Drive2Save

FLOTTAMENEDZSMENT újszerűen, egyszerűen

Szeretné hatékonyabban üzemeltetni vállalati gépjárműveit? Innovatív flottamenedzsment-szolgáltatásunk segítségével biztonságosabbá és olcsóbbá teheti a gépjárműhasználatot, csökkentheti az autók fogyasztását, a biztosítási és szervizköltségeket.

A szolgáltatás tartalma:

 • Üzemanyag-felhasználás nyomon követése
 • Útvonal-nyilvántartás és valós idejű nyomon követés
 • Automatikus baleseti segélyhívás (e-call) és szükség esetén a mentés koordinációja
 • Geo-Fence: kijelölt földrajzi határok átlépése esetén riasztás
 • „Hol a kocsim?” – a gépjármű lokalizálása zsúfolt parkolóban
 • Távdiagnosztika, azonnali értesítés az esetleges meghibásodásról
 • Karbantartási emlékeztető
 • Riasztás illegális motorindítás vagy az eszköz eltávolítása esetén
 • Vezetői viselkedés analízise

Hogy működik a Drive2Save szolgáltatás?

Egy könnyen beépíthető plug & play eszköz segítségével, amely lehetővé teszi a valós idejű nyomon követést. Az információkhoz Ön egyszerűen hozzáfér a webes és az okostelefonra telepíthető Drive2Save applikáció segítségével, amely Androidra és iOS-re is elérhető. Az installálás mindössze két percet vesz igénybe, és a szolgáltatás már használható is! A Drive2Save havidíjas konstrukcióban, az Európai Unió egész területén igénybe vehető, többletköltségek nélkül.

Drive2Save_diagram

Mit kínál Önnek a Drive2Save?

 • A flottamenedzsment újszerű megközelítését

  A hálózatba kötött autók számos hasznos információt szolgáltathatnak. A valós idejű vezetési adatokból például következtetni lehet a sofőr vezetési stílusára, az adott földrajzi helyzet ismeretében egy esetleges balesetnél lerövidíthető a mentés ideje, emellett tájékozódhatunk a jármű műszaki állapotáról, akár az üzemanyag-fogyasztásáról is. A telematikai rendszerek segítségével egyes számítások szerint akár 5-13 százalékot is meg lehet spórolni a tankoláson.
 • Gazdaságosabb üzemeltetést, csökkenő amortizációt, biztonságosabb vezetést

  A technológiával a flottát üzemeltető vállalatok valós idejű információt gyűjthetnek autóik állapotáról és a sofőrök vezetői szokásairól. Ezeknek az információknak a birtokában pedig csökkenthetik a költségeiket, illetve javíthatják a járművezetők vezetési technikáját, mert a rendszer valós idejű figyelmeztetést küld a sofőr számára vezetéstechnikai hiba esetén. A sofőrök vezetési stílusát 7 attribútum alapján (Drive2Save index) ki lehet értékelni, s ennek segítségével akár egy sofőrmotivációs rendszer bevezetése is lehetséges.
 • Széles körű védelmet a járművek számára

  A szolgáltatás hangsúlyt fektet a jármű biztonságára is. Rendelkezik távoli hibakódmenedzsmenttel (több mint 9500 ismert hibakód), amellyel megakadályozható az élő hibakóddal történő járműhasználat. Illegális motorindítás, rázkódás vagy az OBD-eszköz eltávolítása esetén a Drive2Save rendszer riasztást küld a sofőr és a flottamenedzser mobiltelefonjára.
drive2save_auto

A szolgáltatás előnyeit már egyetlen vállalati gépjármű esetén is ki tudja használni.

A Drive2Save mobilalkalmazás elérhető az App Store-ban és a Google Playen, a webes alkalmazás pedig a https://drive2save.t-systems.hu/hu/auth címen.

Letölthető:
AppleApp
GooglePlay

Megosztás