Cyber Threat Resilience Team

C T R L szolgáltatásunkat, a T-Systems Magyarország Zrt. Security Operations Centerét azért hoztuk létre, hogy a klasszikus biztonsági rendszerintegrációs szolgáltatásainkon túl teljeskörű biztonsági megoldást nyújthassunk Önnek.

Missziónk

Egyedülálló tapasztalattal rendelkezünk a telekommunikáció, az IT-, adatközponti és felhőszolgáltatások területén. Több mint 6000 közép- és nagyvállalati, intézményi és nagykereskedelmi partnerünket mostantól új formában, új márkaként, folyamatosan megújuló szolgáltatásainkkal segítjük céljai elérésében.

Ügyfeleinknél – amennyiben ez szükséges – segítséget nyújtunk mind a biztonsági rendszerelemek, mind az azokat összefogó, monitorozó központi naplóelemző kialakításában és üzemeltetésében, elérésében.

Hogyan működünk?

A C T R L központban a hét minden napján, a nap 24 órájában magasan képzett, speciális szaktudással rendelkező IT-biztonsági szakemberek valós időben felügyelik ügyfeleink rendszereit. Ennek köszönhetően képesek rövid idő alatt kivizsgálni a rendszerben mutatkozó anomáliákat, reagálni a riasztásokra, felismerni a támadásokat. A potenciális veszteségek csökkentésének leghatékonyabb módja, ha az incidensek észlelése, validálása és a válaszlépések között a lehető legrövidebb idő telik el. Komolyabb incidens esetén a krízismenedzsmentben is segítséget nyújtunk.

Szolgáltatásaink

Munkatársaink

Bármennyire is informatikai rendszerek végzik a naplóállományok összegyűjtését és első szűrését, egy hatékony Security Operation Center nem lehet meg magasan képzett információbiztonsági szakemberek nélkül, akik a gépi algoritmusokon túl, saját szakértelmük és tapasztalatuk szűrőjén keresztül elemzik és értékelik a szoftverek által eléjük tárt információkat, és döntenek a további teendőkről.

Ismerd meg munkatársainkat