semmelweis

Semmelweis Egyetem

A Semmelweis Egyetem Magyarország, és a közép-európai régió egyik vezető intézménye a klasszikus feladatok, az oktatás, a gyógyítás, az egyetemi kutatás és az innováció területén. Nemzetközi tudományos rangja figyelemre méltó. Nem véletlen tehát, hogy Európa-szerte is a Semmelweis Egyetem nevét említik elsőként, ha a magyar egészségügyi felsőoktatásról esik szó.

circle_shape

A kihívás

  • A Semmelweis Egyetem integrált informatikai rendszert kívánt bevezetni, amelynek révén gazdálkodása átláthatóbbá, működése költséghatékonyabbá válik és alkalmas az Egyetem Gazdasági Főigazgatósága és az önálló tervezési egységekként működő centrumok gazdálkodási folyamatainak kezelésére.
vegyi_shape

A megoldás

  • Az Integrált Kórházi és Gazdasági Rendszer megvalósítása keretében megtörtént a MedSolution (medikai), valamint az SAP (gazdasági) rendszer bevezetése és integrált működésének kialakítása. A bevezetést követően a rendszerek üzemeltetését, továbbfejlesztését a T-Systems Magyarország biztosítja a Semmelweis Egyetem részére. Sikerrel befejeződött az SAP verzióváltási projekt is, amelynek keretében az SAP 4.7 verzióját átállítottuk a 6.0 verzióra. A T-Systems Magyarország Zrt. a SOTE üzemeltetéshez helyszíni támogatást is nyújt.
serleg_shape

Az üzleti előny

  • Magas szintű SLA szolgáltatás nyújtása.
  • Az alrendszerek integrációjával a felesleges adatrögzítés megszűntetése.
  • Kiemelkedően magas és biztonságos működés.
  • Hatékony és költségkímélő megoldás.
Összes referenciánk