T_cloud_flyers_360x480_16.jpg T_cloud_flyers_1920x640_16.jpg

Azure Stack Hub szolgáltatás

A pénzügyi, egészségügyi és kormányzati iparágakban gyakori probléma, hogy egyes adatkörök szabályozási és adatszuverenitási követelmények miatt nem helyezhetők át nyilvános felhőbe. A T-Systems Azure Stack Hub szolgáltatása ebben is segítséget tud nyújtani.

Az Azure Stack Hub egy olyan integrált rendszer, ami lehetővé teszi szervezetek számára, hogy érzékeny adatokat és információkat tároljanak lokálisan, az országhatáron belül a T-Systems adatközpontjára támaszkodva, közben az Azure nyilvános felhőjével való átjárhatóságot is biztosítva. Ez a felhőplatform lehetővé teszi a vállalkozások számára az informatikai infrastruktúra és alkalmazások helyi és hibrid üzembe helyezését, átvitelét és méretezését.

A szolgáltatás előnyei

 1. Rugalmasan skálázható megoldás
 2. Havidíjas szolgáltatásként való igénybevétel
 3. Önkiszolgáló munkavégzés
 4. Egyedi elemekből és image-ekből álló Marketplace lehetősége
 5. IaaS mellett PaaS szolgáltatások elérhetősége
 6. End-of-support termékek esetén 3 év ingyenes kiterjesztett támogatás

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

 • Publikus Azure szolgáltatásokhoz hasonló megoldások lokális kiszolgálásban, cloud natív alkalmazások építéséhez és futtatásához
 • Klasszikus infrastruktúra-elemek, adatbázisok, alkalmazások, illetve vállalati igények alapján összeállított egyedi Azure piactér
 • Saját autonóm felhő futtatása, mellyel szabályozható a hozzáférés
 • Egységes DevOps szolgáltatások
 • Nyílt forráskódú technológiák széles körének használata

A szolgáltatás általános szerződéses feltételeiről ITT olvashat részletesen.

A részletekkel kapcsolatban keresse fel személyes ügyfélmenedzserét vagy adatainak megadásával kérjen tőlünk konzultációt!