Sajtóközlemények
2022. május 30.

Digitális újításokkal felszerelt épületek a Liget Budapest Projektben  

Üzemeltetői szempontból is a legkorszerűbb megoldásokat vonultatja fel a Liget Budapest két kiemelkedő épülete, a Néprajzi Múzeum és a Magyar Zene Háza. A beruházás fenntarthatóságának kulcsa, hogy energia- és erőforrástakarékos, digitális megoldások szolgálják mind az üzemeltető munkáját, mind a látogatók kényelmét. A Néprajzi Múzeum területén több mint 100 wifi access point biztosítja a kommunikációt, a Magyar Zene Háza digitális megoldása pedig itthon elsőként teszi lehetővé az alkotások követését saját eszköz használatával.  

Sajtóközlemények
2022. május 6.

Már közel 150 milliárd forint a legsikeresebb cloud alapon működő hazai cégek értéke 

Az amerikai The Cloud 100 lista mintájára idén először hazánkban is összegyűjtötték a legsikeresebb felhőtechnológiát használó szolgáltatókat. A hazai összeállításban szereplő cégek összbevétele a lezárt üzleti évük alapján 148,6 milliárd forint volt, ami - bár nem összevethető az évek óta listázott amerikai vállalatokéval -, figyelembe véve a fejlődés ütemét, rövidtávon akár meg is sokszorozódhat. 

Sajtóközlemények
2022. április 14.

Egy év alatt megduplázta értékét Amerika legértékesebb 100 felhőszolgáltatója 

A Forbes The Cloud 100 listáján szereplő amerikai cégek összértéke tavaly elérte az 514 milliárd dollárt, míg a Gartner prognózisa szerint a felhőszolgáltatásokra fordított globális kiadások 2022-ben várhatóan meghaladják a 495 milliárd dollárt. A digitális átállás globálisan már javában tart és komoly lehetőségeket rejt. Egyre sürgetőbb kihívást jelent a hazai vállalatok számára is a hibrid munkavégzésben rejlő lehetőségek bővítése, ami elképzelhetetlen a felhőalapú szolgáltatások nélkül. 

Sajtóközlemények
2022. január 15.

Kiberbűnözés:Megjelent a fegyvertárban a mesterséges intelligencia is  

Dinamikusan nő Magyarországon is a kiberbűnözés, még a valós eseteknek csak egy részét jelző rendőrségi statisztikák szerint is: az „információs rendszer vagy adat megsértése” nevű bűncselekmény gyakorisága néhány év alatt a négyszeresére emelkedett. A látványos bővülés oka a profit, amit a másik oldalon okozott kár mértéke akár sokszorosan is túlléphet. A T-Systems CTRL SOC központ kibervédelmi szakértői arra figyelmeztetnek, a megelőzéshez és a károk mérsékléséhez a károkozókéval összemérhető színvonalú professzionális IT-biztonsági háttérre és felkészültségre van szükség.  

Sajtóközlemények
2021. december 20.

Digitalizálja a repülés során használt dokumentációit a Wizz Air 

Az új projektnek köszönhetően minden adat kereshetően rendelkezésre áll a repülés során, így nem különböző forrásból, hanem egyetlen tableten találják a pilóták a repüléshez szükséges összes információt. Az üzemeltetési költségek csökkentése révén a fejlesztés segíti a Wizz Airt üzemeltetési költségeinek alacsonyan tartásában. A 2021-ben továbbfejlesztett Electronic Flight Bag (EFB) rendszert – integrált megoldásaival – digitális szolgáltatóként a T-Systems Magyarország támogatja. 

Sajtóközlemények
2021. december 14.

Gyakorlatot és állásajánlatot is szerezhetnek az Óbudai Egyetem új tanszékének hallgatói 

Az egyedülálló oktatási együttműködésben a Deutsche Telekom IT Solutions, a T-Systems Magyarország és a Magyar Telekom is részt vállal. 

Sajtóközlemények
2021. november 18.

Bemutatkozik a SWAT, a T-Systems CTRL központjának, kibertámadás esetén azonnal mozgósítható csapata 

Minden vállalatot érhet súlyos informatikai támadás, de nincs minden szervezet felkészülve a krízis elhárítására és a károk minimalizálására. A T-Systems CTRL SWAT csapata ezekre a helyzetekre kínál azonnali helyszíni megoldást olyan specialistákkal, akiknek évtizedes tapasztalatuk van a hatékony krízismenedzsmentben.  

Sajtóközlemények
2021. október 25.

Mesterséges intelligenciával ismerkedtek a jövő női mérnökei a Telekom székházban 

A Nők a Tudományban Egyesület által szervezett Lányok Napján a technológiai pálya különböző szakmáiról tudhattak meg többet az érdeklődő középiskolások. 

Sajtóközlemények
2021. szeptember 9.

Éles termelésbe állítottak ipari megoldásokat a Telekom és a T-Systems 5G-képes, privát mobil adathálózatán a BorgWarner oroszlányi gyárában 

A Magyar Telekom privát mobil adathálózatát és a T-Systems arra fejlesztett ipari megoldását már valós gyártási körülmények között tesztelik a BorgWarner Oroszlány Kft. telephelyén.  

Sajtóközlemények
2021. augusztus 18.

Korlátlan belföldi mobilnetet kapnak a Telekom ügyfelei a hosszúhétvégére 

Korlátlan belföldi mobilinternettel, az EU-ban pedig ajándék roaming-adatcsomaggal kívánja teljessé tenni a Telekom üzleti ügyfelei számára az augusztus 20-i hosszú hétvégén a pihenést. 

Sajtóközlemények
2021. május 28.

Új, egyedülálló szolgáltatással bővült a T-Systems adatközpontja 

Magyarországon először: hibrid felhő megoldás országhatáron belüli adattárolással 

Sajtóközlemények
2021. május 7.

Az 5G kutatására kötött együttműködési megállapodást a Magyar Telekom Csoport és a győri Széchenyi István Egyetem 

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Telekom, a T-Systems Magyarország és a győri Széchenyi István Egyetem az 5G hálózatok és az 5G alapú szolgáltatások fejlesztésének elősegítése, valamint a műszakiszakember-utánpótlás biztosításának céljából. 

Sajtóközlemények
2021. március 26.

A T-Systems részvételével fejlődik tovább a ZalaZONE tesztpálya 

A T-Systems Magyarország Zrt. tervezheti és építheti meg az önvezető járművek zalaegerszegi próbapályájának speciális irányítási és IT-alépítményi rendszerét. A beruházás keretében a kommunikációs hálózaton túl 5G-s campus hálózat tervezése és részben alapinfrastuktúrája is megvalósul, melynek révén erősödnek az európai összehasonlításban jelenleg is kimagasló tesztcentrum képességei. 

Sajtóközlemények
2021. február 23.

Továbbra is élen a Magyar Telekom fenntarthatósági gyakorlata a felelős befektetési értékelésekben 

A Magyar Telekom két független értékelés alapján is elismerő értékelést kapott fenntarthatósági gyakorlatát tekintve. 

Sajtóközlemények
2021. január 13.

Mobil iroda a Telekomtól: Teljes értékű irodai munkakörnyezet zsebben 

Az üzlet nem tart szünetet, a gyorsan átalakuló világ felértékeli a mobilitást, a rugalmasságot, a skálázhatóságot és a biztonságot - olyan új megoldásokra van szükség, amelyek minden körülmények között képessé tesznek a hatékony munkavégzésre.  

T-Systemsről
2020. december 23.

Megbízható felügyeleti megoldás akár 1 óra alatt 

A közelmúlt eseményei rávilágítottak arra, hogy mennyire fontos egy megbízható rendszerfelügyeleti megoldás alkalmazása. Ha Ön is bevezetné cégénél, vagy váltani szeretne, válassza a Progress termékét, a WhatsUp Gold-ot!  

Sajtóközlemények
2020. november 24.

Naponta 10-15 ezer mintavételt koordinál az új covid-irányítási központ 

Mintegy száz munkaállomást biztosító új covid-irányítási központ kezdte meg munkáját Budapesten. 

Sajtóközlemények
2020. október 29.

IOT megoldásokkal készül a Telekom csoport az 5G ipari alkalmazására 

Önvezető járművet is alkalmazó automatizált anyagmozgatás bevezetésével megkezdte a tervezett pilot programok helyszíni tesztjét a Magyar Telekom által kiépített helyi mobilhálózaton (campus hálózaton) a BorgWarner Kft. és a T-Systems Magyarország. 

Sajtóközlemények
2020. október 29.

Új vezető a T-Systemsben 

Mihályi Gábor a Magyar Telekomból érkezik. 

Sajtóközlemények
2020. szeptember 23.

Változás a Magyar Telekom Csoport felsővezetésében 

A Magyar Telekom Igazgatósága döntésének értelmében 2020. november 2-ától Gonda Gábor a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója, valamint a Magyar Telekom felsővezetésének tagja. 

Sajtóközlemények
2020. szeptember 8.

A felhőből foglalkoztathatnak mesterséges intelligenciát a hazai vállalatok 

Magyarországon először mutatott be manővereket 5G hálózaton kommunikáló önvezető járművekkel, valós körülményeket szimuláló környezetben a Magyar Telekom, a T-Systems Magyarország, az Ericsson Magyarország, Budapesti Műszaki Egyetem, az iMar Navigation, valamint az APZ Kft. 

Sajtóközlemények
2020. augusztus 27.

Változás a Magyar Telekom Csoport felsővezetésében - Kaszás Zoltán távozik a T-Systems Magyarország éléről  

2020. szeptember 1-jével közös megegyezéssel távozik a T-Systems Magyarország Zrt. és a Magyar Telekom felsővezetéséből Kaszás Zoltán, feladatait átmenetileg Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója veszi át.  

Sajtóközlemények
2020. július 31.

Az adatvédelem és a kiberbiztonság az egyetemek számára is prioritás 

A digitális oktatás biztonságosságán túl a munkaerőpiac is megköveteli a felsőoktatásban tanulók kibervédelmi tájékozottságát. 

Sajtóközlemények
2020. június 3.

Kötelező adatszolgáltatás a magánegészségügyben 

Időpontfoglalást és távdiagnosztikát is bevezethetnek júniustól a magánpraxisok. 

Sajtóközlemények
2020. április 20.

Az IBM és a Cisco közösen segíti a távoktatást 

Hatékonyabb távoktatás és távmunka – videó- és online konferencia a Ciscótól, segítség az IBM és a T-Systems munkatársaitól a HTTP Alapítvány közreműködésével. 

Sajtóközlemények
2020. április 9.

A Telekom elindítja kereskedelmi 5G szolgáltatását 

A Telekom április 9-én elindította kereskedelmi 5G szolgáltatását. A szolgáltatás 5G-képes készülékkel és arra alkalmas havidíjas díjcsomaggal használható Budapest és Zalaegerszeg bizonyos részein. 

Sajtóközlemények
2020. március 16.

Hétfőtől általános távmunkát vezet be a Magyar Telekom - Kiürül az ország legnagyobb irodaháza  

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében a Magyar Telekom március 16-ától általános távmunkát hirdetett munkavállalói számára.  

Sajtóközlemények
2020. január 15.

Már éles gyártási körülmények között tesztelik a Telekom és a T-Systems helyi mobilhálózatát. 

Dedikált, lokális mobilhálózatot indított el a Magyar Telekom a BorgWarner Kft. telephelyén. 

Karrier
2019. december 20.

A székháztúra még mindig a legizgalmasabb a diákok szerint 

A héten fogadtuk székházunkba az utolsó két középiskolás osztályt ebben az évben.  

Sajtóközlemények
2019. december 11.

T-Systems Symposium: A technológián túl a bizalom is kritikus tényezője ma a sikernek 

A Magyar Államkincstár és a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. ASP projekt keretén belül megvalósult big data technológiára épülő önkormányzati adattárházát választották meg az év projektjének a T-Systems Magyarország Symposiumon. 

2019. december 4.

Digitális Oktatás Meetupot tartottunk a székházba 

Közel 200 tanár és középiskolás diák látogatott el hozzánk a Digitális Oktatás Meetupra november 28-án.  

Sajtóközlemények
2019. szeptember 27.

Egyéni fejlesztés digitális eszközökkel 

Digitális mintatantermet vehettek birtokukba a diákok a T-Systems Magyarország jóvoltából a Bódva-völgyi kisvárosban, Edelényben.  

Sajtóközlemények
2019. szeptember 12.

A fenntarthatóság legjobbjait díjazta a Magyar Telekom 

A Magyar Telekom képviselői szeptember 11-én, a Fenntarthatósági Chat beszélgetés után adtak át három, fenntarthatósághoz kapcsolódó elismerést. 

Sajtóközlemények
2019. szeptember 4.

5G alapú önvezető jármű bemutatók az akadémiai és ipari szereplők együttműködésében 

2019. május 20-án sor került a zalaegerszegi ZalaZone Önvezető Jármű Tesztpálya hivatalos megnyitójára. 

Karrier
2019. augusztus 1.

Idén is EFOTT-on fesztiváloztunk  

Idén már második alkalommal fesztiváloztunk mi is EFOTT-on! Nappal a T-Systems Globe-ban vártunk benneteket a programjainkkal vagy csak egy kis magenta babzsákon való chillezéssel, pihenéssel, este pedig a T-Systems Nagyszínpadnál buliztunk fergetegeset veletek. 

Karrier
2019. július 3.

Hello EFOTT! Találkozunk! 

Idén is ott leszünk az EFOTT-on, ahol a T-Systems Globe-ban magenta fényt festhetsz velünk vagy akár kihívhatod a barátaid egy digitális társasjáték bajnokságra is. Nézz be hozzánk, dumálj T-Systems-es arcokkal! Este pedig: T-Systems NAGYSZÍNPAD! 

Sajtóközlemények
2019. június 26.

KKV: Folyamatosan napirenden a digitalizáció 

A naprakész informatikai háttér olyan piaci környezetben teszi ütőképessebbé a kkv-kat, amelyben létfontosságú a gyors és eredményes reagálás az üzleti változásokra. 

Karrier
2019. június 24.

Sikeres félévet zárt a megújult Legyél te is informatikus! pályaorientációs programunk 

Múlt héten kezdetét vette a vakáció, és az utolsó tanítási nap beköszöntével ebben a tanévben nálunk is véget értek a Legyél te informatikus! rendkívüli informatikai órái.  

Sajtóközlemények
2019. június 6.

Átfogó felhőtechnológiai együttműködést jelentett be a Telekom és a Microsoft 

Felhőtechnológiai együttműködés kilenc közép- és kelet-európai országban, köztük Magyarországon is. 

Sajtóközlemények
2019. június 5.

A digitalizáció révén az ügyfelek is tehetnek a klímavédelemért  

Tavaly már a Magyar Telekom Csoport éves árbevételének 35 százaléka származott fenntarthatóság felé mutató termékből és szolgáltatásból, és országszerte 15 város használta a társaság gazdaságos városüzemeltetést segítő megoldásait.  

Sajtóközlemények
2019. június 5.

Digitális oktatási programot indít a T-Systems  

A program keretében ingyenes, továbbképzési kreditet érő online tananyagot kínál a tanároknak, az intézmények számára pedig játékos robotika oktatócsomagot. 

Sajtóközlemények
2019. május 20.

5G mobilhálózatot használó önvezető autók bemutatója először Magyarországon, a ZalaZONE tesztpályán 

Magyarországon először mutatott be manővereket 5G hálózaton kommunikáló önvezető járművekkel, valós körülményeket szimuláló környezetben a Magyar Telekom, a T-Systems Magyarország, az Ericsson Magyarország, Budapesti Műszaki Egyetem, az iMar Navigation, valamint az APZ Kft.. 

Sajtóközlemények
2019. május 20.

24 négyzetméteres dinamikus megjelenítésre alkalmas led falat kapott a megújult Keleti pályaudvar 

A korábbinál látványosabb, gyorsabb és korszerűbb megjelenítést tesz lehetővé a karbantartáson átesett, újonnan megnyitott Keleti pályaudvar utastájékoztató kijelzője.  

Sajtóközlemények
2019. május 16.

A Magyar Telekom 2019. első negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2019. első negyedévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2019. május 16.

Az almatermelés hatékonyságát növelheti egy új szenzoros megoldás 

Agrármegoldás lett a befutó az első 24 órás IoT hackathonon Szegeden. 

Karrier
2019. május 3.

Lányok és mi 

Idén az anyavállalatunkkal, a Telekommal közösen szerveztük meg a Lányok Napját, ahová az informatikai pálya iránt érdeklődő középiskolás lányokat vártunk az új közös székházunkba, hogy megmutassuk nekik, milyen nálunk nőként az IT szektorban világot formáló projekteken dolgozni. 

Karrier
2019. április 18.

Újra Lányok Napja a T-Systems-nél 

Az idei évben anyavállalatunkkal, a Telekommal közösen csatlakozunk a Lányok napja kezdeményezéshez, hogy székházunkban egy inspiráló, interaktív program keretében mutassuk meg, milyen nálunk nőként informatikai területen dolgozni. 

Sajtóközlemények
2019. április 2.

A Szegedi Egyetemmel közösen keres kibervilágrengető ötleteket a T-Systems 

Április végén tartják a keskenysávú IoT hálózatra épülő hackathont. 

Karrier
2019. március 29.

Ott leszünk a Startup Safarin! 

Budapesten minden áprilisban megnyitják kapuikat a legizgalmasabb startupok és technológiai cégek. Idén mi is ott leszünk! 

Sajtóközlemények
2019. március 28.

Új Magenta 1 Nonprofit ajánlat  

A Telekom ingyenes szolgáltatással támogatja a nonprofit szervezeteket. 

Sajtóközlemények
2019. március 25.

Zalaegerszeg okosváros megoldásaira tettek javaslatot egyetemisták 

Megtervezik, amit használni akarnak: a munkahelyi ingázás, utasforgalom jelzés és követés, az okos irodaházak, a közüzemi adatok és a közösségépítés. 

Karrier
2019. március 12.

Öt csapat jutott tovább a március 23-ai döntőre  

Az MCC – T-Systems Smart City Challenge elődöntőn a csapatok smart tömegközlekedés, okos irodaházak és sharing economy témakörben ötleteltek mentorok segítségével.  

Karrier
2019. március 7.

Lezárult a jelentkezés, a versenyzőket a smart tömegközlekedés érdekli a legjobban 

A 8 továbbjutó csapat a március 9-ei elődöntőn gondolkodhat tovább az ötletein a T-Systems szakembereinek segítségével. 

Sajtóközlemények
2019. február 26.

Dedikált, lokális mobil hálózati megoldással készül a Magyar Telekom és a BorgWarner az 5G-re 

A gyártóegységek számára Magyarországon szigetszerűen elérhető 5G-s hálózatok előszobájának tekinthető, 4G (azaz LTE) alapú ipari hálózatot épít ki Magyarországon és a régióban elsőként a Magyar Telekom a BorgWarner Oroszlány Kft. telephelyén.  

Sajtóközlemények
2019. február 25.

Dr. Smart mindig rendel – A digitalizáció forradalma az egészségügyben 

A digitális megoldásoknak köszönhetően hamarosan a mainak a töredékére csökkenhet az orvos-beteg találkozások száma, és a műtéti beavatkozások jelentős részénél is precíz robotkarok vehetik majd kezükbe a szikét. 

Sajtóközlemények
2019. február 25.

A Magyar Telekom bejelentése a 2018. évi eredmény utáni osztalékról 

A Magyar Telekom bejelenti, hogy a Társaság Igazgatósága megtárgyalta a Magyar Telekom Nyrt. anyavállalat és a Magyar Telekom Csoport IFRS szerint készült 2018. évi éves beszámolóit, és azokat jóváhagyásra javasolja a Közgyűlésnek.  

Sajtóközlemények
2019. február 25.

A Magyar Telekom 2018. negyedik negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2018. negyedik negyedévre és egész évre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2019. február 25.

Magyar egyetemisták fejleszthetik a jövő okos városait 

Hatalmas boom előtt a smart city fejlesztések 

Karrier
2019. február 25.

Legyél te is Informatikus! – Informatikatanárokhoz és pályaválasztókhoz szól a T-Systems 

Az idei évtől megújult formában várja az informatikatanárokat és a pályaválasztás előtt álló diákokat a T-Systems nagy sikerrel futó Legyél Te is Informatikus! programja. 

Karrier
2019. február 13.

Jelentkezz február 23-ig az MCC-T-Systems Smart City Challengre! 

Ha te is változtatnál a világon, és tudod, milyen okos megoldásokkal tehető könnyebbé egy város lakóinak élete, akkor jelentkezz csapatoddal február 23-ig az MCC - T-Systems Smart City Challenge-re! Cserébe eljuthattok Barcelonába a legnagyobb európai smart city konferenciára! 

Sajtóközlemények
2019. január 24.

Új fejezetet nyit a hazai informatikai képzésben, orvos-, élelmiszer- és agrárinformatikában a Magyar Telekom Csoport 

Karrier
2019. január 22.

Idén is találkozhattatok velünk az Education 

Látványos standdal jelent meg a T-Systems Magyarország és a Magyar Telekom az Educatio Szakkiállításon. 

Sajtóközlemények
2019. január 16.

Tudás és gyakorlat: bárhol, bárhogy, bármikor  

Látványos standdal jelent meg a T-Systems Magyarország és a Magyar Telekom az Educatio Szakkiállításon 

Karrier
2018. december 21.

Bemutatkoznak Instán gyakornokaink! 

Decemberben induló posztsorozatunk keretében hetente bemutatkozik egy gyakornokunk Instagramon. 

Karrier
2018. december 18.

Pályaorientációs napot tartottunk a Fazekas Mihály Gimnázium diákjainak 

December 15-én a Fazekas Mihály Gimnáziumból 60 diák látogatott el hozzánk, az új székházba: inspirációs előadásokkal, székház-bejárással, kvízjátékkal, virtuális asszisztensünkkel, Vandával és pályaorientációs beszélgetéssel vártuk a gimiseket. 

Karrier
2018. december 12.

Januárban Educatio! 

Érdekel a digitális jövő? Munkáddal szeretnél hatással lenni a világra? 

Sajtóközlemények
2018. december 11.

Munkába állt VANDA, az első virtuális üzleti asszisztens Magyarországon 

A Telekom telefonos ügyfélszolgálatán a hagyományos nyomógombos menürendszert nyáron virtuális üzleti asszisztens váltotta fel. 

Sajtóközlemények
2018. november 30.

Legyen mindenki informatikus! 

A jövő informatikusa jelenti a kapcsot a felgyorsult felhasználói igényekhez való alkalmazkodás és a robbanásszerű technológiai változások között. 

Sajtóközlemények
2018. november 28.

T-Systems Symposium: az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér az év ICT projektje 

A robotoktól a mesterséges intelligenciáig, a jövő még soha nem volt fényesebb az ember számára – hívta fel a figyelmet Kevin J. Surace, az évtized innovátora, illetve az első okostelefon megálmodója a Symposium 2018 konferencián. 

Sajtóközlemények
2018. november 27.

Digitális Magyarország: Hatvan százalékos a gépek internetének lefedettség 

Komoly mérföldkőhöz ért a digitális gazdaság fejlesztésének folyamatában a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország: mára az ország területének közel hatvan százalékán elérhető a gépek közötti kommunikációra használható új keskenysávú IoT hálózati funkció.  

Sajtóközlemények
2018. november 12.

Ezeket a technológiai újdonságokat használjuk majd a közeljövőben! 

Okoskukák és parkolóhelyjelző rendszerek, önállóan jelentő otthoni mérőállások, üzemi baleseteket megelőző okosórák – csak néhány újdonság a T-Systems Magyarország Symposium 2018 konferenciájáról.  

Sajtóközlemények
2018. november 9.

A Magyar Telekom 2018. harmadik negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2018. harmadik negyedévre és első kilenc hónapjára vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. 

T-Systemsről
2018. október 15.

Több, mint 2000 diák részesült digitális oktatásban a Telekom és a T-Systems önkéntes napján 

Több, mint 5000 munkaórában, mintegy 25 helyszínen segítettek a Magyar Telekom Csoport munkatársai közterületek, intézmények megújításában október 13-án. 

Sajtóközlemények
2018. október 15.

Jelentős kedvezményt kaphatnak havonta IT szolgáltatásaik árából a T-Systems kkv ügyfelei 

A T-Systems Magyarország ügyfelei számára 2018. október 1-jétől Magenta 1 Business szerződéskötés esetén elérhető a Magenta Bónusz, ami IT és felhőszolgáltatás vásárlására fordítható. 

Karrier
2018. szeptember 26.

A T-Systems Ötletcampuson 3 csapat jutott tovább a T-Systems innoboardra 

Több mint 30 középiskolás és egyetemista vett részt a 4 napos T-Systems Ötletcampuson augusztusban, ahol blockchain technológiával kapcsolatos ötleteiket dolgozhatták ki a diákok egészen a koncepcióalkotásig. 

T-Systemsről
2018. szeptember 14.

Folytatódik és bővül a Magyar Telekom és az FTC együttműködése  

A vízilabdát, a jégkorongot, a női labdarúgást és a férfi torna szakosztályt is támogatja a Telekom 

Karrier
2018. szeptember 14.

Újra T-Systems Akadémia! 

Szeptemberben utánpótlásunk nevelésére IT infrastruktúra területen újra elindítottuk egyedülálló informatikusképzésünket, a T-Systems Akadémiát. 

Sajtóközlemények
2018. augusztus 15.

Partnerprogramot indít a T-Systems a keskenysávú IoT elterjesztéséért 

Iparági partner- és fejlesztési programot hirdet az IoT területen működő fejlesztőknek és piaci szereplőknek a T-Systems.  

Sajtóközlemények
2018. augusztus 9.

A Magyar Telekom 2018. második negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2018. második negyedévre és első félévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2018. július 31.

Érdemes ellenőrizni a NAV online regisztrációt 

A mai nap lejár a türelmi idő a NAV online számlaadatszolgáltatási kötelezettség teljesítésére, 2018. július 31-ig regisztrálnia kell az érintett adózóknak a hatóságnál. A Billzone.eu arra hívja fel az érintettek figyelmét, hogy éles számlázás előtt ellenőrizzék, sikeres volt-e regisztrációjuk. 

Karrier
2018. július 30.

Díjat nyert a T-Systems EFOTT standja 

Minden előbbrevaló, ami emberi - Ember vagy robot témakörben nyilvánítottak véleményt az EFOTT látogatói 

Karrier
2018. július 20.

T-Systems Globe az EFOTT-on – Képekben 

A nagyszínpad szponzoráció és a T-Systems fejlesztői csapatának támogatásával megvalósult EFOTT fesztiválapp fejlesztése mellett, egyedülálló standunkkal és izgalmas programjainkkal erősítettük jelenlétünket a fesztiválon. 

Sajtóközlemények
2018. július 19.

Versenyelőny a digitális fejlesztés a KKV szektorban is 

Közzétette a hazai kis- és középvállalkozások digitalizációs szintjét felmérő kvantitatív kutatását a T-Systems Magyarország, amely az IT biztonságra és a GDPR-felkészültségre is koncentrált. 

Sajtóközlemények
2018. július 6.

Ingyen wifi a T-Systems Globe-nál  

Mesterséges intelligenciát taníthatnak az EFOTT látogatói  

T-Systemsről
2018. július 4.

Ki lesz a gyáripart felforgató digitalizáció legnagyobb nyertese? 

A portfolio.hu interjújában Virág Aladár beszél arról, hogy pontosan mi az, amiben a gyártócégek segítségére tudunk lenni. 

T-Systemsről
2018. július 4.

A Telekom bemutatta az első magyarországi, valós körülmények között létrejött 5G kapcsolatot 

Elsőként mutatott be Magyarországon valós körülmények között működő 5G hálózatot a Magyar Telekom budapesti, Krisztina körúti székházában. 

T-Systemsről
2018. június 28.

Vasárnaptól tényleg nem mindegy, hogyan számlázunk 

2018. július 1-jétől valamennyi számlázóprogramnak rendelkeznie kell az adóhivatal által előírt számlaadat-szolgáltatás funkcióval, hiszen ettől a naptól online kötelező adatot szolgáltatni minden 100 ezer forint feletti áfa-tartalmú számláról a NAV-nak. 

Karrier
2018. június 21.

Folyik a többkörös kiválasztási folyamat a T-Systems Akadémiára 

2018-ban is egyedülálló informatikusképzést indít utánpótlásának nevelésére Magyarország vezető infokommunikációs vállalata, a T-Systems Magyarország. 

Karrier
2018. június 21.

Lezárult a jelentkezés az Ötletcampusra 

Nagyrészt  középiskolások pályáztak a szellemi alkotótáborunkra, a T-Systems Ötletcampusra. A Legyél Te is különdíjasai is bekerültek a résztvevők közé.  A héten történik a pályázók értesítése.

T-Systemsről
2018. június 15.

Delfin Díj 2018: reptér, Hulladékvadász app és játszótér a nyertesek között 

A Magyar Telekom idei DELFIN Díjának nyertesei ismét bebizonyították, hogy összefogással és kreativitással tehetünk a legtöbbet környezetünk megóvásáért. 

Sajtóközlemények
2018. június 15.

A felhőből érkezhet megoldás a zsarplóvírusokra 

Azonnal felismeri, kezeli és megoldást nyújt a felhő alapú Cloud CPE rendszer a megjelenő zsarolóvírusokra. 

Karrier
2018. június 8.

T-Systems Globe az EFOTT-on 

A T-Systems lesz az idei EFOTT fesztivál egyik fő támogatója. A nagyszínpad szponzoráció és a T-Systems fejlesztői csapatának támogatásával megvalósult EFOTT fesztiválapp fejlesztése mellett, egyedülálló standunkkal és izgalmas programjainkkal erősítjük jelenlétünket a fesztiválon. 

Karrier
2018. június 5.

Blockchain lesz a téma az idei T-Systems Ötletcampuson 

Június 15-ig blockchain technológiával kapcsolatos ötlettel jelentkezhetnek egyetemisták és középiskolások idén szellemi alkotótáborunkra, a T-Systems Ötletcampusra. 

T-Systemsről
2018. május 22.

EGYETEMISTÁK ÉS KÖZÉPISKOLÁSOK PÁLYÁZHATNAK A T-SYSTEMS ÖTLETCAMPUSRA 

BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL KAPCSOLATOS ÖTLETEKET VÁR A T-SYSTEMS MAGYARORSZÁG 

T-Systemsről
2018. május 15.

Újraindul a T-Systems Akadémia 

2018-ban is egyedülálló informatikusképzést indít utánpótlásának nevelésére Magyarország vezető infokommunikációs vállalata, a T-Systems Magyarország. 

Karrier
2018. május 14.

Megnyílt a jelentkezés a T-Systems Akadémiára! 

Tanulj tőlünk, hogy tanulhassunk Tőled! A T-Systems idén ősszel is elindítja egyedülálló, szakmai képzését, a T-Systems Akadémiát. 

Karrier
2018. április 27.

Teltházas Lányok Napja a T-Systems-nél 

Több mint 60 lány vett részt a T-Systems innovációs laborjában a KiBu-ban rendezett Lányok Napján, április 26-án. 

T-Systemsről
2018. április 25.

A legelső jeleknél felismeri a kibertámadást a T-Systems CTRL csoportja 

Percekben mérhető a kritikus idő a nagyvállalati rendszereket érő kibertámadások esetén... 

Karrier
2018. április 23.

T-Systems Jövőtér a Szakmák Éjszakáján 

A T-Systems, is részt vett április 13-án, a Szakmák Éjszakáján, partneriskolánkban, a BMSZC Neumann János Számítástechnikai Szakgimnáziumban. 

Karrier
2018. április 3.

Lezárult az első T-Systems-Neumann-KIBU Tehetségprogram 

Egyedülálló VR szabadulószoba és IoT vezérelte okosotthon fejlesztésükről számolt be a T-Systems-Neumann-KIBU Tehetségprogram hét diákja március 28-án iskolájukban, a Neu-Napon. 

T-Systemsről
2018. április 3.

brainooo 

a Kitchen Budapest új ötletfejlesztő programja 16-23 éveseknek 

Karrier
2018. április 3.

Érdekel a digitális jövő? 

Látogass el a T-Systems innovációs laborjába, a KiBu-ba! 

Karrier
2018. március 26.

Appfejlesztő blog 

A T-Systems és az EFOTT által meghirdetett appfejlesztő verseny győztes csapata, a #csapatnév már dolgozik az EFOTT hivatalos mobilappján. Ha érdekel, hogyan készül egy 100.000 látogatót váró fesztivál hivatalos mobilapjja, akkor kövesd Te is a fiúk blogját! 

Sajtóközlemények
2018. március 21.

Készenléti szintünk DEFCON 5-ön 

Bő egy héttel az első blogposztunk után, bátran állíthatom, hogy a munka Javában zajlik... 

Sajtóközlemények
2018. március 9.

„Egy kérdés szül száz másikat” 

A #csapatnév dolgozik az EFOTT új appján a T-Systems szakértőivel, erről készül hetente egy blogbejegyzés, íme az első. 

T-Systemsről
2018. március 8.

Megérkezett az üzenetküldés következő generációja 

Új internetalapú üzenetküldő szolgáltatás indul a Magyar Telekomnál 

T-Systemsről
2018. március 5.

Legyél Te is Informatikus! - Informatikai Oktatási Konferencia 2018 

Hatodik alkalommal rendezte meg március 3-án a HTTP Alapítvány a „Legyél Te is informatikus!” programunkról elnevezett, informatikai oktatással foglalkozó konferenciáját. 

T-Systemsről
2018. február 26.

Nagyobb hálózati teljesítmény – Előretör az 5G 

Úttörő lépés az 5G gazdaságban: okos energiamenedzsment Drezdában 

T-Systemsről
2018. február 23.

A Magyar Telekom 2017. negyedik negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom közzétette 2017. negyedik negyedévre és egész évre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. 

T-Systemsről
2018. február 19.

Már több mint hárommillió otthonban elérhető a Telekom nagysebességű, szélessávú vezetékes hálózata  

A Magyar Telekom 2017-ben is folytatta intenzív hálózatfejlesztését... 

Karrier
2018. február 13.

Eldőlt, milyen lesz az EFOTT hivatalos appja 

Óbudai Egyetemisták fejlesztik az EFOTT fesztivál új applikációját a T-Systems szakértőivel 

Karrier
2018. február 13.

Eldőlt, milyen lesz az EFOTT hivatalos appja 

Óbudai Egyetemisták fejlesztik az EFOTT fesztivál új applikációját a T-Systems szakértőivel 

Karrier
2018. február 7.

Ez az első olyan közös munkánk, ami mobilapplikáció fejlesztés és várhatóan meg is valósul majd 

Interjút készítettünk Ivanics Józseffel, a T-Systems - EFOTT appverseny győztes csapatának vezetőjével. A győztes #csapatnév team tagjai, Ivanics József, Léki Bence és Németh Barna, akik mind az Óbudai Egyetem, székesfehérvári Alba Regia Műszaki Karán tanulnak mérnök informatikusnak. 

Sajtóközlemények
2018. február 5.

A szelfi elődje 

Másfél évtizede Magyarországon debütált a világon először az első mobil képtovábbító szolgáltatás 

Karrier
2018. február 5.

Elstartolt a T-Systems – EFOTT appverseny közönségszavazása 

Most rajtad a sor, hogy eldöntsd, szerinted melyik legyen az EFOTT hivatalos fesztiválappja! Szavazz kedvencedre február 11. éjfélig! 

Karrier
2018. január 22.

A héten lezárul az EFOTT appverseny jelentkezési határideje 2018.01.22 

Már csak három nap van hátra, hogy jelentkezz, az EFOTT és a T-Systems által meghirdetett appversenyre. 

Karrier
2018. január 17.

Neumann nyári szakmai gyakorlat 

Nyaranta több osztályni diákot fogadunk számítástechnikai középiskolákból.  

Karrier
2018. január 16.

Diákok fejlesztik az EFOTT fesztivál új applikációját a T-Systems szakértőivel 

A fiatalok immár az egyik legnépszerűbb fesztiválnak, a százezer látogatót fogadó EFOTT-nak is fejleszthetnek appot a T-Systems héten meghirdetett pályázata révén. A hazai infokommunikációs szektor piacvezető vállalata a legjobb pályázat megvalósulását szakértői csapatával támogatja.  

Karrier
2018. január 16.

T-Systems az Education 2018.01.18-20. 

Érdekel, hogy milyen lesz a digitális jövő? Milyen a közlekedés vezető nélkül?  

Sajtóközlemények
2018. január 16.

Klaszter alakult az önvezető járművek hazai fejlesztésére  

Informatikai, elektronikai és járműipari cégek alapításával január 10-én létrejött a Zalai Önvezető Jármű Klaszter. 

Karrier
2017. december 22.

T-Systems kurzus a BGE Gazdaságinformatika Karán - 2017.12.22.  

Sajtóközlemények
2017. december 20.

Scale Zone: Startup termékek piacra jutását segítő program indult a T-Systems részvételével 

Karrier
2017. december 14.

Szerkezetkész az új Telekom-székház 

Az ország egyik leginnovatívabb irodaházát a Magyar Telekom igényeire szabta a WING 

Sajtóközlemények
2017. november 28.

Most épül a digitális jövő – T-Systems Symposium 2017 

Hatodik alkalommal került megrendezésre Budapesten az ICT iparág regionális szinten is a legnagyobb rendezvénye, a T-Systems Symposium 

Sajtóközlemények
2017. november 27.

Akvizíció révén erősíti SAP kompetenciáit a T-Systems Magyarország 

T-Systemsről
2017. november 23.

A T-Systems elkészítette és november 22-én a BKK rendelkezésére bocsájtotta az új platformon létrejött online jegyértékesítési megoldás tesztverzióját 

Sajtóközlemények
2017. november 16.

A Deutsche Telekom felgyorsítja a European Smart City fejlesztését 

A magyarországi központtal működő European Smart Solutions Center irányítja a Smart City (Okos Város) koncepcióval kapcsolatos tevékenységeket 

Sajtóközlemények
2017. november 10.

Korlátlanság a kedved szerint! 

Új mobilnet díjcsomagok a Telekomtól. 

Sajtóközlemények
2017. november 9.

A Magyar Telekom 2017. harmadik negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom közzétette 2017. harmadik negyedévre és első kilenc hónapjára vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2017. október 24.

Megújul a Telekom otthoni portfoliója 

Széles készülékválaszték kamatmentes részletre kedvezményesen, vezetékes szolgáltatás mellé mobilkészülék is választható 

Sajtóközlemények
2017. október 3.

Még több extra szolgáltatás és kényelem: megújult a First Class díjcsomag 

Ügyfélvisszajelzésekre építve tovább bővítette a First Class díjcsomag keretében igénybe vehető szolgáltatások körét a T-Systems Magyarország. 

Sajtóközlemények
2017. szeptember 14.

Folytatódik a T-Systems Jövőtér Campus 

A T-Systems Magyarország Jövőtér Campus nevű rendezvénysorozatával a hazai felsőoktatási intézményekben mutatja be, milyen lesz a nem is olyan távoli digitális jövő, és milyen fejlesztésekkel készülnek erre már most a vállalat szakemberei. 

Sajtóközlemények
2017. szeptember 6.

Bővül a választás szabadsága a Magenta 1 csomagban 

Még inkább személyre szabhatóvá teszi integrált kedvezménycsomagját, a Magenta 1-et a Telekom. 

Sajtóközlemények
2017. szeptember 4.

Már a Telekom iPhone-os ügyfelei is élvezhetik a 4G Hang előnyeit 

Szeptembertől a Magyar Telekom iPhone-os ügyfelei számára is elérhetővé válik a 4G Hang használata.  

Sajtóközlemények
2017. szeptember 1.

Net korlátlanul: itt a Net Korlátlan! - Korlátlan mobilnet ajánlat mától a Telekomnál! 

A Telekom a népszerű korlátlan nyár után most korlátlan őszt kínál ügyfeleinek. 

Sajtóközlemények
2017. augusztus 29.

A Telekom virtuális valóság játékkal segíti a demenciakutatást 

2 perc játék 5 órányi laboratóriumi kutatást vált ki. 

Sajtóközlemények
2017. augusztus 3.

Az irányítási struktúra változásáról döntött a Magyar Telekom Igazgatósága 

A Magyar Telekom Igazgatósága döntött arról, hogy 2017. november 1-jétől a kis-és középvállalati szegmensbe sorolt ügyfelek kiszolgálása új szervezeti keretek között folytatódik a Magyar Telekomnál. 

Sajtóközlemények
2017. július 27.

Őszre saját költségén helyezi új platformra a BKK e-jegyrendszerét a T-Systems Magyarország 

Teherbírását és a támadásokkal szembeni ellenállóképességét emelve a T-Systems Magyarország saját költségén továbbfejlesztett, magas színvonalú szolgáltatása még az ősszel elkészül. 

Sajtóközlemények
2017. július 22.

Vezérigazgatói állásfoglalás 

Mindenekelőtt Mindenkitől szeretnék bocsánatot kérni, mint a T-Systems Magyarország vezérigazgatója! 

Sajtóközlemények
2017. július 21.

A BKK és a T-Systems Magyarország közös állásfoglalása 

A BKK és a T-Systems Magyarország vezérigazgatói sajnálattal értesültek arról, hogy a gyanúsított egy fiatal diák. 

Sajtóközlemények
2017. július 20.

A jövő munkahelyére készíti fel munkatársait a Telekom 

Megnyitotta új oktatási központját a Magyar Telekom Budapesten, ahol a cég dolgozói közül évente várhatóan kétezren vesznek majd részt különféle képzéseken. 

Sajtóközlemények
2017. június 20.

Száz diák gondolkozhat együtt a jövő okos megoldásain a T-Systems Ötletcampuson 

A világot intelligenssé tevő ötletek kidolgozására ad lehetőséget egyetemisták és középiskolások számára az idén először megrendezendő T-Systems Ötletcampus. 

Sajtóközlemények
2017. június 20.

Magyar Telekom: 0 gramm szén-dioxid-egyenérték éves kibocsátás nemzetközi csoport-szinten! 

2016-ban újra, másodszor is karbonsemlegesen működött a vállalatcsoport 

Sajtóközlemények
2017. június 19.

Több mint 150 diák 16 ezer sor programkódot írt a Telekom Kihívására  

A programozói játék már nyilvánosan is elérhető a Legyél Te is Informatikus honlapján 

Sajtóközlemények
2017. június 13.

Applikáció az élelmiszerhasznosításért, törpe vízerőmű, látássérültek számára létrehozott könyvtár 

A Magyar Telekom idén is kiosztotta a DELFIN Díjakat 

Sajtóközlemények
2017. június 12.

„Tanulj tőlünk, hogy tanulhassunk Tőled”: Indul a T-Systems Akadémia 

Egyedülálló informatikus képzés az utánpótlás nevelésére. 

Sajtóközlemények
2017. június 6.

5G teszthálózat kiépítését kezdi meg a Magyar Telekom Zalaegerszegen 

A zalaegerszegi tesztpálya jó alapot ad arra, hogy Magyarország váljon az 5G fejlesztések egyik európai központjává... 

Sajtóközlemények
2017. május 17.

Új márka és vezetékes ajánlat a hazai piacon: indul a Flip! 

Elindul a Telekom kötöttségek nélküli, vezetékes új márkája, a Flip. 

Sajtóközlemények
2017. május 16.

Wanna protect? – avagy jobb felkészülni, mint fizetni. 

Az elmúlt hétvége izgalmas és fárasztó volt sok IT biztonsági szakember számára, de szinte biztos, hogy nem csak ők hallottak a történtekről.  

Sajtóközlemények
2017. május 11.

A Magyar Telekom 2017. első negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2017. első negyedévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. 

T-Systemsről
2017. április 28.

T-Systems Jövőtér a Csodák Palotájában 

A T-Systems ingyenes interaktív kiállítással jelenik meg a Csodák Palotája Playbarban május 2-15. között. 

Sajtóközlemények
2017. április 28.

Lányok Napja 

Szakmai partnerei vagyunk anyavállalatunkkal, a Telekommal közösen a Lányok Napja (európai Girls in ICT) kezdeményezésnek.  

Sajtóközlemények
2017. április 26.

Adathalmazból applikáció 24 óra alatt 

Újra Big Data tematikájú, 24 órás fejlesztői versenyt (Hackathont) hirdet a Magyar Telekom a Kitchen Budapesttel (KiBu) együttműködésben. 

Sajtóközlemények
2017. április 24.

Legyél Te is Informatikus 

Megduplázzuk a Kihívásban résztvevő iskolai csapatok számát! 

Sajtóközlemények
2017. április 20.

Ma a világon először 

AR technológiával megvalósuló élő beszélgetés -  a Gorillaz karaktereivel - a Telekom Electronic Beats rendezésében

Sajtóközlemények
2017. április 18.

Elnököt választott a Magyar Telekom Igazgatósága 

A Magyar Telekom Igazgatósága megválasztotta a testület elnökét. Az Igazgatóság elnöke Dr. Robert Hauber lett, aki a Deutsche Telekom európai szegmens gazdasági vezetője.  

Sajtóközlemények
2017. április 10.

Szívritmusfigyelő ing, okos világítás, elveszíthetetlen kulcscsomó 

Néhány ötlet, amellyel akár a Telekom most meghirdetett NB-IoT pályázatán is el lehet indulni 

Sajtóközlemények
2017. április 4.

32. TELEKOM VIVICITTÁ VÁROSVÉDŐ FUTÁS 

28-29 ezer nevezőt vár a BSI a hétvégi sporteseményre 

Sajtóközlemények
2017. április 3.

Okoseszközzel az autizmussal élőkért: mesetablet és applikáció az autizmussal élők számára a Telekomtól 

Az autizmus április 2-i világnapjához kapcsolódóan a Telekom minden Mesetablet megvásárlása után egy másikat adományoz egy autizmussal élő fiatalnak 

Sajtóközlemények
2017. április 3.

A Telekom 4G+ mobilinternet már egész Budapesten elérhető! 

Budapesten a mobilinternet elméleti maximális sebessége már eléri a 225 Mbps-t 

Sajtóközlemények
2017. április 3.

A Telekom ismét meghirdeti a Fenntarthatósági sajtódíj-pályázatot 

A Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub idén már a hatodik alkalommal hirdeti meg sajtódíj-pályázatát... 

Sajtóközlemények
2017. március 30.

Már mától online előrendelhető a Samsung Galaxy S8 és S8+ a Telekomnál! 

A készülékek napokkal a hivatalos forgalmazás megkezdése előtt már az ügyfelek kezébe kerülhetnek 

Sajtóközlemények
2017. március 29.

Egy hét alatt több mint 3400 diákhoz jut el és új elemmel bővül a Legyél Te is Informatikus! program 

A Digitális Témahéten 47 iskolában 79 előadással lesz jelen a Legyél Te is Informatikus! 

Sajtóközlemények
2017. március 28.

JövőTér: Egyetemistáknak mutatja be legjobb innovációit a T-Systems Magyarország 

JövőTér néven több állomásból álló rendezvénysorozatot indított egyetemisták számára a T-Systems Magyarország. 

Sajtóközlemények
2017. március 27.

Mostantól mindenki maga állíthatja össze mobil díjcsomagját! 

A Telekom gyökeresen átalakítja mobil portfolióját, és rugalmas, személyre szabható tarifarendszert vezet be 

Sajtóközlemények
2017. március 27.

Új humán erőforrás vezérigazgató-helyettes a Magyar Telekomnál 

A Magyar Telekom bejelenti Friedl Zsuzsanna humán erőforrás vezérigazgató-helyettesi pozícióba történő kinevezését 2017. május 15-ei hatállyal. Friedl Zsuzsanna a Magyar Telekom Ügyvezető Bizottságának is tagja lesz. 

Sajtóközlemények
2017. február 27.

Deutsche Telekom: teljes gőzzel az 5G felé 

Megkezdődött a visszaszámlálás az 5G felé. 

T-Systemsről
2017. február 22.

Egyetemekre megy a T-Systems 

A T-Systems Magyarország JövőTér Campus nevű rendezvénysorozatával a hazai felsőoktatási intézményekben mutatja be, milyen lesz a nem is olyan távoli digitális jövő 

Sajtóközlemények
2017. február 17.

Átadták a T-Systems Magyarország új debreceni telephelyét 

Az irodaházat dr. Papp László Debrecen polgármestere, és Kaszás Zoltán, a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója adta át február 17-én. 

T-Systemsről
2017. február 14.

Gyakori kérdések 

Sajtóközlemények
2017. február 10.

Valótlan állításokkal vezeti félre a közvéleményt a Vodafone 

A Vodafone 2017. február 10-i sajtóközleménye rosszhiszemű és valótlan állításokat tartalmaz. A Magyar Telekom pert indít a Vodafone ellen. 

Sajtóközlemények
2017. február 10.

Új műszaki vezérigazgató-helyettes a Magyar Telekom élén 

A Magyar Telekom bejelenti Dr. Kim Kyllesbech Larsen műszaki vezérigazgató-helyettesi pozícióba történő kinevezését 2017. április 1-jei hatállyal. 

Sajtóközlemények
2017. február 6.

A Magyar Telekom lesz az állami intézmények mobilszolgáltatója 

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) által kiírt „Mobil távközlési szolgáltatás beszerzés - 2016”keretében a Magyar Telekom lett a nyertese. 

Sajtóközlemények
2017. január 31.

Megvannak a legígéretesebb magyar Fintech megoldások 

Magyarország 25 legígéretesebb FinTech startup megoldását térképezte fel és publikálta a T-Systems Magyarország, a FinTech Group és a Cisco Magyarország együttműködésével. 

T-Systemsről
2017. január 18.

Idén is részt veszünk az Educatio kiállításon 

A hazai oktatási piac egyik legjelentősebb rendezvénye az Educatio kiállítás, idén a Hungexpón várja látogatóit január 19. és 21. között. 

Sajtóközlemények
2017. január 17.

T-Systems Magyarország tájékoztatás 

A T-Systems Magyarország, mint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt elektronikus árverési rendszerének (EAR) fejlesztője és üzemeltetője a napokban tapasztalható üzemzavarok kapcsán a következő nyilatkozatot teszi.

Sajtóközlemények
2017. január 10.

Változás a Magyar Telekom Csoport felsővezetésében 

A Magyar Telekom bejelenti, hogy Gyenes András vezérigazgató-helyettes 2017. január 10-i hatállyal távozik a Társaságtól. 

Sajtóközlemények
2016. december 16.

Több mint 12 ezer gyerekhez jutott el 2016-ban a Legyél Te is Informatikus! program 

Közel egy éve, 2015 novemberében indította útjára a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország közös pályaorientációs programját, a Legyél Te is Informatikust. 

Sajtóközlemények
2016. december 1.

T-Systems Symposium: A Coca-Cola HBC nyerte el az Év Projektje díjat 

A Coca-Cola Hellenic adatközpont migráció nyerte el a T-Systems Magyarország Év Projektje díját. 

T-Systemsről
2016. november 30.

A Telekom karbonsemlegesen működik 2016-ban is 

A vállalatcsoport először 2015-ben működött karbonsemlegesen, tette ezt a hazai nagyvállalatok közül elsőként, az európai vezető távközlési szolgáltatók közt szintén az elsők között. 

T-Systemsről
2016. november 30.

T-Systems Magyarország Symposium 2016 

Ma rendezte meg a T-Systems Magyarország immáron ötödik alkalommal a hazai infokommunikációs szektor egyik legnagyobb konferenciáját, a Symposiumot. 

Sajtóközlemények
2016. november 25.

Agyalj a padon! 

november 27-ig tart az online közönségszavazás az Okosp@d pályázaton 

T-Systemsről
2016. november 22.

Változás a Magyar Telekom Csoport felsővezetésében 

A Magyar Telekom bejelenti, hogy Somorjai Évát, a cég humán erőforrás vezérigazgató-helyettesét kinevezték. 

Sajtóközlemények
2016. november 18.

1200 Mbps letöltési sebességet 

mutatott be ma 4G+ technológián a Telekom és az Ericsson 

Sajtóközlemények
2016. november 17.

Saját fejlesztéseivel is készül az Ipar 4.0 –ra a T-Systems Magyarország 

Kiterjesztett valóság, automatizált gyártás, smart parking 

T-Systemsről
2016. november 15.

Letették a Telekom új székházának alapkövét 

A WING Csoport fejlesztésében épülő székházat a 21. századi technológia és a nagy ívű építészeti megoldások teszik majd a jövő munkahelyévé. 

Sajtóközlemények
2016. november 15.

A Deutsche Telekom egész Európában emeli a városi élet színvonalát 

Bonntól Budapestig, Gijóntól Dubrovnikig, Bukaresttől Prágáig. 

Sajtóközlemények
2016. november 10.

Díjeső hullott a T-Systemsre 

a Cisco partnertalálkozón San Franciscóban 

T-Systemsről
2016. november 7.

Felújítás a Családok Átmeneti Otthonában a T-Systems segítségével 

Lehel László, a Segélyszervezet elnök-igazgatója levélben fejezte ki köszönetét a T-Systems felé. 

Sajtóközlemények
2016. október 24.

A T-Systems Magyarország Zrt. felvásárolja a ServerInfo-Ingatlan Kft-t 

A T-Systems Magyarország Zrt. megállapodást kötött a WING Csoporttal a ServerInfo-Ingatlan Kft. 100 százalékos megvásárlásáról. 

T-Systemsről
2016. október 17.

Okos városok: számos lehetőség 

A hatékony utcai lámpáktól kezdve az intelligens parkolási rendszerekig a Deutsche Telekom Európában vezető szolgáltatója az okos város megoldásoknak. 

Sajtóközlemények
2016. október 17.

29 helyszín szépült meg országszerte 

A megmozduláson több mint 1000 Telekomos és T-Systemses munkatárs és családtagjaik vettek részt. 

T-Systemsről
2016. október 17.

A digitális város dinamikusan fejlődő, élő rendszer 

A kétnapos rendezvény legfontosabb célja, hogy a digitális városfejlesztésben érintett szereplők találkozzanak. 

Sajtóközlemények
2016. október 17.

Mobilra költözik a céges informatika 

A nagyvállalati felhasználók körében már most is a mobiltelefon a cégen belüli kommunikáció legfontosabb eszköze 

Sajtóközlemények
2016. október 17.

Autista fiatalok rajzai a Telekom új formaruháján 

Az Autistic Art Alapítvány sáljai segítségével közvetíti az elfogadás és az odafordulás fontosságát az infokommunikációs vállalat. 

Sajtóközlemények
2016. október 10.

Lehet-e ennél okosabb? 

Utcai padok okosítására írt ki pályázatot egyetemisták és főiskolások számára a T-Systems Magyarország. 

Sajtóközlemények
2016. szeptember 29.

5000 látogató a 9. Fenntarthatósági Napon 

Ötezren látogattak ki idén a Magyar Telekom 9. Fenntarthatósági Napjára Budapesten az Akvárium Klubba 2016. szeptember 24-én. 

Sajtóközlemények
2016. szeptember 8.

A Szurkolói szív a Paralimpikonokért is tovább dobog rióban 

A szív Adámi Zsanett világcsúcs tartó paraúszónál „dobog” Rióban. 

Sajtóközlemények
2016. szeptember 8.

Komoly növekedés előtt áll a hazai IT-biztonsági piac 

Többet, de nem eleget foglalkoznak a kérdéssel a Magyarországon működő vállalatok. 

Sajtóközlemények
2016. szeptember 6.

Adattudományi és Adattechnológiai Tanszék indul az ELTE-n a Deutsche Telekom támogatásával 

A 2016/17-es tanévben, a berlini Műszaki Egyetemmel együttműködésben 

Sajtóközlemények
2016. szeptember 2.

Ilyen volt az idei Inside 

Az ICT trendekről rendezett kerekasztal-beszélgetésben Rékasi Tibor is részt vett. 

Sajtóközlemények
2016. augusztus 18.

Karbonsemleges működés 2015-ben – idén is kiadta fenntarthatósági jelentését a Telekom 

A Magyar Telekom Csoport teljes egészében karbonsemlegesen működött 2015-ben. 

Sajtóközlemények
2016. augusztus 5.

A Magyar Telekom 2016. második negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2016. második negyedévre vonatkozó pénzügyi eredményeit. 

T-Systemsről
2016. július 7.

Ipar 4.0: hová száguld a digitális gyorsvonat? 

Rékasi Tibor jegyzete 2016. június 7-én jelent meg a Figyelőben. 

T-Systemsről
2016. július 7.

Telematika a mindennapokban 

Bemutatta közös projektjét a T- Systems Magyarország és a K&H Biztosító. 

T-Systemsről
2016. június 28.

Több mint 1,5 milliószor dobbant a Telekom „Szurkolói szíve” 

A Telekom „Szurkolói szív” segítségével bárki egy mozdulattal buzdíthatja a sportolókat. 

Sajtóközlemények
2016. június 15.

A Telekom újra meghirdeti a Fenntarthatósági sajtódíj-pályázatot 

A Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub ötödik alkalommal hirdeti meg sajtódíj-pályázatát. 

T-Systemsről
2016. június 15.

Fontos a közösség az autisták életében is 

Az eNET és a Magyar Telekom kutatása autizmussal kapcsolatos ismereteket és attitűdöket vizsgált a felnőtt internetezők körében. 

Sajtóközlemények
2016. június 10.

Átadták az idei DELFIN Díjakat 

A Magyar Telekom idén is díjazta a fenntarthatóság terén kiemelkedő szerepet vállalókat. 

Sajtóközlemények
2016. június 6.

MAGENTA 1 BUSINESS – MÁR VÁLLALKOZÁSOKNAK IS! 

Magenta 1 Business néven üzleti ajánlatot vezet be a Telekom. 

T-Systemsről
2016. június 3.

Új partner az elektronikus aláírás fejlesztésében 

Az elektronikus hitelesítési és aláírási rendszereket fejlesztő és szolgáltató Microsec Zrt.-vel kötött együttműködési megállapodást a T-Systems Magyarország. 

T-Systemsről
2016. május 25.

What’s Next? - A kérdés, ami az üzleti intelligencia világát foglalkoztatja 

A T-Systems Magyarország május 24-én rendezte meg immár hagyományossá vált BI –Üzleti Intelligencia Tematik konferenciáját. 

T-Systemsről
2016. május 23.

Tegyük biztonságosabbá a hálózatunkat! 

Ahogy online életünk egyre inkább a hétköznapi élet részévé válik, ugyanúgy hozzászokunk a cyberbűnözéshez, mint a lopáshoz, betöréshez vagy egyéb anyagi károkozáshoz. 

T-Systemsről
2016. május 10.

ServiceNow 

Felhőalapú, automatizált szolgáltatásmenedzsmentrendszert vezet be a T-Systems Magyarország 

T-Systemsről
2016. május 10.

A magyar vállalatok is nyitnak az IoT irányába 

Épületmenedzsment, gyártásoptimalizálás, készletgazdálkodás: ezeken a területeken látnak a legnagyobb potenciált a dolgok internetéhez 

T-Systemsről
2016. május 6.

Időtálló hitelesség 

A T-Systems Magyarország szakértői a közelmúltban sikeres elektronikus aláírást hajtottak végre. 

Sajtóközlemények
2016. május 5.

A Magyar Telekom 2016. első negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2016. első negyedévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2016. május 2.

7500 dolgozó válhat tulajdonossá: a Magyar Telekom munkavállalói résztulajdonosi programot indít 

Magyarország vezető távközlési szolgáltatója munkavállalói résztulajdonosi programot indít. 

Sajtóközlemények
2016. április 29.

Az Év Esetoldója verseny 

Április 29-én a Vialto Consulting, a Magyar Telekom és a Case Solvers közös szervezésében került megrendezésre az Év Esetoldója Verseny döntője.  

Sajtóközlemények
2016. április 4.

Papír nélkül: Idén már teljesen digitális lesz a kis népszámlálás 

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) megbízásából a T-Systems Magyarország végzi az idén esedékes kis népszámlálás informatikai támogatását.  

Sajtóközlemények
2016. március 30.

Digitális eszközökkel segítik az autizmussal élők integrációját 

Civil stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Magyar Telekom és az Autistic Art művészeti programot működtető Mosoly Otthon Alapítvány.  

Sajtóközlemények
2016. március 24.

Igazi áttörést hozhat a dolgok internete 

A nagyvállalatok és az intézmények életét befolyásoló technológiai trendek közül a legfontosabb a dolgok internete. 

Sajtóközlemények
2016. február 24.

A Magyar Telekom 2015. negyedik negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom közzétette 2015. negyedik negyedévre és egész évre vonatkozó IFRS szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. 

T-Systemsről
2016. február 23.

Immmr: Egyetlen szám minden igényhez 

A Deutsche Telekom Barcelonában bemutatja az immmr-t, az első eszköz- és hálózatfüggetlen hírközlési koncepciót. 

T-Systemsről
2016. február 22.

A jövő hálózata 

A közös szabványok és platformok határozzák meg a jövőt. 

Sajtóközlemények
2016. február 12.

Újabb gyártói elismerés a HPE-től 

Újabb gyártói elismerést vehetett át Kaszás Zoltán a T- Systems Magyarország vezérigazgató helyettese. 

T-Systemsről
2016. február 11.

Minden tudományterület mögött informatika lesz a jövőben! 

Rendhagyó tanórán mutatta ma be Legyél Te is Informatikus! programját a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország. 

Sajtóközlemények
2015. december 17.

Újabb jegy-és bérletkiadó automaták érkeznek 

Jövő év elejéig újabb 48 darab jegy- és bérletkiadó automatát helyez üzembe a Budapesti közlekedési Központ (BKK) a fővárosban és az agglomerációban. 

Sajtóközlemények
2015. december 4.

Megújult a FUTÁR mobilalkalmazás 

Az eddigiekhez képest új funkciókkal bővült azokostelefonra és tabletre fejlesztett BKK FUTÁR alkalmazás és a FUTÁR utazástervező. 

Sajtóközlemények
2015. december 4.

Januárban indul az E2 

2016. január 1-jével hivatalosan is megkezdi működését a MET Holding AG és a Magyar Telekom Nyrt. vegyesvállalata. 

Sajtóközlemények
2015. november 30.

Telekom és FTC főtámogatói együttműködés 

A Ferencvárosi Torna Club és a Magyar Telekom a mai napon hosszú távú, három évre szóló megállapodást írt alá. 

Sajtóközlemények
2015. november 25.

Alakítsuk együtt a jövőt! − T-Systems Magyarország Symposium 2015 

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre az ICT iparág legnagyobb, egész napos rendezvénye, a T-Systems Symposium 

Sajtóközlemények
2015. november 25.

Telekom: Karbonsemleges működés 2015-ben! 

A Magyar Telekom Csoport a hazai nagyvállalatok közül elsőként, az európai vezető távközlési szolgáltatók közül az elsők között teljes mértékben karbonsemlegessé vált. 

Sajtóközlemények
2015. november 17.

A Deutsche Telekom az európai digitális városokért 

A Deutsche Telekom a továbbiakban is támogatni kívánja az európai közepes méretű városok intelligenssé alakítását. 

Sajtóközlemények
2015. november 12.

Egy oszloppal okosabb lett Budapest  

Az ELMŰ-ÉMÁSZ és a T-Systems Magyarország közös fejlesztését, a főváros első intelligens közvilágítási oszlopát a mai napon helyezték üzembe. 

Sajtóközlemények
2015. november 6.

Túl az egymillión  

Már több mint egymillió bérlést regisztráltak a Mol BuBi rendszerében, a kerékpárokkal megtett kilométerek száma pedig meghaladja a kétmilliót. 

Sajtóközlemények
2015. november 4.

A Magyar Telekom 2015. harmadik negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2015. harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2015. október 30.

Think BIG! Verseny Big Data alapú megoldásokra  

A Magyar Telekom és a Kitchen Budapest pályázati felhívást tesz közzé a Big Data területen tevékenykedő szakemberek, kis- és nagyvállalatok számára.. 

Sajtóközlemények
2015. október 29.

Koncepció és stratégia a digitális városfejlesztések alapja 

Érezhető a pozitív attitűd és a nyitottság a digitális városi fejlesztésekkel kapcsolatban a városvezetők részéről. 

Sajtóközlemények
2015. október 26.

Outsourcing szolgáltatások a Coca-Cola HBC vállalatnak 

A T-Systems Magyarország öt éves, adatközponti szolgáltatások nyújtására szóló szerződést kötött. 

Sajtóközlemények
2015. október 19.

Változások a T-Systems Magyarország szervezetében 

A T-Systems Magyarország változtatásokat hajt végre szervezetén belül, amelynek eredményeként változik a menedzsment összetétele is. 

T-Systemsről
2015. október 19.

Nagysebességű internet az iskoláknak 

375 iskola jut hamarosan mikrohullámú technológián keresztül szélessávú internethez. 

Sajtóközlemények
2015. október 15.

25 éve mobilozunk Magyarországon 

1990. október 15-én indult meg a kereskedelmi mobilszolgáltatás Magyarországon. 

Sajtóközlemények
2015. október 13.

MOL Bubi adatelemzési verseny 

Adatelemzési verseny a közösségi közlekedés közben keletkezett nagy adathalmazok szakszerű feldolgozására. 

Sajtóközlemények
2015. október 8.

ITU Telecom World 2015 

A Magyar Telekom Csoport önálló kiállítóstanddal jelenik meg az eseményen. 

Sajtóközlemények
2015. október 6.

Digitális Nyíregyházáért: folytatódnak a fejlesztések 

Új városrészekben folytatódnak a hálózati fejlesztések, elindult a felnőtteknek és nyugdíjasoknak szóló digitális edukáció. 

Sajtóközlemények
2015. szeptember 22.

Emberségesebb hazai egészségügy technológiával 

Smart Healthcare meetup-sorozat indul a magyar egészségügy jelenének és jövőjének formálására. 

T-Systemsről
2015. szeptember 18.

E-aukciós rendszert szállított a T-Systems Magyarország 

2015. szeptember 16-án sikeresen elindult a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Elektronikus Aukciós Rendszere. 

T-Systemsről
2015. szeptember 17.

Az év IKT projektje: a MOL Bubi 

Az IVSZ a Menta konferencián adta át a legkiemelkedőbb teljesítményekért járó Gyúrós Tibor díjakat. 

T-Systemsről
2015. szeptember 3.

A Telekom Csoport vezetői az élmezőnyben 

Chris Mattheisen végzett a második helyen az IT Business vezető ICT-menedzsereket felvonultató listáján. 

T-Systemsről
2015. augusztus 24.

Világversenyen lett ezüstérmes a magyar informatikus 

Csongrádi Dávid második helyezett lett a WorldSkills versenyen. 

T-Systemsről
2015. augusztus 12.

Ne féljünk a változásoktól! 

Brad Templeton, a Singularity University professzora, idén a Symposium vendégelőadója lesz. 

Sajtóközlemények
2015. augusztus 6.

A Magyar Telekom 2015. második negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2015. második negyedévre és első félévre vonatkozó pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2015. augusztus 4.

A Telekom bevezeti üzleteiben az e-aláírást 

A Telekom az e-aláírás bevezetésével megújítja a személyes ügyfélkiszolgálást üzleteiben.  

Sajtóközlemények
2015. augusztus 4.

Fenntarthatósági pályázat a Telekomtól 

Különleges – zene/slam, filmkészítési valamint kreatív – pályázatot írt ki a Telekom.  

T-Systemsről
2015. július 28.

Kecskeméten is megújulnak a buszmegállók 

A T-Systems építi ki Kecskeméten a helyi járatú autóbuszok komplex forgalomirányítási rendszerét. 

T-Systemsről
2015. július 15.

Már egy éve Bubizunk 

Eddig már több mint 21 ezren használták a bicikliket, jellemzően a városon belüli rövidebb utakra, kiegészítő közlekedési eszközként. 

T-Systemsről
2015. július 10.

Nagy csata zajlik a milliárdos banki összeolvadásokért 

Interjú Kalmár Ákossal, a T-Systems Magyarország nagyvállalati ágazatigazgatójával. 

Sajtóközlemények
2015. július 9.

Magyar fejlesztés nyerte a Deutsche Telekom idei Üzleti appok versenyének fődíját 

Lezárult az Üzleti appok versenye, amelyre Magyarországról 28 alkalmazás nevezett. 

T-Systemsről
2015. július 9.

Felszálló ágban az Egészségügyi-informatikai piac 

Interjú Zala Viktorral, a DT Egészségügyi Kompetencia-központja üzletági igazgatójával. 

T-Systemsről
2015. július 2.

Összefogás az innovációért 

A Debreceni Innovációs Program részeként a T-Systems együttműködési szándéknyilatkozatot kötött. 

T-Systemsről
2015. június 29.

Virtuális megállóhely és dinamikus utastájékoztatás 

Országos közlekedési konferenciát rendeztek június 26-án a Kecskeméti Főiskolán. 

T-Systemsről
2015. június 24.

Technológiai robbanás előtt az agrárium 

A magyar agrárium termelékenységben képes lehet felvenni a kesztyűt a jóval fejlettebb agrárkultúrával rendelkező nyugat-európai országokkal is. 

T-Systemsről
2015. június 19.

A Parlamentben találkozott az infokommunikációs szakma krémje 

A T-Systems Magyarország a Magyar Telekommal együttműködve idén is kiemelt támogatója volt az Információs Társadalom Parlamentjének. 

T-Systemsről
2015. június 18.

Bánhegyi Zsófia lesz a Magyar Telekom vállalati kommunikációs vezetője 

2015 októberétől a T-Systems Magyarország és a Magyar Telekom vállalati kommunikációs területei összevonásra kerülnek. 

Sajtóközlemények
2015. június 15.

Helyben épülő innovációk  

A technológia nem elidegenít, hanem a közösség igényeit szem előtt tartva növeli a hatékonyságot az élet szinte minden területén.  

Sajtóközlemények
2015. június 12.

Átadták az idei DELFIN Díjakat  

DELFIN Díjak átadására ma került sor a Telekom XVI. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetése keretében.  

T-Systemsről
2015. június 1.

Egyszerű online ügyintézés: Telekom fiók! 

Lényegesen egyszerűbbé válik az előfizetések kezelése a Telekom ügyfelei részére. 

T-Systemsről
2015. május 21.

Bánhegyi Zsófia lett az IVSZ Multi Tagozatának vezetője 

Az infokommunikációs iparág vezető érdekképviseleti szervezete május 20-án rendezte meg éves közgyűlését. 

Sajtóközlemények
2015. május 20.

Pál Csaba biológus nyerte az idei Bolyai-díjat 

Az MTA kutatója Áder János köztársasági elnöktől vehette át az elismerést. 

T-Systemsről
2015. május 15.

Emberközpontú technológiák 

A technológia mindaddig csak egy eszköz, amíg motivált, ihlettel teli környezetbe nem kerül. 

Sajtóközlemények
2015. május 12.

A Magyar Telekom 2015. első negyedévi eredményei 

A Magyar Telekom közzétette 2015. első negyedévre vonatkozó pénzügyi eredményeit. 

T-Systemsről
2015. május 11.

A digitalizáció szerepe a közoktatásban 

A digitalizáció nem cél az oktatásban, hanem eszköze a magyar közoktatási rendszer új utakra vezetésének. 

Sajtóközlemények
2015. május 4.

Új roaming ajánlat a Telekomtól 

Díjmentes hívások az EU-ból nemcsak hazai irányba, hanem azon külföldi országba is, ahol éppen tartózkodunk. 

T-Systemsről
2015. május 4.

Digitális várost építettek a fiatal informatikusok 

EuroSkills 2016 nemzeti döntő az IT csapatok számára 

T-Systemsről
2015. április 28.

Díjazták az innovatív projekteket 

A TiJöttök! Innovációs Projekt Verseny nyerteseit április 27-én hirdették ki. 

T-Systemsről
2015. április 28.

Átadták a háromszázadik BKK jegy- és bérletkiadó automatát 

Teljessé vált az éjjel-nappal működő készülékek száma Budapesten és agglomerációjában. 

T-Systemsről
2015. április 27.

A T-Systems idén is elnyerte a Business Superbrands címet 

Az elismerés célja, hogy irányt szabjon a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára. 

T-Systemsről
2015. április 27.

A beteg marad középpontban 

A Magyar Kórházszövetség kongresszusán mutatta be új egészségügyi fejlesztését a T-Systems Magyarország. 

Sajtóközlemények
2015. április 22.

Ismét átadják a Bolyai-díjat 

15 évvel ezelőtt adták át az első Bolyai-díjat a tudományos életben betöltött meghatározó szerep elismeréseként. 

T-Systemsről
2015. április 2.

Az adatok biztonságban vannak a felhőben 

A T-Systems Magyarország több új, az adatbiztonságot növelő szolgáltatással rukkolt elő. 

T-Systemsről
2015. március 30.

Magyar Telekom - Delfin Díj 2015 

A díjra bármely Magyarországon működő vállalkozás pályázhat. 

T-Systemsről
2015. március 30.

A felhőben is biztonságban vannak a cégek adatai 

A kis- és közepes vállalkozások fele tudja, milyen hatékonyságot biztosít egy felhőszolgáltatás. 

T-Systemsről
2015. március 27.

Infokommunikációs fejlesztések az üzleti világ motorjai 

A T-Systems idén is kiemelt támogatója volt az év legnagyobb Oracle szakmai eseményének. 

T-Systemsről
2015. március 27.

Egyre népszerűbbek a csekk automaták 

Az üzembe helyezés óta összesen 460 millió forint értékű befizetés történt a csekk automatákon keresztül. 

T-Systemsről
2015. március 26.

A kis- és középvállalkozások komolyan érdeklődnek a felhőszolgáltatások iránt 

Továbbra is sok a tévhit a felhőnek tulajdonított hátrányok kapcsán. 

Sajtóközlemények
2015. március 23.

Beruházás nélkül a felhőből 

A felhőszolgáltatásokat elsősorban a költségmegtakarítás és a beruházás nélküli fejlesztések teszik vonzóvá. 

Sajtóközlemények
2015. március 20.

Kezdetét veszi a Digitális Magyarország és nyíregyházi alprogramja 

Az első átfogó fejlesztési alprogram Nyíregyházán veszi kezdetét. 

T-Systemsről
2015. március 20.

Ügyfelek nélkül nem megy 

Számos módja van a versenyelőny megszerzésének, de ezek végül egyetlen dologban csúcsosodnak ki. 

T-Systemsről
2015. március 18.

Digitális világ épül: így változnak meg a mindennapjaink 

Számos olyan beruházást készítenek elő Magyarországon, amelyekben digitalizált épületek, életterek jelennek meg - interjú Rékasi Tiborral. 

T-Systemsről
2015. március 13.

Már minden csekktípust elfogadnak az automaták! 

A T-Systems újabb fejlesztésének eredményeként már minden csekktípus befizethető az automatákon keresztül. 

T-Systemsről
2015. március 10.

Könnyebb adminisztráció és gyors bevezetés 

EKÁER-modul a T-Systems Magyarországtól. 

T-Systemsről
2015. március 9.

Félszáznál is több pályázat a TiJöttök! Innovációs Projekt Versenyen 

Idén a versenyzők digitális város kategóriában is indulhattak. 

Sajtóközlemények
2015. március 6.

Ismét elnyerte az Energiahatékony Vállalat címet a T-Systems Magyarország 

A T-Systems Magyarország másodjára nyerte el az Energiahatékony Vállalat címet. 

Sajtóközlemények
2015. március 2.

A Deutsche Telekom és a Cisco felhőalapú VPN szolgáltatást indít 

Felhőalapú VPN szolgáltatást kifejezetten kis- és közepes vállalkozások számára. 

Sajtóközlemények
2015. március 2.

A Deutsche Telekom európai hálózatot indít 

A vezetékes hálózatban az adatátviteli sebesség 500 Mbit/sec-re emelkedik. 

T-Systemsről
2015. február 25.

Fókuszban az informatikus képzés 

Az informatikus képzés fejlesztési irányairól szervezett konferenciát a HTTP Alapítvány és a Pannon Egyetem. 

Sajtóközlemények
2015. február 25.

Az ügyfelek a nyertesei a 4G hálózat-megosztásnak 

A Magyar Telekom és a Telenor Magyarország együttműködési megállapodást kötött. 

Sajtóközlemények
2015. február 25.

A Magyar Telekom 2014. negyedik negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom közzétette 2014. negyedik negyedévre és egész évre vonatkozó pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2015. február 25.

A Magyar Telekom megvásárolja a GTS Hungaryt 

A Magyar Telekom lesz a GTS Hungary Kft. új tulajdonosa. 

T-Systemsről
2015. február 19.

Innovatív városfejlesztési ötleteket támogat a T-Systems Magyarország 

Innovatív városfejlesztési ötletek megvalósítására teremt lehetőséget a Design Terminál. 

T-Systemsről
2015. január 30.

Érkeznek a csekkbefizető automaták 

Februártól összesen 20 helyszínen használhatnak a Magyar Posta ügyfelei csekkbefizető automatákat. 

T-Systemsről
2015. január 27.

Egyre népszerűbb a wifizés a vonatokon 

Havonta 700 ezerszer használják az utasok a vasúti kocsikban és pályaudvarokon kiépített wifi hálózatot. 

T-Systemsről
2015. január 23.

Újabb utastájékoztató rendszer kiépítése 

A T-Systems építi ki Zalaegerszegen a helyi járatú autóbuszok forgalomirányítási rendszerét. 

T-Systemsről
2015. január 15.

TiJöttök! újratöltve 

A verseny Digitális város Innovációs Díját a T-Systems Magyarország támogatja. 

Sajtóközlemények
2015. január 9.

A Telekom vezető szerepet tölt be a menedzselt M2M szolgáltatást nyújtó vállalatok körében 

A Gartner első alkalommal közzétett, Magic Quadrant felmérése szerint. 

T-Systemsről
2014. december 19.

Okoskészüléken keresztül is kölcsönözhetők a MOL Bubi-kerékpárok 

Okostelefonról és tabletről is elérhetővé válik a MOL Bubi applikáció. 

T-Systemsről
2014. december 19.

Komplex közösségi közlekedésfejlesztés Somogy megyében 

Az utasélmény növelését teszi lehetővé a GPS-alapú forgalomirányítási és utas-tájékoztatási rendszer. 

T-Systemsről
2014. december 18.

Intelligens Város Nemzeti Platform alakul 

A T-Systems Magyarország részvételével összefogás jön létre az intelligens városfejlesztésért. 

Sajtóközlemények
2014. december 17.

Együttműködik a PTE és a T-Systems Magyarország 

Több területen is együttműködik a jövőben a T-Systems Magyarország és a Pécsi Tudományegyetem. 

T-Systemsről
2014. december 17.

A T-Systems Magyarország szállítja a Posta csekkbefizető automatáit 

A Magyar Posta csekkbefizető automatákat állít üzembe. 

T-Systemsről
2014. december 12.

Óriásvidrákat fogadott örökbe a T-Systems 

A T-Systems 1 millió forint értékű adományozásával arany fokozatú támogatójává vált három óriásvidrának. 

Sajtóközlemények
2014. november 26.

Megérkezett a Telekom digitális pénztárcája, a MobilTárca 

A nyáron lezárult sikeres tesztet követően a Telekom elindította a MobilTárca szolgáltatást. 

Sajtóközlemények
2014. november 13.

Az Év Projektje: a MÁV-START ingyenes wifije 

A MÁV-START Zrt. ingyenes wifi-projektje nyerte az Év Projektje szavazást. A díjat Zaránd György vezérigazgató vette át. 

Sajtóközlemények
2014. november 12.

A Digitális Magyarország Nyíregyházán indul 

Elsőként Nyíregyházán válhat valósággá a Digitális Magyarország. 

Sajtóközlemények
2014. november 12.

Symposium a digitalizációról 

Harmadik alkalommal került megrendezésre a T-Systems Magyarország Symposiuma, ahol idén közel 1800 vendéget fogadtak. 

T-Systemsről
2014. november 7.

Ötödik alkalommal is Infotér 

A T-Systems Magyarország mint arany fokozatú támogató, idén is külön lounge-zsal várta a vendégeket a helyszínen. 

Sajtóközlemények
2014. november 6.

Családbarát Vállalat címet nyert a Telekom 

A "Családbarát Vállalat 2014" pályázaton a Magyar Telekom Csoport különdíjat nyert. 

T-Systemsről
2014. november 3.

Az üzleti világ szembenéz a kihívásokkal... 

Arany szponzorként, kiállító és előadóként vettünk részt az Oracle konferencián. 

T-Systemsről
2014. október 30.

Tematik Közösségi Közlekedési Konferencia 2014 

A digitális városok témaköre mellett napirendre kerültek a közlekedési ágazat megatrendjei is. 

Sajtóközlemények
2014. október 29.

A T-Systems a komplex IT-üzemeltető az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoportnál 

A teljes körű IT-infrastruktúra üzemeltetését a T-Systems végzi. 

T-Systemsről
2014. október 28.

Újabb innovációs díj a Ciscótól 

A Cisco Magyarország az Innovatív Megoldások elismeréssel jutalmazta a T-Systems Magyarországot. 

Sajtóközlemények
2014. október 20.

Változás a Magyar Telekom Csoport felsővezetésében 

Keszég Attila vezérigazgató-helyettes 2014. december 31-i hatállyal távozik pozíciójából. 

T-Systemsről
2014. október 20.

A wifi-vel tartalmasabbá tehető a vonatozás 

A vezeték nélküli internet-szolgáltatás infrastrukturális hátterét a T-Systems biztosítja. 

Sajtóközlemények
2014. október 17.

Országosan elérhetővé teszi a Telekom a 4G mobilinternetet 

2015 végére 93 százalékos lakossági lefedettséget biztosít a piacvezető Telekom 4G mobilhálózata. 

T-Systemsről
2014. október 14.

Minden okunk megvan a bizakodásra 

A T-Systems Magyarország vezérigazgatója szerint a magyar ötletek külföldön is megállják a helyüket. 

T-Systemsről
2014. október 14.

JövőKép – Felhőkép 

Megjelent a JövőKép idei második száma. 

T-Systemsről
2014. október 13.

NotiGuru a BME Állásbörzén 

2-3 fős csapatok jelentkezését várjuk laptop - összeszerelési versenyünkre! 

T-Systemsről
2014. október 9.

Hogyan definiáld újra az informatikát? 

Október 7-én rendezték meg Budapesten a Hotel Park Inn-ben az EMC Forum 2014-et. 

T-Systemsről
2014. október 8.

Fejlesztések a soproni közösségi közlekedésben 

A T-Systems korszerűbbé tette az autóbusz-közlekedést Sopronban és vonzáskörzetében. 

T-Systemsről
2014. október 7.

Tizennegyedik alkalommal díjazta hazai partnereit a Cisco 

A T-Systems Magyarország 2 kategóriában is nyert. 

T-Systemsről
2014. október 7.

A MOL Bubi új rekordjai 

500 egyetemista tekert péntek éjjel a közbringákkal a XI. kerületi Schönherz Kollégium előtti dokkoló-állomáshoz. 

T-Systemsről
2014. október 2.

Nagyok vagyunk, ezért a fejlődéshez új piacok kellenek 

Rékasi Tibor a Bitportnak adott interjújában összegzi az első év tapasztalatait. 

Sajtóközlemények
2014. szeptember 30.

790 millió forint értékű fejlesztés a T-Systems budapesti Adatközpontjában 

A fejlesztés keretében többek között a mérési és hűtési rendszerek is korszerűsítésre kerültek. 

T-Systemsről
2014. szeptember 29.

ITBN biztonsági konferencia 

Kiemelt támogatóként vettünk részt a szeptember 23-24-én megrendezett Informatikai Biztonság Napja eseményen. 

Sajtóközlemények
2014. szeptember 29.

A Magyar Telekom frekvenciablokkokat nyert 

Az új frekvenciákkal lehetővé válik a mobil szélessávú szolgáltatások lefedettség- és kapacitásbővítése. 

T-Systemsről
2014. szeptember 26.

Felforgató technológiák 

A technológia nyomán átalakuló mindennapok és az innovációk hatása volt a 21. MENTA Konferencia fő témája. 

T-Systemsről
2014. szeptember 25.

Szeptemberben Big Data meetup a T-Systems-ben 

Szeptember 30-án a T-Systems ad otthont a budapesti Big Data meetup-nak. 

T-Systemsről
2014. szeptember 23.

Népszerű volt az autómentes hétvégén a MOL Bubi 

A BKK információi szerint szombaton csaknem hatezerszer ültek fel MOL Bubi kerékpárjaira. 

T-Systemsről
2014. szeptember 23.

Bubival zöld a Föld 

A Telekom által szervezett Fenntarthatósági Napon a T-Systems egy helyszíni MOL BUBI installációval vesz részt. 

T-Systemsről
2014. szeptember 16.

Regionális szerep az SAP Business One értékesítésében 

Az SAP Forumon az SAP Business One regionális értékesítése is terítékre került. 

Sajtóközlemények
2014. szeptember 11.

Hatalmas siker a MOL Bubi 

A nagyközönség óriási érdeklődéssel fogadta a MOL Bubi hétfői indulását. 

T-Systemsről
2014. szeptember 10.

Születésnapos BUBI 

Szeptember 8-án lett egyéves a fővárosi közbringarendszer, a MOL Bubi, melynek sikere az előzetes várakozásokat is felülmúlta. 

Sajtóközlemények
2014. szeptember 8.

Elindult a MOL Bubi 

Szeptember 8-án adta át a nagyközönségnek a MOL Bubit Szeneczey Balázs és Vitézy Dávid. 

T-Systemsről
2014. szeptember 3.

Rékasi Tibor vezeti az ITB idei TOP 25-ös listáját 

A zsűri és az IT Business olvasói szerint az év legsikeresebb ICT topmenedzsere Rékasi Tibor. 

Sajtóközlemények
2014. augusztus 21.

Megjelent a Magyar Telekom Csoport Fenntarthatósági jelentése 

A fenntarthatósági jelentés idén is a legmagasabb szinten készült el. 

Sajtóközlemények
2014. augusztus 7.

A Magyar Telekom 2014. második negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom közzétette 2014. második negyedévre vonatkozó pénzügyi eredményeit. 

T-Systemsről
2014. július 30.

XXI. századi közösségi közlekedés Somogyban 

A T-Systems építi ki a Somogy megyei autóbuszos közlekedés GPS alapú forgalomirányítási rendszerét. 

T-Systemsről
2014. július 24.

Okos rendszerek a könyvtárakban 

Az MKE gyűlésén a T-Systems ezüst szponzorként, kiállítással és előadásokkal szerepelt. 

Sajtóközlemények
2014. július 22.

Biztonságosak a MOL Bubi dokkoló-állomásai 

A híresztelésekkel szemben a MOL Bubi állomásai bankkártyás kölcsönzést érintő hibával nem rendelkeznek. 

Sajtóközlemények
2014. július 8.

Egyszerűbb online jegy- és bérletvásárlás a VOLÁNBUSZ járatain 

Új kényelmi szolgáltatásokkal bővült a jegy- és bérletértékesítési rendszer. 

Sajtóközlemények
2014. július 3.

A T-Systems Magyarország vezette konzorcium üzemelteti a FUTÁRT 

A kovetkező 5 évben a konzorcium üzemelteti a rendszert. 

Sajtóközlemények
2014. június 30.

A Telekom ügyfeleinek is elérhető az egységes mobilparkolási rendszer 

A Telekom ügyfelei mobilvásárlással vehetik igénybe a szolgáltatást. 

T-Systemsről
2014. június 27.

Hozzuk felszínre az értékeket! 

Negyedik alkalommal rendezték meg az Információs Társadalom Parlamentjét az Országház épületében. 

T-Systemsről
2014. június 19.

Sok még a tennivaló hazánkban az IT-biztonság területén 

Ahol adatok vannak, ott kibertér van, ahol kiemelten fontossá válnak a biztonsági szempontok is. 

Sajtóközlemények
2014. június 18.

Mobilabb irányítás katasztrófahelyzetekben 

A T-Systems több mint 26 millió forint értékű fejlesztéssel támogatta az OKF munkáját. 

T-Systemsről
2014. június 18.

Konferencia a startup-ökoszisztémáról 

A szakmai fórum megvalósulását a T-Systems arany fokozatú támogatóként segítette. 

T-Systemsről
2014. június 17.

T-Systems Business Lounge néven indult újra a Menedzserszalon 

A Spoon Hajó Lounge termében kapott helyet a T-Systems Business Lounge. 

Sajtóközlemények
2014. június 6.

Tömeges belső tesztelésen a MOL Bubi 

A T-Systems megindítja a MOL Bubi közbringarendszer belső, ötnapos, tömeges tesztelését. 

Sajtóközlemények
2014. június 4.

Júliustól a Telekom jelentős roaming kedvezményt kínál 

Július 1-től tovább csökkennek az Európai Unión belüli roaming hang-, SMS- és adat díjak. 

T-Systemsről
2014. június 2.

Nagy érdeklődés övezte a T-Systems ünnepi hangversenyét 

A T-Systems a Zeneakadémiára invitálta meg ügyfeleit és partnereit. 

T-Systemsről
2014. május 30.

Mobil munkakörnyezet, mobil kommunikáció 

2014. május 27-én került megrendezésre a Vállalati Mobilitás – Mobilizált Vállalat című üzleti nap. 

T-Systemsről
2014. május 30.

Ethical Hacking 

2014.május 22-én a NetAcademia hetedik alkalommal rendezte meg szokásos tavaszi konferenciáját a Lurdy Házban. 

T-Systemsről
2014. május 29.

Regionális közlekedési konferenciát tartottak 

Tizedik alkalommal rendezték meg a Regionális közlekedés aktuális kérdései című konferenciát. 

T-Systemsről
2014. május 29.

T-Systems: konszolidáció után, külpiaci nyitás előtt 

Interjú Németh Zoltánnal, a T-Systems Magyarország vezérigazgató-helyettesével. 

Sajtóközlemények
2014. május 27.

A végső tesztelés előtt áll a MOL Bubi 

A MOL Bubi közbringarendszer éles indulása az előzetes tervektől eltérően halasztódik. 

T-Systemsről
2014. május 27.

Az analitikával az ügyfél is közlékenyebb lesz 

Az Üzleti Intelligencia 2014 konferencián több előadás is foglalkozott azzal, hogyan növelhető az ügyfélélmény. 

T-Systemsről
2014. május 23.

Játékosságot visznek az üzleti alkalmazásokba 

Elképzelhető, hogy a jövőben a monoton üzleti feladatokba játékszerű könnyedséget is be lehet vinni. 

T-Systemsről
2014. május 22.

A BI már nem olyan, mint régen volt 

Az idei rendezvényen a BI-szakma legújabb trendjeiről és a T-Systems jövőre vonatkozó terveiről esett szó. 

T-Systemsről
2014. május 15.

Infokommunikációs megoldásokkal a javuló betegellátásért 

Bende Richárd a betegellátás területén az ICT-ben rejlő lehetőségekről beszélt. 

T-Systemsről
2014. május 14.

T-City - Smart City aktuális téma az üzleti életben 

Az IT Business Club rendszeres üzleti reggelijének témája a smart city volt. 

T-Systemsről
2014. május 13.

Újdonságokkal törnek előre a bankok 

Videóinterjú Németh Zoltánnal, a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgató-helyettesével. 

T-Systemsről
2014. május 12.

Közös úton felfelé 

A Pénzügyi IT 2014 konferencián főelőadást tartott Németh Zoltán, Az ICT szektor és a pénzintézetek – Közös úton felfelé címmel. 

Sajtóközlemények
2014. május 8.

A Magyar Telekom 2014. első negyedévi eredményei 

A Magyar Telekom közzétette 2014. első negyedévre vonatkozó pénzügyi eredményeit. 

T-Systemsről
2014. április 30.

Helyfüggő mobilmarketing 

Dr. Lóránd Balázs Helyfüggő mobilmarketing címmel tartott előadást az IDC Fórumon. 

T-Systemsről
2014. április 30.

Okosabban is lehet 

Főleg azokon a területeken számíthatnak növekedésre az ICT-szektor szereplői, ahova uniós források érkeznek. 

T-Systemsről
2014. április 25.

SAP-megoldások a T-Systems-től 

A T-Systems teljes körű SAP-kompetenciákkal áll ügyfelei rendelkezésére. 

T-Systemsről
2014. április 23.

Ez logisztika! 

A Logi-Store Cégcsoport idén negyedik alkalommal rendezte meg hagyományos partnernapját. 

T-Systemsről
2014. április 22.

Nagysikerű konferencia a Logisztika Napján 

A rendezvény középpontjában ezúttal a versenyképes logisztika és a piacképes oktatás állt. 

T-Systemsről
2014. április 18.

Az Allianz adatközpont-migrációjának sikere jó ajánló a T-Systemsnek 

A migráció sikere fontos állomás a vállalat nemzetközi stratégiájában. 

T-Systemsről
2014. április 16.

Az üzleti átalakító szerepében 

A T-Systems vezérigazgató-helyettese akkor elégedett, ha sikerül értéket letenni az ügyfél asztalára. 

T-Systemsről
2014. április 14.

Fali csatlakozótól az üzleti intelligenciáig 

A rendezvény középpontjában ezúttal a versenyképes logisztika és a piacképes oktatás állt. 

Sajtóközlemények
2014. április 11.

A Magyar Telekom megtartotta Éves Rendes Közgyűlését 

A részvényesek meghallgatták az Igazgatóság jelentését a Társaság ügyvezetéséről. 

T-Systemsről
2014. április 10.

Integrált egészségügyi alkalmazás a
T-Systems Magyarországtól

Bende Richárd április 3-án jelentette be a T-Systems új egészségügyi szoftverét, a T-Health Solutiont. 

T-Systemsről
2014. április 8.

A T-Systems kihirdette innovációs pályázatának eredményét 

A pályázat nyertese a Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. lett. 

Sajtóközlemények
2014. április 4.

A T-Systems támogatja az FTC labdarúgócsapatának munkáját 

Az erről szóló megállapodást Orosz Pál és Rékasi Tibor írta alá. 

T-Systemsről
2014. április 4.

Cégünk is csatlakozik a Girls in ICT Day-hez 

A rendezvény célja, hogy felkeltse minél több középiskolás lány érdeklődését a jövő-orientált szakmák iránt. 

T-Systemsről
2014. március 31.

A technológia és az üzlet elmosódó határai 

Idén 18. alkalommal került megrendezésre a HOUG, amelynek főtámogatója a T-Systems volt. 

T-Systemsről
2014. március 28.

A T-Systems Magyarország is részt vett a Business One Infoday-en 

A rendezvény célja, hogy a szolgáltatók megismerhessék az új Business One funkciókkal. 

Sajtóközlemények
2014. március 27.

A Telekom szupergyors 4G hálózattal fedi le a budapesti metrók vonalát 

Áprilisban a metrókban utazók számára elérhetővé válik a csúcshálózat. 

Sajtóközlemények
2014. március 25.

A T-Systems Magyarország elnyerte a Business Superbrands 2014 címet 

A Business Superbrands program az üzleti szektor márkáinak legkiválóbbjait emeli ki. 

Sajtóközlemények
2014. március 24.

155 ezer évnyi beszélgetés a Telekom mobilhálózatán 

Márciusban ünnepeljük a magyarországi GSM szolgáltatás elindulásának 20. évfordulóját. 

T-Systemsről
2014. március 19.

Kiszervezés – merre tovább? 

„Az outsourcing a vállalati kultúra része lett.” - interjú Kovács Attilával. 

T-Systemsről
2014. március 6.

Ügyfeleink ügyfeleiért vagyunk 

Valódi versenyelőny csakis integrált megoldásokból és a komplex megközelítésből fakad. 

T-Systemsről
2014. március 6.

Energiatudatos Vállalat címet nyert el a T-Systems 

Az Adatközpont releváns mértékű, de reálisan megvalósítható önkéntes vállalásokat tett. 

T-Systemsről
2014. március 4.

Közösek a célok? 

A következő hét éves uniós költségvetési ciklus egyik fő célkitűzése a tudásalapú gazdaság kiépítése Magyarországon. 

Sajtóközlemények
2014. február 27.

A Magyar Telekom 2013. negyedik negyedévi eredményei 

A Magyar Telekom közzétette 2013. negyedik negyedévre és egész évre vonatkozó pénzügyi eredményeit. 

T-Systemsről
2014. február 25.

IP-hálózatot épít ki Európában a Deutsche Telekom 

A Deutsche Telekom IP technológiájú hálózatot épít ki az elkövetkező években európai leányvállalatainál. 

T-Systemsről
2014. február 21.

A mentorok számára is hasznos a
T-Systems gyakornoki programja

A gyakornoki programra jelentkezők érdemi munkát végezhetnek, részei a csapatnak, kollégaként tekintenek rájuk. 

Sajtóközlemények
2014. február 21.

Partnerség a Digitális Magyarországért 

Partnerségi együttműködési megállapodást kötött a Kormány és a Magyar Telekom. 

Sajtóközlemények
2014. február 20.

A T-Systems Magyarországé lett a Leginnovatívabb stand 

Közel 40 kiállítói stand közül cégünk nyerte el a Leginnovatívabb stand-díjat. 

T-Systemsről
2014. február 14.

Holisztikus biztonsági megközelítésre van szükség 

Keleti Arthur előadást tartott a Biztonságpiac 2013-2014 című konferencián. 

T-Systemsről
2014. február 7.

Big data a számvitelben: lehetőség vagy kockázat? 

A szakemberek csaknem kétharmada a big data fokozatos elterjedésére számít az elkövetkező 5-10 évben. 

Sajtóközlemények
2014. február 6.

A T-Systems Magyarország nyerte a 2013-as Mentor Oscart 

A vállalati kategória győztese a szakmai zsűri döntése alapján a T-Systems Magyarország lett. 

T-Systemsről
2014. február 6.

Integrált megoldások - minden szinten 

Ma már azokat a megoldásokat keresik, amelyek megkönnyíthetik mindennapi működésüket. 

T-Systemsről
2014. január 24.

Mi lesz az adatokkal? 

A Lehel úti fiókrobbantás kapcsán biztosan sokak fejében megfordult, elszállhatnak-e ilyenkor az ügyfelek adatai. 

Sajtóközlemények
2014. január 20.

Video Call Center a Telekomnál 

A Telekom online ügyfélkiszolgáló rendszerében nem fikció az eddig csak mozifilmekben látott csúcstechnológia. 

T-Systemsről
2014. január 17.

Nyitottan a legújabb trendekre 

Bende Richárd egészségügyi értékesítési ágazatigazgatót kérdeztük az idei év tapasztalatairól. 

T-Systemsről
2014. január 9.

Világszínvonalú számítástechnika-történeti gyűjtemény Szegeden 

Egyedülálló informatika-történeti relikviák tekinthetők meg az Agorában. 

Sajtóközlemények
2014. január 9.

Új működési modellben kezdte meg az évet a T-Systems Magyarország 

Az új működési modell keretében változik a menedzsment összetétele is. 

Sajtóközlemények
2013. december 13.

Játszótér karácsonyra 

A T-Systems adományából épül játszótér az ökumenikus segélyszervezet kastélyosdombói központjában. 

T-Systemsről
2013. december 10.

JövőKép – Jövő időben 

Megjelent a T-Systems Magyarország ügyfélmagazinjának harmadik száma, a JövőKép! 

T-Systemsről
2013. december 6.

Debrecenben is korszerűsödött a Perinatális Intenzív Centrum 

A T-Systems és a Medexpert Kft. konzorciuma valósította meg az informatikai és műszerfejlesztést... 

T-Systemsről
2013. november 25.

Megatrenddé válik a gépek közötti kommunikáció 

Eljön az idő, amikor a gépek teremtenek kapcsolatot egymással, és ez egy újabb jelentős trendforduló lesz. 

T-Systemsről
2013. november 25.

Valós időben követve az üzleti élet változásait 

Az üzleti változások folyamatos elemezést igényelnek, ám ezek csak akkor „életképesek”, ha azonnali adatokon alapulnak. 

T-Systemsről
2013. november 22.

Kik nyertek igazából a technológiai robbanáson? 

Fókuszban van a külföldi terjeszkedés, hamarosan akár a bevételek ötödét is kitehetik a külföldi bevételek. 

T-Systemsről
2013. november 15.

Origo videó összefoglaló a Symposium 2013-ról 

Tekintse meg az origo.hu által készített összefoglalót a Symposium 2013-ról. 

T-Systemsről
2013. november 13.

Symposium 2013 mobilalkalmazás 

Töltse le Ön is a Symposium 2013-ra készült mobilalkalmazásunkat! 

Sajtóközlemények
2013. november 13.

Belépés a jövőbe 

A T-Systems Magyarország Symposium szakmai konferencia idei témája az infokommunikáció jövője, valamint a digitalizáció szerepe volt. 

T-Systemsről
2013. november 11.

Infotér – az IKT döntéshozók seregszemléje 

Negyedik alkalommal gyűltek össze az információs társadalom építésében érintett vállalkozások... 

Sajtóközlemények
2013. november 8.

A Telekomé az ország legjobb telefonos ügyfélszolgálata 

A Telekom az ügyfelek véleménye alapján érdemelte ki a kiemelkedő sikert. 

Sajtóközlemények
2013. november 7.

A Magyar Telekom 2013. harmadik negyedévi eredményei 

A Telekom közzétette 2013. harmadik negyedévre vonatkozó eredményeit. 

T-Systemsről
2013. november 5.

Üzleti igényekre alapozva 

Az üzleti intelligencia megkerülhetetlen része lett a vállalati informatikai infrastruktúrának. 

T-Systemsről
2013. október 31.

SmartUp Program, a T-Systems gyakornoki programja 

Októbertől SmartUp Program néven népszerűsíti tovább gyakornoki programját a T-Systems. 

T-Systemsről
2013. október 31.

Regionális rálátással 

Közép-Kelet Európai Egészségügyi e-Health Kompetenciaközpont jött létre Európában először Budapesten. 

Sajtóközlemények
2013. október 29.

Dupláz a Telekom a 4G-lefedettségben 

A Magyar Telekom 2015-re a kétszeresére kívánja növelni a jelenlegi 4G/LTE lefedettséget. 

T-Systemsről
2013. október 28.

Az agyelszívás Magyarországon is tombol 

A munkaerő elvándorlásának megakadályozásáért sokat kell tennie a hazai ICT-szektornak. 

T-Systemsről
2013. október 21.

Hatékony megoldás a DMS 

A kereskedelemben, a médiában, vagy akár a tömegközlekedésben is segítséget jelenthetnek a DMS rendszerek. 

T-Systemsről
2013. október 18.

Telematik innovációs pályázat 

A T-Systems Magyarország Zrt. Telematik innovációs pályázatának felhívása. 

T-Systemsről
2013. október 15.

Nem lehet elég korán kezdeni 

A hazai tudástőke itthon tartásának kérdéseiről írt Rékasi Tibor, a Figyelő Top 200 2013 című kiadványában. 

T-Systemsről
2013. október 15.

Rékasi Tibor az Internet Hungary előadói között 

Videointerjújában szó esik arról is, milyen módon változtatja meg a cégek működését a vállalati mobilitás. 

T-Systemsről
2013. október 10.

Tizenharmadik alkalommal díjazta hazai partnereit a Cisco 

A T-Systems Magyarország két kategóriában is nyert. 

T-Systemsről
2013. október 9.

JövőKép – Felszínre hozva 

Megjelent a T-Systems Magyarország ügyfélmagazinjának második száma, a JövőKép! 

T-Systemsről
2013. október 9.

Előadás az ICT értékteremtő képességéről 

A T-Systems főtámogatóként jelent meg a Vezérigazgató Találkozón. 

T-Systemsről
2013. október 3.

Appra magyar! 

Már lehet jelentkezni az ország legnagyobb platformfüggetlen alkalmazásversenyre. 

T-Systemsről
2013. szeptember 30.

Korszerű Perinatális Intenzív Centrum Pécsett 

A megvalósításra kerülő beruházás óriási ugrást jelent a betegbiztonság szempontjából. 

T-Systemsről
2013. szeptember 30.

ITBN Informatikai Biztonság Napja 

Szeptember 25-26-án került megrendezésre az ITBN informatikai biztonsági konferencia. 

T-Systemsről
2013. szeptember 27.

Önkénteseink megszépítettetek egy kerületi iskolát és óvodát 

Több mint 100 önkéntes látott hozzá az intézmények udvarán a kerítésfestésnek és kertrendezésnek. 

T-Systemsről
2013. szeptember 27.

A vonatok után vasútállomásokon is ingyenes wifi a MÁV-nál 

Szeptember 27-én a vasúttársaság üzembe helyezte az első állomási wifi-rendszert Keszthelyen. 

T-Systemsről
2013. szeptember 26.

Több százan fotózkodtak a T-Systems standnál. 

Az Autómentes Nappal zárult az Európai Mobilitási Hét rendezvénysorozata. 

T-Systemsről
2013. szeptember 26.

Utasbarát fejlesztések a kaposvári buszokon a T-Systems kivitelezésében. 

Pontosabb és kiszámíthatóbb lesz a buszközlekedés Kaposváron. 

Sajtóközlemények
2013. szeptember 20.

Lezárult az Elektronikus Levéltár megvalósítása 

A projekt fővállalkozója a T-Systems Magyarország volt. 

Sajtóközlemények
2013. szeptember 20.

Változás a Magyar Telekom Csoport felsővezetésében 

Budafoki Róbert a T-Systems vezérigazgatója és a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese távozik posztjáról. 

T-Systemsről
2013. szeptember 20.

Középpontban az ICT értékteremtő ereje 

A portfolio.hu Pénzügyi IT 2013 című konferenciáján adott elő Budafoki Róbert. 

Sajtóközlemények
2013. szeptember 13.

Egészségügyi kutatás-fejlesztési projekt a Magyar Telekomnál 

A Magyar Telekom egészségügyi kutatás-fejlesztési projektet indított 2013 márciusában. 

Sajtóközlemények
2013. szeptember 5.

300 új jegy- és bérletautomata Budapesten 2014-től 

Aláírták a szerződést a közbeszerzési eljáráson nyertes T-Systems Magyarország Zrt-vel. 

T-Systemsről
2013. szeptember 5.

Kétszázan vettek részt az információbiztonsági konferencián 

Idén a T-Systems Magyarország volt az ISCD konferencia főtámogatója. 

Sajtóközlemények
2013. augusztus 8.

A Magyar Telekom 2013. második negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2013. második negyedévre és első félévre vonatkozó pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2013. augusztus 7.

A T-Systems Magyarország vezette konzorcium építi ki a BuBi-t 

Aláírták a fővárosi közösségi kerékpáros rendszert támogató, nettó 899 millió forint értékű szerződést. 

Sajtóközlemények
2013. augusztus 5.

65 ezer látogató a Kecskeméti Repülőnapon 

2013. augusztus 3-án és 4-én került megrendezésre a Nemzetközi Repülőnap. 

Sajtóközlemények
2013. július 31.

A Sirocco lett a klasszikusok legjobbja a 45. Kékszalagon 

A Kékszalag arany fokozatú támogatója a T-Systems Magyarorság és a Magyar Telekom volt. 

Sajtóközlemények
2013. július 30.

21. századi utastájékoztató rendszert épít ki a Tüke Busz 

Az utastájékoztatás hatékonyságát Európai Uniós források bevonásával növeli a Tüke Busz Zrt. 

T-Systemsről
2013. július 25.

Hogy megérje itthon maradni 

Budafoki Róbert publicisztikája a Figyelőben a tudástőke itthon tartásáról. 

Sajtóközlemények
2013. július 23.

Készen áll az új pénztárgépek adatátviteli kapcsolatát biztosító szolgáltatás 

A Telekom felkészült az új pénztárgépek, valamint a NAV rendszere közötti adatátviteli kapcsolatot biztosító szolgáltatás nyújtására. 

Sajtóközlemények
2013. július 18.

Nagy léptekkel halad a Telekom mobil hálózatmodernizációja 

Hét újabb megyeszékhelyre és számos további településre is megérkezett a Telekom 4G mobilinternet szolgáltatása. 

Sajtóközlemények
2013. július 17.

Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Telekom és a MOL 

A megállapodás több területet érintő szolgáltatások esetében történő együttműködésekről szól. 

Sajtóközlemények
2013. július 11.

A T-Systems Magyarország lett az év Microsoft-partnere 

Hazánkban a Microsoft 3000 magyarországi viszonteladó és oktatási partnere közül a díjat... 

Sajtóközlemények
2013. július 1.

Mától HD minőségben mobilozhatunk a Telekomnál 

Magyarországon elsőként a Magyar Telekom teszi elérhetővé a HD Hang technológiát. 

Sajtóközlemények
2013. június 28.

Nyári roaming kedvezmény 

Július 1-től a Travel & Surf roaming adat-díjcsomagokkal jelentős kedvezménnyel lehet az EU országokban internetezni. 

T-Systemsről
2013. június 28.

Televíziókészülékeket adományozott a T-Systems 

Összesen száz darab készüléket adományozott a T-Systems Magyarország Zrt. és a Hungaroring. 

T-Systemsről
2013. június 28.

A T-Systems építette ki a debreceni köztéri wifit 

A Debrecenben kiépített vezeték nélküli mesh hálózatot a T-Systems Magyarország Zrt. valósította meg. 

Sajtóközlemények
2013. június 25.

Sikeres a TeleBike 

Tesztüzemben a Telekom közösségi kerékpárkölcsönző rendszere. 

Sajtóközlemények
2013. június 21.

Díjazta a Telekom a fenntarthatóság iránt elkötelezett vállalatokat 

A DELFIN Díjat már hatodik alkalommal adták át, három kategóriában. 

T-Systemsről
2013. június 20.

A vállalati mobilitás olyan, mint a futóvadlövészet 

Interjú Keleti Arthurral, a T-Systems Magyarország IT-biztonsági stratégájával. 

T-Systemsről
2013. június 20.

Kitartás, türelem, szorgalom és alázat  

Budafoki Róbert IT Business interjúja a sikeres pályakezdésről. 

T-Systemsről
2013. június 20.

A turbósebességű adatfeltöltés világpremierje 

A szakma és a kutatók 400 Gigabites kapcsolattal használnak alkalmazásokat és informatikát. 

Sajtóközlemények
2013. június 12.

Magyar ötlet végzett a második helyen a Telekom nemzetközi innovációs versenyén 

Berlinben nemzetközi szakértőkből álló zsűri választotta ki... 

Sajtóközlemények
2013. június 5.

Jelentős roaming kedvezmény a külföldre utazóknak 

Július 1-től tovább csökkennek az Európai Unión belüli roaming díjak. 

T-Systemsről
2013. június 5.

Innotrends Hungary 2013 

Konferencia és szakkiállítás a Millenárison. 

Sajtóközlemények
2013. június 4.

Szolgáltatás kimaradás 

TTájékoztatjuk, hogy rendkívüli időjárási helyzet okozta árvíz miatt átmeneti szolgáltatás szünetelése várható várható. 

T-Systemsről
2013. május 16.

Nagy érdeklődés a májusi Menedzserszalonon 

Május 14-én került megrendezésre a T-Systems Magyarország... 

Sajtóközlemények
2013. május 15.

Vállalati mobilitás 

A növekedés eszköze lehet a vállalati mobilitás 

T-Systemsről
2013. május 10.

APEX Business-IT Global Case Challenge 

T-Systems színekben a szingapúri versenyen. 

T-Systemsről
2013. május 8.

JövőKép – Közeli távolság 

Megjelent a T-Systems Magyarország ügyfélmagazinja, a JövőKép! 

T-Systemsről
2013. május 6.

Sikeres a T-Systems Magyarország gyakornoki programja 

A T-Systems gyakornoki programjába, kitűnő iskolákból január óta 550 fő jelentkezett. 

T-Systemsről
2013. május 3.

Újításokra készül a kiskereskedelmi ágazat 

A T-Systems a költséghatékonyság növelésére fókuszált a Laurel Retail konferencián. 

T-Systemsről
2013. május 2.

Euroskills ICT team válogatóverseny 

A magyarországi döntő április 24-26. között került megrendezésre a T-Systems Magyarország támogatásával. 

T-Systemsről
2013. április 30.

A versenyképesség motorja az ICT 

XXV. Jubileumi Vezérigazgató Találkozó - a T-Systems főtámogatásával. 

T-Systemsről
2013. április 30.

Oracle szakmai konferencia 

Információtechnológia és kommunikáció a felhőből. 

T-Systemsről
2013. április 30.

A párbeszéd lehetősége 

Az ICT-iparág a legnagyobb fejlődési potenciállal rendelkező ágazat a magyar nemzetgazdaságban 

T-Systemsről
2013. április 30.

Cisco Connect: fókuszban a jövő vállalata 

Tizenötödik alkalommal rendezték meg a Cisco Connectet T-Systems támogatással. 

T-Systemsről
2013. április 30.

Bring Your Own Device 

BYOD megoldásunkat mutattuk be a Cisco szemináriumán. 

T-Systemsről
2013. április 24.

A felhők rugalmas világa 

A vállalatoknak az igényeikhez igazodó felhőszolgáltatásokat kell kínálni. 

Sajtóközlemények
2013. április 24.

Elnököt választott a Magyar Telekom Igazgatósága 

A Magyar Telekom Igazgatósága megválasztotta a testület elnökét. 

Sajtóközlemények
2013. április 11.

Telekom Innovációs Verseny 

4 kontinens 45 országának 444 ötlete érkezett a Telekom Innovációs Versenyre. 

Sajtóközlemények
2013. április 8.

Átállás a Magyar Telekom informatikai rendszereiben 

Tájékoztatjuk, hogy a jobb ügyfélkiszolgálás érdekében új informatikai rendszert vezetünk be. 

Sajtóközlemények
2013. április 3.

Újabb integrációval erősít a T-Systems Magyarország 

A Daten-Kontor Kft. 2013. április 1-jétől a T-Systems Magyarország részévé válik. 

T-Systemsről
2013. március 27.

Egységes márkastruktúra, 4G élmény 

A Telekom egységesíti márkastruktúráját és mégtöbb ügyfelének teszi lehetővé a 4G élményt. 

Sajtóközlemények
2013. március 6.

Energiahatékony Vállalat díjat kapott a T-Systems Adatközpont 

Ötszáz háztartásnyi energiát spórol meg a T-Systems Magyarország Zrt. 

Sajtóközlemények
2013. február 20.

Túl az ügyfélkezelésen: fókuszban az élményszerűség 

Immár a középvállalatok körében és a közszférában is meghatározó szerepet kap az ügyfélélmény . 

T-Systemsről
2013. január 17.

Állásfoglalás - Az e-útdíj szerződés megkötésének elmaradásáról 

Az Elektronikus útdíj rendszer (UD) teljes körű implementációját célzó közbeszerzési eljárás eredményét ... 

T-Systemsről
2013. január 3.

A T-Systems Magyarország állásfoglalása - e-útdíj 

Az Elektronikus útdíj rendszer teljes körű implementációját célzó közbeszerzési kiírásának bírálata során...  

T-Systemsről
2013. január 2.

T-Systems adományozás 

Ahogy korábban elődcégeink, úgy idén mi is adományozásra fordítottuk az üzleti ajándékozásra szánt összeget.  

Sajtóközlemények
2012. december 28.

Ingyenes internet a vonatokon: a T-Systems támogatásával 

A T-Systems Magyarország szállítja azokat a vezetéknélküli hálózati elemeket, amelyek a jövőben... 

Sajtóközlemények
2012. december 17.

Virtuális gyermekkórház jött létre 

Lezárult a virtuális gyermekkórház létrehozását célzó informatikai fejlesztés... 

Sajtóközlemények
2012. november 23.

A T-Systems Magyarország és a CE On-Demand együttműködése 

A T-Systems Magyarország felhő-szolgáltatási portfóliójának elemeként kínálja a jövőben... 

T-Systemsről
2012. november 16.

Találjuk ki együtt a jövőt! 

A T-Systems Magyarország Symposium 2012 elnevezésű konferenciáján több mint ötven előadóval... 

T-Systemsről
2012. november 12.

T-Systems Symposium 2012 

Négy cég egyesítésével létrejött a T-Systems Magyarország Zrt. 

T-Systemsről
2012. november 10.

Informatika a Társadalomért konferencia 

Budafoki Róbert, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója az Informatika a Társadalomért... 

Sajtóközlemények
2012. november 6.

Az elektronikus levéltár megvalósítása Magyarországon 

Megkezdődhet Magyarországon az Elektronikus levéltár gyakorlati megvalósítása... 

Sajtóközlemények
2012. október 30.

Lezárul a TÉBA- projekt moduljainak fejlesztése 

Lezárul a „TÉBA – Családtámogatási ellátások folyósításának korszerűsítése” elnevezésű projekt fejlesztése... 

Sajtóközlemények
2012. október 30.

Tanuló és értelmező adatkereső rendszer 

A T-Systems Magyarország Zrt. (az IQSYS Zrt. teljes körű jogutódja) közel... 

T-Systemsről
2012. október 20.

Jövőre hangolva - IT Business címlapon a T-Systems 

Megjelent az IT Business címoldalán az a T-Systems cikk... 

T-Systemsről
2012. október 9.

FutureZone 2.0 

A T-Systems Magyarország új, Budafoki úti épületében megnyílt a FutureZone 2.0 innovációs központ. 

T-Systemsről
2012. október 6.

Kövessen minket a Facebookon! 

Oldalunkon keresztül folyamatosan tájékozódhat a T-Systems Magyarország Symposium 2012–vel kapcsolatban... 

Sajtóközlemények
2012. szeptember 27.

Hazánk vezető infokommunikációs technológiai vállalata 

Hazánk egyetlen teljes körű infokommunikációs technológiai (IKT)... 

Sajtóközlemények
2012. augusztus 29.

Állami tulajdonba kerül a Pro-M Zrt. 

A Magyar Állam és a Magyar Telekom Nyrt. adásvételi szerződést írt alá az EDR üzemeltető Pro-M Zrt.  

T-Systemsről
2012. augusztus 21.

ELTE sikerek az IMC matematikaversenyen 

Támogatásunkkal az ELTE-s csapat ötödik helyezést ért el és számos egyéni aranyéremmel tért haza. 

Sajtóközlemények
2012. augusztus 16.

A Coop infokommunikációs hátországát a T-Systems biztosítja 

Az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai élelmiszerlánca, a Co-op Hungary Zrt. ... 

Sajtóközlemények
2012. július 18.

A T-Systems lett az év Microsoft-partnere 

A Microsoft Magyarország minden év végén kiválasztja partnerei közül az adott esztendő legjobbját. 

Sajtóközlemények
2012. július 16.

Új marketingvezető a T-Systems Magyarországnál 

2012. augusztus 6-ától Bánhegyi Zsófia látja el a T-Systems Magyarország Zrt. marketingvezetői pozícióját. 

Sajtóközlemények
2012. július 12.

A Telekomnál lépcsőzetes és részleges díjváltozás lesz ősszel 

A Magyar Telekom fokozatosan, szeptemberi, illetve októberi hatállyal módosítja díjszabását. 

T-Systemsről
2012. április 1.

T-Systems Magyarország névre vált a KFKI 

A Magyar Telekom Vállalati Szolgáltatások Üzletágához tartozó KFKI Rendszerintegrációs Zrt... 

Sajtóközlemények
2012. március 28.

Dokumentumkezelő és munkafolyamat támogató szolgáltatás és termék 

Jelentősen növelheti a magyar kis- és középvállalkozások hatékonyságát és versenyképességét ... 

Sajtóközlemények
2012. március 14.

Ingyenes internet az InterCity- és elővárosi vonatokon 

Bővíti a MÁV-START az ingyenes internetelérésre alkalmas járműveit...