Azure infrastruktúra felmérésii szolgáltatás_360x480_2.jpg Azure infrastruktúra felmérésii szolgáltatás_1920x640_2.jpg

Azure infrastruktúra-felmérés

Egy vállalati infrastruktúra felhőbe költöztetése megfelelő modernizációt, kapacitásbővítést és biztonsági fejlődést biztosít, azonban a meglepetések elkerülése végett érdemes egy alapos felmérésnek megelőznie ezt a drasztikus váltást.

A T-Systems Azure infrastruktúra-felmérési szolgáltatása segít pontosan felmérni cégének infrastruktúráját és a hozzá kapcsolódó igényeket. Kiválasztjuk, hogy mely alkalmazásokat érdemes a felhőbe költöztetni annak érdekében, hogy a migráció folyamata és költségei tervezhetőek legyenek.

A szolgáltatás lépései

 1. Felderítés és elemzés
  A meglévő infrastruktúra és alkalmazásállomány áttekintése és dokumentálása, az átköltöztetés lehetőségeinek felmérése. Feltérképezzük a helyi kiszolgálókat, elemezzük az erőforrások kihasználtságát, megbecsüljük a költségeket, és jelentést készítünk.
 2. Kiértékelés
  A felmérés eredményeinek összegzése, a szükséges következő lépések tisztázása.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

 • Megjelölt helyi infrastruktúra feltérképezése
 • Rendelkezésre álló erőforrások elemzése
 • Nem kompatibilis elemek azonosítása
 • Felhős felkészültség megállapítása
 • Várható havi költségek becslése
 • Folyamatvégi jelentés készítése és egyeztetés

Fontos: a szolgáltatás nem tartalmaz mély, kódszintű felmérést, az azonosított erőforrások dokumentációját és migrációját, illetve ezeknek tervezését.

A részletekkel kapcsolatban keresse fel személyes ügyfélmenedzserét vagy adatainak megadásával kérjen tőlünk konzultációt!