hero_eloszto.png
hero_eloszto_mobile.png

Már nem az a kérdés,
hogy cégének szüksége van-e felhőalapú megoldásokra.

A kérdés az, hogy milyenre és kivel?

Miért jók
a felhőszolgáltatások?

A felhőszolgáltatás olyan, mintha közműként szolgáltatnánk az informatikát, azaz számítástechnikai erőforrások igénybevétele az interneten keresztül, aminek számos előnye van a helyszíni (on-premise) megoldásokkal szemben.

rugalmas.svg

Rugalmas

Skálázhatósága lehetővé teszi az erőforrások azonnali és automatikus átcsoportosítását, amivel képes kiszolgálni a megnövekedett szezonális forgalmat, vagy egy szolgáltatás alkalmi igényeit.

koltseghatekony.svg

Költséghatékony

Használatalapú rendszer, így cége csak azért fizet, amire valóban szüksége van, ráadásul a fizikai infrastruktúra kiépítésének és fenntartásának költségeit is megtakarítja. A felhő továbbá számos ismétlődő feladatot automatizálhat, ezzel csökkentve az üzemeltetési kiadásokat.

naprakesz.svg

Naprakész

A felhőszolgáltató automatikusan elvégzi a szükséges szoftver- és hardverbeállításokat, valamint frissítéseket; illetve más informatikai felügyeleti feladatokat is elláthat.

A T-Systems
felhőszolgáltatásai

Szolgáltatásainkat öt csoportba osztottuk, amivel minden felmerülő igényt tökéletesen ki tudunk szolgálni. Az Alkalmazás és infrastruktúra modernizáció csoportban a felhőszolgáltatásokra való átállást segítő felmérési és optimalizációs szolgáltatásokat találja. Az Adat alapú megoldások a mesterséges és üzleti intelligenciára épülő döntéstámogató megoldásainkat gyűjti össze. A Modern munkavégzést támogató megoldások kategóriába a hatékony csapatmunkát, távmunkát és autentikációt segítő szolgáltatásokat soroltuk. Biztonsági megoldásaink segítséget nyújtanak a hatékonyabb kibervédelem megvalósításában, míg a Hibrid cloud megoldások biztosítják, hogy a törvényi előírásoknak megfelelően országhatáron belül tarthassa adatait a felhőszolgáltatások használata közben.

Azure infrastruktúra-felmérés

Egy vállalati infrastruktúra felhőbe költöztetése megfelelő modernizációt, kapacitásbővítést és biztonsági fejlődést biztosít, azonban a meglepetések elkerülése végett érdemes egy alapos felmérésnek megelőznie ezt a drasztikus váltást.

További részletek >
Azure költségoptimalizálás

A felhős környezetek folyamatos költségei miatt még a legnagyobb óvatosság mellett is számos lehetőség van a túlköltekezésre. Ennek elkerülésére ajánlunk segítséget a költségoptimalizáció, az előreláthatóság és a tervezhetőség kialakítására.

További részletek >
Azure alkalmazásmigráció

Ahhoz, hogy a mai piaci környezetben egy vállalat versenyképes maradjon, a digitalizáció létfontosságú – mérettől függetlenül. A felhőalapú megoldások kulcsszerepet játszanak ebben a folyamatban, biztosítva a szükséges rugalmasságot, költséghatékonyságot és biztonságot.

További részletek >
DevOps toolchain konzultáció

Manapság a szoftverkiadás egyre nehezedik, az alkalmazások száma növekszik, a szoftverek életciklusa pedig rövidül. Töltsön kevesebb időt az integrációval, és fordítson több időt a jobb minőségű szoftverek gyorsabb szállítására!

További részletek >
Konténerizáció

A konténerek megoldást jelentenek arra a problémára, hogy miként lehet a szoftvereket megbízhatóan futtatni, amikor egyik számítási környezetből a másikba kerülnek.

További részletek >
SAP on Azure migráció

A digitalizációs törekvésben kulcsfontosságú szerepet játszanak a felhőalapú megoldások, biztosítva a szükséges rugalmasságot, költséghatékonyságot és biztonságot.

További részletek >
Teljeskörű felhőkészültség felmérés

Napjainkban egy vállalat számtalan olyan modernizációs igénnyel, innovációs kényszerrel, kapacitási problémával és biztonsági helyzettel találkozhat, amely indokolttá teszi a felhőbe történő költözést.

További részletek >
Cloud stratégiai workshop

Minden nagyvállalat számára kulcsfontosságú, hogy rendelkezzen felhő-stratégiával, amely meghatározó eleme lehet rövid-, közép- és hosszútávú digitalizációs jövőjének. A megfelelő stratégiával elérhetővé válik az IT könnyed skálázhatósága és költségeinek hatékony menedzselése is.

További részletek >
Hatékonyságnövelés mesterséges intelligenciával

A digitális átalakulás eredményeként kialakuló hatalmas adatmennyiség feldolgozása, valamint az abban rejlő összefüggések feltárása emberi léptékkel már nem kezelhető, ezért az adatalapú döntéshozatalban és az abból nyert üzleti értékben egyre jelentősebb szerepet kap a mesterséges intelligencia (AI).

További részletek >
Microsoft Power BI

Szeretné a rendelkezésére álló adatvagyont kellő hatékonysággal felhasználni a vezetői döntések vagy a napi működés támogatásához?

További részletek >
Adat- és Big Data stratégia kialakítása

Az adatvezérelt, objektív döntéstámogatás sokféle üzleti kihívás esetén segíthet: marketing- vagy gyártási folyamatok optimalizálásában, ügyfélkezeléshez kapcsolódó tevékenységek fejlesztésében (célzott ügyfélszerzési és ‑megtartási akciók, keresztértékesítési potenciál felmérése) vagy akár egy kiskereskedelmi egység lokációjának a kiválasztásában. Az ehhez szükséges vállalati kultúra alapfeltétele a cégen belülről vagy akár kívülről beszerezhető adatok gyűjtése, elemzése és vizsgálata. Ezt teszik lehetővé a BI- és Big Data megoldások.

További részletek >
Mailbox migráció

Az utóbbi időben a távmunka egyre inkább a mindennapok részévé vált. A Microsoft 365-ben végzett online csapatmunkára történő átállás a meglévő levelezőrendszerek összevonásával segíti a hatékony online munkavégzést.

További részletek >
Modern Work felmérés

Egy munkahelyen belül több generáció és számos különböző munkastílus megfér, a távmunka pedig egyre inkább a mindennapok részévé válik. A Microsoft Modern Workplace a legújabb Microsoft technológiát alkalmazva segíti a hatékony együttműködést és munkavégzést vállalati szinten, kifejezetten csapatmunkához készült alkalmazásokkal, egy biztonságos platformon.

További részletek >
Microsoft Teams konzultáció

Egy távmunkát segítő kommunikációs rendszer kialakítása nehezebb feladat, mint amilyennek elsőre tűnhet. A Microsoft Teams tökéletes eszköz lehet a gördülékeny csapatmunka elérésére.

További részletek >
Microsoft Teams kialakítása

A távmunka a mindennapjaink része maradhat a jövőben is, így szükségessé válhat egy olyan kommunikációs rendszer kialakítása, amelyre minden helyzetben lehet számítani. A Microsoft 365-ben végzett csapatmunka központjaként a Microsoft Teams segít a harmonikus együttműködésben és az e-mail fiókok túlterhelésének csökkentésében.

További részletek >
Telekom Mobil Iroda

Az elmúlt időszak megtanított minket arra, hogy nem az a fontos, hogy hol vagy hogyan dolgozunk, hanem az, hogy elvégezzük munkánkat, bárhol és bármilyen helyzetben is legyünk.

További részletek >
Active Directory felmérés

A felhős megoldások adaptálásának kulcsfontosságú első lépése a megbízható, központilag menedzselt hitelesítési rendszer kialakítása, amely nem csak a vállalat biztonsági elvárásait, de a modern munkavállalók rugalmas és dinamikus igényeit is teljesíti.

További részletek >
M365 biztonsági felmérés

Ugyan a legtöbb vállalat használja a Microsoft 365 szolgáltatást, kevesen teszik azt biztonságos módon. Felmérési szolgáltatásunk keretében segítséget nyújtunk a vállalati megoldáscsomag bevezetésével járó új biztonsági lehetőségek kihasználásában.

További részletek >
SOC érettség felmérése

A SOC (Security Operation Center, avagy Kibervédelmi Műveleti Központ) érettség felmérésének célja, hogy segítse ügyfeleinket a biztonsági monitorozás előkészítésében.

További részletek >
Azure stack HUB szolgáltatás

A pénzügyi, egészségügyi és kormányzati iparágakban gyakori probléma, hogy egyes adatkörök szabályozási és adatszuverenitási követelmények miatt nem helyezhetők át nyilvános felhőbe. A T-Systems Azure Stack Hub szolgáltatása ebben is segítséget tud nyújtani.

További részletek >
Hibrid alkalmazásfejlesztési platform

A fejlesztési tevékenység során előfordul, hogy a fejlesztés vagy a tesztelés hamarabb indul el, mint ahogy az infrastruktúra erőforrások rendelkezésre állnak, esetleg egy projekt zárását követően a támogatásra fenntartott tesztrendszer plusz költségeket jelent. Szakembereink segítségével van megoldás ezen problémák orvoslására, legyen szó új környezet kialakításáról vagy meglévő megoldások finomhangolásáról.

További részletek >

Miért a T-Systems?

A T-Systems megoldásaival egy kézből kaphat felhő-, adat- és telekommunikációs szolgáltatásokat, amiknek kivitelezését és támogatását több mint 200, Microsoft Certified Profession vizsgával rendelkező, Modern Work, Azure, Big Data és AI területeken is képzett szakértőnk biztosítja. A T-Systemsnek hosszú időre visszanyúló tapasztalata van komplex, akár kormányzati projektek lebonyolításában, és Magyarországon elsőként képesek vagyunk hybrid cloud megoldások kivitelezésére is, 99,999%-os rendelkezésre állású adatközpontunkra támaszkodva.

miert-a-tsystems-mobil miert-a-tsystems

A részletekkel kapcsolatban keresse fel személyes ügyfélmenedzserét vagy adatainak megadásával kérjen tőlünk konzultációt!