SAPakademia_1600x450

ÉPÍTS KARRIERT A TANULÁSBÓL!

Jelentkezz a T-Systems Akadémia SAP moduljára, mert a képzésed alatt versenyképes fizetést, a végén biztos állást kínálunk neked.

Mi a T-Systems Akadémia SAP képzése?

A T-Systems Akadémia  SAP képzése hazánk legnagyobb, a teljes infokommunikációs spektrumot lefedő szolgáltató vállalatának, a T-Systems Magyarországnak 6 hónapos, saját fejlesztésű képzési programja.
Az akadémia célja, hogy frissdiplomások vagy pályamódosításon gondolkodók számára biztosítson ez olyan oktatási programot, melynek segítségével a jelenlegi munkaerőpiacon egyedülálló és versenyképes tudásra tehetnek szert, valamint a képzés sikeres teljesítése esetén azonnal megkezdhetik karrierjüket a T-Systemsnél.

Milyen pozíciókra jelentkezhetsz?

  1. Junior SAP tanácsadó
  2. Junior SAP fejlesztő

Összefoglaló a programról

SAPakademia_infografika_800x419

GYIK

Kiket keresünk?

Olyan pályakezdőket vagy pályamódosításon gondolkodókat, akik szeretnék megszerzett diplomájukat versenyképes gyakorlatorientált tudással kiegészíteni. A T-Systems Akadémia  SAP képzésének tananyaga olyan nemzetközileg keresett tudást ad a részt vevők számára, mely kiváló alapja lehet egy sikeres karrier felépítésének.
Ahhoz, hogy te lehess a sikeres jelentkező, rendelkezned kell felsőfokú végzettséggel, alapvető informatikai ismeretekkel, gazdasági/logisztikai/HR irányultsággal, angol nyelvtudással.

Feltétel-e az IT-s végzettség az akadémiához?

Nem kell megijedned, az IT végzettség egyik pozíció esetében sem kötelező, maximum előnyt jelenthet. Persze mindkét pozíció esetén (különösen az SAP fejlesztőnél) szükség van a digitális világ iránti nyitottságra, érdeklődésre, tanulni akarásra.

Hányan kerülhetnek be a T-Systems Akadémia SAP képzésébe?

Pozíciónként 10 főt, vagyis összesen 20 embert keresünk az akadémia idei képzésére.

Mi a különbség a két meghirdetett pozíció között?

Az SAP junior tanácsadók feladata, hogy ügyfeleinket támogatva az SAP meglévő megoldásainak magas szintű ismeretével alakítsanak ki olyan folyamatokat, megoldásokat, melyek segítik a legkiválóbb válaszokat megtalálni ügyfeleink üzleti kihívásaira, szükség esetén segít előkészíteni azesetleges fejlesztéseket.
Az SAP junior fejlesztő aktívan részt vesz a fejlesztésben is, ha a jelenlegi megoldások nem elegendőek az ügyfél igényeinek kielégítésére.

Kell-e tandíjat fizetni a T-Systems Akadémia tagjainak?

A T-Systems Akadémia ingyenes képzés, így nincs tandíj, sőt havi jövedelmet adunk. Számítunk azonban arra, hogy az SAP képzést elvégzettek ennek fejében a szakmai kihívásokat látva hosszú távra elköteleződnek a T-Systems mellett.

Kapnak-e fizetést az akadémisták?

Természetesen igen. A kiválasztott résztvevők már a képzés ideje alatt is versenyképes bért kapnak. A vizsga sikeres teljesítése után, illetve a határozott idejű szerződés határozatlanná változtatása esetén a jól teljesítők további béremelést kaphatnak.

Milyen elfoglaltságot jelent az akadémia?

Az akadémia gyakorlatilag olyan elfoglaltságot jelent, mintha egy főállásod lenne, vagyis napi 8 órában számítunk rád.

Milyen szerződést köt a T-Systems az akadémistákkal?

Azokkal, akik sikeresen bekerülnek a programba, a vállalat másfél éves, határozott idejű szerződést köt, melybe beletartozik a képzés 6 hónapos időtartama is.  Ez a szerződés garantálja, hogy az akadémia sikeres elvégzése után egyből munkavállalóként folytathatod a T-Systemsnél. Fontos, hogy amennyiben a képzés elvégzése után úgy döntesz, mégis máshol folytatnád, az akadémia költségeit meg kell térítened.
A másfél év lejárta után a jól teljesítő akadémisták határozatlan idejű szerződést kapnak a cégtől, mely további béremeléssel is járhat.

Hol zajlik majd a képzés és a munkavégzés?

Az SAP Akadémia Budapesten valósul meg, várhatóan a Telekom és T-Systems székházában, az ország legnagyobb irodaépületében várjuk a kiválasztott jelölteket.

Hol és meddig lehet jelentkezni az SAP Akadémiára?

A T-Systems Akadémia  SAP képzésére 2019. július 2-ig tudsz jelentkezni. Az SAP junior tanácsadói jelentkezést ITT, az SAP junior fejlesztői jelentkezést ITT éred el.

Mit érdemes tudni a T-Systemsről?

Hazánk legnagyobb, a teljes infokommunikációs spektrumot lefedő szolgáltató vállalatáról minden információt megtalálsz a https://www.t-systems.hu/ oldalon.

További kérdésed van?

Küldd el nekünk az akademia@t-systems.hu címre.

Megosztás