DIGITÁLIS VÁROS
A jövő élhetőbb városaiért

A T-Systems Magyarország hazánk vezető infokommunikációs szolgáltatójaként, több várossal szoros partnerségben olyan megoldásokat alakított ki, amelyekre alapozva digitalizálhatók a városi lét alapjai.

 
 

MOBILITÁS

A közösségi közlekedés komplex infokommunikációs fejlesztésével, elektronikus jegy- és bérletrendszer bevezetésével, a tájékoztatás korszerűsítésével, valamint közbringa rendszer kiépítésével az utasok elégedettsége mellett, lefektethetők egy digitális város alapjai is.

 
 
 

BIZTONSÁG

Közlekedésbiztonsági megoldásokkal megelőzhetők, illetve nyomon követhetők a közterületen elkövetett bűncselekmények. Intelligens közösségi kártyarendszer segítségével hatékonyabbá tehető a közintézményekbe és önkormányzati épületekbe történő beléptetés.

 
 

FENNTARTHATÓSÁG

Infokommunikációs megoldásokkal a fenntarthatósági szempontok figyelembevételével számos városi közszolgáltatás megszervezése tehető átláthatóbbá és hatékonyabbá.

 
 
 

KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLTATÁSOK

Az intelligens közösségi kártyarendszer lehetővé teszi a helyi lakosoknak, turistáknak vagy a városban tanuló diákoknak a különféle közösségi szolgáltatások egyszerű, praktikus igénybevételét. Az egyes alrendszerek korábban is léteztek, de ezek komplex integrációja egyedülálló.

 
 

E-ÖNKORMÁNYZATI RENDSZEREK

Az önkormányzati igényeket minden területen kielégítő, számos módon bővíthető, a mai és a jövőbeli kihívásokra egyaránt választ adó rendszerek tökéletesen igényre szabhatóak, a legkülönbözőbb platformokon alkalmazható megoldásokat jelentenek.

 
 
 

ÉLETMÓD

Az infokommunikációs eszközök használata ma már megkerülhetetlen az orvoslás területén is. Nemcsak egy adott egészségügyi intézmény munkáját teheti hatékonyabbá,  de az intézményközi kommunikáció is minden korábbinál szorosabbra fűzhető.