Business Office System Solution

A B.O.S.S.12 kisirodai ISDN alközponti megoldás

A B.O.S.S.12 kisirodai ISDN alközponti megoldása csúcstechnológiájú Alcatel-Lucent OmniPCX Office Connect családjához tartozó alközpontra épül, melyhez 8 analóg és 4 digitális készülék csatlakoztatható. Válasszon az alábbi készülékek közül vállalkozása igényeinek megfelelően!

A választott B.O.S.S.12 rendszer központi szolgáltatásai:

boss_12_rendszer_kozponti_szolgaltatasai.1
 • Alcatel-Lucent OmniPCX Office Connect központi egység
 • 4 ISDN BRI alapcsatlakozás és 4 SIP IP vonal fogadása
 • Falra szerelhető ventilátormentes kivitel
 • Integrálta hangposta rendszer
 • Integrált CTI megoldás
 • Beépített céges telefonkönyv
 • PIN kódos híváskorlátozási rendszer
 • Rugalmas hívásirányítási algoritmusok
 • IP telefonok teljes körű támogatása
 • Alközponti szolgáltatások
 • belső kommunikációs kapcsolatok
 • mellékek csoportba rendezése
 • hívások átirányítás, továbbítása (akár mobil telefonra is)
 • konferenciahívás
 • Illesztési lehetőség az Alcatel-Lucent Rainbow szolgáltatáshoz

Központi rendszerhez választható analóg készülékek:

Az analóg technológia gyártófüggetlenségének köszönhetően a B.O.S.S. 12 rendszerhez akár a meglévő analóg telefonok, vagy a kereskedelmi forgalomban kapható szabványos készülékek is csatlakoztathatóak, de igény esetén az alábbi kínálatból is kiválasztható a megfelelő típus.

A központi egységhez az alábbi készülékből összesen 8 db csatlakoztatható. Amennyiben nagyobb mennyiségre van szüksége, kérje egyedi megoldási javaslatunkat.

Alapszolgáltatásokat biztosító analóg telefonkészülék Hívószám kijelzős analóg telefonkészülék Hordozható analóg telefonkészülék
Gigaset_DA310_370x260 Gigaset_DA610_370x260 Gigaset_C530.1_160x260
A Gigaset DA310 analóg készülék kedvező ár mellett biztosítja az alapvető telefonáláshoz kapcsolódó szolgáltatások elérhetőséget az alábbi funkciók támogatásával. Gigaset DA610 analóg végberendezés a helyi tápellátás nélkül is működő kijelzőjének köszönhetően alkalmas a hívó telefonszámának megjelenítésén felül a nem fogadott hívásokról is informálni a felhasználót. Ha valaki nem csak az iróasztal mögött szeret dolgozni, akkor neki ideális telefonkészülék a Gigaset C530-as modell, melynek segítségével akár 50 méteres körzetben is elérhetőek maradhatunk. A készülék felhasználóbarát menüje, a színes kijelzőjén elérhető átlátható ikonok és a navigációs menürendszer könnyű használatot biztosít.
Akkumulátora megnövelt élettartama több mint 10 óra beszélgetési időt biztosít.
keszulekek_osszhasonlitasa

A központi rendszerhez választható digitális rendszerkészülékek:

A digitális technológia előnye, hogy az IP telefonokkal azonos kommunikációs szolgáltatásokat biztosít, de nem szükséges hozzá a számítógépes hálózat fejlesztése. A készülékek nem igényelnek lokális tápellátást sem, csupán a központi egységgel kell biztosítani a kapcsolatot.

A központi egységhez az alábbi háromféle készülékből összesen 4 db csatlakoztatható. Amennyiben nagyobb mennyiségre van szüksége, kérje egyedi megoldási javaslatunkat.

Alcatel-Lucent 4019-es alap rendszerkészülék Alcatel-Lucent 8029-es rendszerkészülék Alcatel-Lucent 8039-es rendszerkészülék
Alcatel-Lucent_4019_370x260 Alcatel-Lucent_8029_370x260 Alcatel-Lucent_8039_370x260
Alapszolgáltatást biztosító rendszerkészülék, mely kedvező ára mellett is számos kényelmi szolgáltatást biztosít. A 80x9 szériás telefonkészülékek kialakítása és innovatív technológiájának köszönhetően kiemelkedő hangminőséget biztosít. Ergonomikus kialakításának és letisztult menüstruktúrájának köszönhetően egyszerű kezelhetőség mellett széles körű szolgáltatási palettával segíti a kommunikáció gördülékeny kezelését. A 8029-es készülék „nagytestvére”, a megnövelt kijelzőjéhez tartozó 10 dinamikus funkciógombjának köszönhetően még egyszerűbbé varázsolja az egyes funkciók elérhetőségét.
A négyirányú navigációs gomb segítségével könnyedén lehet barangolni a készülék menüjében.
Ideális telefonkészülék azok számára, akiknek a telefon nem csak a kézi beszélőről és a számbillentyűzetről szól.
keszulekek_osszhasonlitasa arajanlatkeres

Példa a konstrukcióra

Önkormányzat 15 éves Panasonic alközpontjának működése már nem megbízható, egyre gyakrabban igényelt javítást, növelve ezzel a rendszer üzemeltetési költségeit. Az alközponthoz 12 mellék tartozik, portás kezeli a beérkező hívásokat, ő kapcsolja tovább az illetékes irodához. A hívások gyors kapcsolása és a porta tehermentesítése érdekében szükségessé vált automata kezelő működtetése.

Az alközpont nagyon hasznos az ügyfélforgalom lebonyolításához, viszont a magas karbantartási költségek miatt megérett a cserére a jelenlegi telefonhálózat megtartása mellett. Emiatt olyan megoldásra van szükség, ami a mostani telefonhálózattal kompatibilis, a régi alközpont helyére az újat egy az egyben fel lehessen szerelni. Az önkormányzat gazdasági helyzete nem teszi lehetővé a nagyobb összegű beruházást, így az új alközpont és a hozzá kapcsolódó telefonkészülékek – köztük egy vezeték nélküli (cordless) eszköz - havi szolgáltatási díj ellenében történő igénybevétele az optimális megoldás. Az is követelmény, hogy – mivel a későbbiekben esetleg átállnának IP hálózatra, – az új készülékek zökkenőmentesen működjenek.

Az önkormányzat igényére a T-Systems az alábbi megoldást kínálja havi nettó 45.000 Ft-ért, 36 hónapos futamidejű szerződéskötéssel:

Alcatel-Lucent OXO Connect 4/4/6 kiépítésben

Alcatel_oxo
 • Kompakt, minden-az-egyben megoldás
 • A fix mellékoldali kapacitás mellett IP mellékekkel bővíthető
 • Analóg, digitális és IP fővonalak és mellékek együttes kezelésére alkalmas.
 • Hívószám kijelzés akár analóg melléken is
 • Csak fali kivitel
 • Csendes, hangtalan működés, így akár irodába is felszerelhető
 • Hangposta: 1 óra / 2 port alap szolgáltatásként, 200 óráig bővíthető
 • Automata kezelő rendszer opcionálisan: 2 szintű menüstruktúrával
Digitális végberendezések Alcatel-Lucent 8029 rendszertelefon (főnök-titkári kiépítéssel) (2 db) Alcatel-Lucent 4019 rendszertelefon (2 db)
  Alcatel_8029_370x260 Alcatel_4019_370x260
Többsoros kijelző pipa_30  
Programozható gomb 6+4 6
Némítási lehetőség pipa_30 pipa_30
Kihangosító pipa_30  
Headset csatlakozó pipa_30  
Alfabetikus billentyűzet pipa_30  
Analóg végberendezések Gigaset DA610 (3 db) Gigaset C530: cordless telefon (1 db)
  Gigaset_DA610_370x260 Gigaset_C530.1_160x260
Falra rögzíthető pipa_30 pipa_30
Gyorstárcsázás pipa_30 pipa_30
Némítási lehetőség pipa_30 pipa_30
Hívószámkijelzés pipa_30 pipa_30
Kihangosítható pipa_30 pipa_30
Hordozható   pipa_30

Ez a megoldás az Önök vállalkozása/intézménye számára is előnyös lehet:

 • A bejövő hívások automata kezelése, gyors kapcsolása a megfelelő helyre, emberi beavatkozás nélkül.
 • Valamennyi melléken működik a hívószámkijelzés szolgáltatás.
 • Automata egyedi üzenet állítható be a készüléken pl. ügyfélfogadási időn kívüli órákra.
 • A készülékek az IP hálózattal is kompatibilisek, azaz egy esetleges IP átálláskor nem szükséges a készülékek újabb cseréje.
 • A T-Systems alközponti megoldásainak igénybevétele független attól, hogy a telefonvonalakat mely szolgáltatótól veszi igénybe.
arajanlatkeres

Megosztás