol te is jól érezheted magad.

Szakértelmet és inspirációt

Szakértő csapat, inspiráló környezet- ahol innovatív ötleteiddel hatással lehetsz ügyfeleink és egymás mindennapi életére.

Motiváló közösséget

Jó hangulat, motiváló környezet, igazi közösség. A T-Systems bármelyik területén jársz, erre biztosan számíthatsz.

Munkatársaink szerint:

Mihályi Gábor - Customer Support Division Director
Pro:
„Ebben a vállalatcsoportban teljes ügyféléletutat végig követhetem: látom, hogy egy ötlet miként alakul kézzelfogható termékké, ebből a termékből miként teremtünk értéket az ügyfeleink és a vállalatcsoport számára. És végül miként próbálunk a személyes kapcsolatainkon keresztül elérni azt, hogy az ügyfelünk ne csak az eszével, hanem a szívével is minket válasszon. Mindezt tesszük úgy, hogy mindenki ránk figyel, hiszen piacvezetőként mi diktáljuk a trendet és a tempót”

Kontra:

„még mindig van hova fejlődnünk egyes szolgáltatásaink bevezetésének sebességében. És szerintem a Telco-IT szinergiák kiaknázásában is több van a jelenleginél…”

Hamouda- Aradi Katalin - adatmenedzsment specialista
Pro:
„A szakértelem és szaktudás az, ami a mindig megújuló kihívásokat kreatív és inspiráló energiává formálja. Ilyen profi légkörben és igazi csapatjátékos kollégák között öröm, nap mint nap újat alkotni. Büszke vagyok a cégben rejlő tudásra, mert itt mindig van lehetőség fejlődni.”

Kontra:
„Cégünknek nem csak jelene és jövője van, hanem történelme és hagyományai is. Ahogy a technológia és az azt övező módszertanok frissülnek, úgy kellene folyamatosan felülvizsgálunk a működésünket. A mindennapok részévé kell váljon a folyamatos fejlődés, az önfejlesztés. Hiszek benne, hogy együtt a legjobbat hozhatjuk ki egymásból, a folyamatainkból és a cégből. A jövőt csak együtt, közösen vagyunk képesek elhozni a jelenbe.”

Dobrádi László – presales főmérnök
Pro:
„Folyamatos tanulási és fejlődési lehetőség, az ország legjobb mérnök csapatától lehet tanulni minden nap. A jobbító szándék, a pozitív kritika mindig nyitott fülekre talál, folyamatosan törekszünk arra, hogy jobban, hatékonyabban végezzük a munkánkat.”

Kontra:
„A folyamatos átszervezések, szervezeti átalakítások, valamint a támogató rendszerek mennyisége és széttagoltsága néha kihívásokkal telivé teszi a napi szintű munkavégzést.”

Komár Fanni – kommunikációs specialista
Pro:
"Szeretek itt dolgozni. Nagyon motiváló szakmailag erős csapatban dolgozni, mindezt jókedvvel, támogató környezetben.”

Kontra:
„A mamut méret miatt bizonyos folyamatokat végig vinni az egész cégen, illetve mindenkinek „jót tenni” sokszor embert próbáló.”

A T-Systemsről


A Magyar Telekom csoport tagjaként a T-Systems hazánk piacvezető ICT vállalata, elsősorban a nagyvállalatok és a közszféra intézményeinek digitális szolgáltatója. Hosszútávon fenntartható vállalatként olyan értékekkel és mély kompetenciákkal rendelkezünk, melyek révén irányadóként jelenünk meg a hazai és nemzetközi piacokon egyaránt. A magenta közösség részeként és modern nagyvállalatként gyorsan reagálunk környezetünk változásaira, büszkék vagyunk mindarra amit képviselünk.

Célunk

Digitális megoldásainkkal értéket teremtünk.

A víziónk

Innovatív módon, informatikai és telekommunikációs tudásunkra alapozva Magyarország digitalizációjában irányt mutató, hiteles és felelős vállalatként eredményesen működni.

A küldetésünk

Ügyfeleink és a társadalom számára konvergens informatikai és telekommunikációs infrastruktúránkon alapuló kiváló szolgáltatást nyújtunk.

Ha arra vagy kíváncsi, hogy milyen témákban lehet elmélyedni nálunk, itt találsz néhány lehetőséget:

Székházunk:

Hiába, nem mindegy, milyen környezetben töltjük hétköznapjaink nagy részét. Az ultramodern technológiai megoldásokkal felszerelt központi székházunk pedig nemcsak szakmai munkát támogatja, hanem a kellő kikapcsolódást is:

  • két étterem,
  • kávézó,
  • Budapest egyetlen körpanorámás futópályája a tetőteraszon,
  • konditerem és
  • belső kert tóval,

csak hogy néhány dolgot említsünk. Nem akarunk dicsekedni, de…egy kicsit lehet, hogy mégis. Mert mindez persze semmit sem érne az emberek nélkül, akik megtöltik élettel és ötletekkel ezt a különleges helyet, és akik miatt megéri bejárni.

Erre pedig igazán büszkék vagyunk.

Tippek. Így jelentkezz hozzánk!


Milyen a jó CV? Hogyan készülj az első beszélgetésre?

Milyen legyen a CV-d?

Hogyan készülj az interjúra?

Miket olvasunk, miket hallgatunk?

Mentés másként podcast

A jövőn lehet merengeni, lehet beszélgetni róla, lehet tervezgetni. És lehet alakítani, formálni, megteremteni, amihez elengedhetetlenek a digitális megoldások.
Mentés Másként – a T-Systems podcast-sorozata a jövőt formáló digitalizációról.

Részletek

Együtt gondolkodunk, közösen cselekszünk.

Mi lesz holnap? Milyen lesz a jövő? Félünk tőle? Elszenvedjük? Vagy rugalmasak leszünk, felkészülünk és a kezünkbe vesszük az irányítást? Partnereinkkel közösen azon dolgozunk, hogy válaszokat, megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek most és a jövőben egyaránt. Neves szakembereket, ismert művészeket és véleményformálókat kértünk fel, hogy közösen gondolkozva feltegyük a legfontosabb kérdéseket és közösen keressük rá a valós válaszokat.

Részletek
együttgondolkodunk_645-432

Híreink

Olvassátok el legfrissebb híreinket!

Részletek