axel

Axel Springer

Az Axel Springer magyarországi vállalkozásai 1989-től jelentek meg a magyar sajtópiacon. A kezdetben egy műsorlappal és egy folyóirattal, húsz-harminc munkatárssal induló vállalkozás dinamikusan fejlődött, amelynek következtében az Axel Springer cégcsoport ma már az ország egyik legnagyobb és legkorszerűbb lapkiadó vállalkozása. Több mint 100 nyomtatott kiadvánnyal piacvezetőnek számít.

circle_shape

A kihívás

  • A cég több telephelyes, több platformon működő desktop és szerver infrastruktúraüzemeltetésének zökkenőmentes átvétele, és további üzemeltetése. Az üzemeltetésen felül a szolgáltatásunknak biztosítania kellett a vállalat eszközeinek nyilvántartásba vételét, változáskezelését és annak teljes körű adminisztrációját.
vegyi_shape

A megoldás

  • Az átvételt megelőzően elvégeztük az üzemelő rendszerek és üzleti folyamatok teljes körű felmérését, ezek alapján behatároltuk a kockázatokat, valamint javaslatot tettünk a jövőbeli fejlesztési irányokra. Ezt követően megtörtént az ITIL-szabványoknak megfelelő üzemeltetési folyamatok kialakítása, dokumentálása, ügyfélre szabása, az üzemeltetést támogató tudásbázis kiépítése, valamint az ügyeleti és eszkalációs rendek kialakítása. A szolgáltatás keretében dedikált servic edesk erőforrást biztosítunk a felhasználóktól érkező hívások fogadására. A központi telephelyeken helyszíni első és második szintű műszaki támogatást nyújtunk. Feladataink közé tartozik továbbá a beszállítókkal, gyártókkal való kapcsolattartás, az ügyfél alvállalkozóinak koordinálása.
serleg_shape

Az üzleti előny

  • Támogatás az informatika szinte minden területén, egy kézből nyújtott szolgáltatások. Képesség komplex szolgáltatások szállítására, és a támogatásukhoz szükséges kompetencia állandó rendelkezésre állása. Az üzleti folyamatokat teljes egészében képesek vagyunk lefedni a szükséges eszközökkel, azok rendszerbe integrálásával, valamint a telepítés utáni üzemeltetési szolgáltatással. Dedikált mérnöki és szolgáltatásmenedzseri támogatást nyújtunk. Magas szintű felmérést és üzleti tanácsadást biztosítunk.
Összes referenciánk