Interjú

Interjú tippek

1. Az interjú otthon kezdődik!

Fontos, hogy legyen szó virtuális vagy személyes interjúról, már felkészülten gyere! Olyan CV-t küldtél be nekünk, ami alapján jobban meg szeretnénk ismerni téged. Az interjú előtt gondold át, hogy mikről és hogyan fogsz mesélni nekünk. Legyen szó a karrieredről, a pozícióról, a Telekomról - kérdésekkel, gondolatokkal érkezz!

2. Miért?

Arról, hogy minél szélesebb képet kapjunk rólad, nagyon sokat tehetsz! Mi arra vagyunk kíváncsiak, hogy a korábbi tapasztalataid alapján szerinted miért Te vagy a legalkalmasabb a pozícióra. Emeld ki erősségeid, korábbi releváns tapasztalataid, amik alkalmassá tesznek téged!

3. Légy tudatos!

Fontos, hogy sosem tökéletes pályázót keresünk, mindenki tud a szakmájában jobb lenni. Mi ehhez keressük a legmegfelelőbb jelöltet. Mutasd meg, hogy megvan benned a munka iránti alázat, és nyitott vagy arra, hogy tanulj, mi ehhez mindent meg tudunk adni.

4. Mindig tudj példát mondani

Sokszor tapasztaljuk, hogy a jelölteknek nehezükre esik konkrét példákat hozni egy-egy állításukra. Pedig ez nagyon fontos, mert a korábbi jól sikerült gyakorlataiddal, vagy esetleg tanulságaiddal mutathatod meg igazán, milyen munkaerő is lennél számunkra.

5. Hogy érdemes? ,,Szépen, ahogy a csillag megy az égen.”

Legyen szó online, legyen szó személyes interjúról, élőben mindenképpen ekkor találkozunk egymással. Öltözz úgy, ami szerinted a leginkább segíti azt, hogy ez a találkozás a lehető legjobb legyen. Ne feszengj, ha nem az öltöny-nyakkendő/kosztüm a te világod, fontos azonban, hogy noha az utóbbi időben halványodik a határ, van átmenet az utcai és otthoni viselet között!

Reméljük tudtunk segíteni abban, hogy minél jobb élménnyel gazdagodhass a magenta-interjúd után! Sok sikert!