Teljes körű felhőkészültségfelmérési szolgáltatás _ Azur költségoptimalizációs szolgáltatás_360x480_19.jpg Teljes körű felhőkészültségfelmérési szolgáltatás _ Azur költségoptimalizációs szolgáltatás__1920x640_19.jpg

Azure költségoptimalizálás

A felhős környezetek folyamatos költségei miatt még a legnagyobb óvatosság mellett is számos lehetőség van a túlköltekezésre. Ennek elkerülésére ajánlunk segítséget a költségoptimalizáció, az előreláthatóság és a tervezhetőség kialakítására.

A T-Systems Azure költségoptimalizációs szolgáltatása segít ügyfeleinknek abban, hogy pontosan megértsék, kezeljék és optimalizálják egy meglévő vagy egy tervezett felhőkonfiguráció használatának költségeit. Mérnök-architekt kollégáink megvizsgálják a felhő működtetéséhez szükséges infrastruktúrát, majd szükségesség esetén javaslatot tesznek a változtatásokra.

Miben segít az optimalizáció?

  • Pontosan megérteni és nagy valószínűséggel előre jelezni a jelenlegi, illetve jövőbeni felhős költségeket a Microsoft Azure natív eszközeit használva
  • Kihozni a legtöbb értéket ezekből a költségekből a hatékonyság növelésével

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

  • Meglévő felhős környezet áttekintése
  • Azure alapú optimalizálási javaslatok előállítása és dokumentálása
  • Natív Microsoft Azure eszközökkel történő architekturális felülvizsgálat
  • Szükség esetén architekturális változtatási javaslattétel

Fontos: a módosítások elvégzését, a konfigurációt, a helyi környezet felmérését, valamint az oktatást és üzemeltetést nem tudjuk a szolgáltatás keretein belül biztosítani.

A részletekkel kapcsolatban keresse fel személyes ügyfélmenedzserét vagy adatainak megadásával kérjen tőlünk konzultációt!