Idén is EFOTT-on fesztiváloztunk

Idén már második alkalommal fesztiváloztunk mi is EFOTT-on! Nappal a T-Systems Globe-ban vártunk benneteket a programjainkkal vagy csak egy kis magenta babzsákon való chillezéssel, pihenéssel, este pedig a T-Systems Nagyszínpadnál buliztunk fergetegeset veletek.

A nagyszínpad programjait az EFOTT fesztiválapp-ban tudtátok böngészni, amelyet a T-Systems csapata fejlesztett és több mint 10.000-en töltöttétek le. Standunknál, a T-Systems Globe-nál digitális társasjátékunkat, az Atmo-t szerettétek a legjobban, amellyel összesen négyszázszor játszottatok és a SpaceGPS játékot kedveltétek a legjobban. Kipróbálhattátok milyen magenta fényt festeni a Healium Wave-vel, amelyet innovációs laborunk a Kitchen Budapest egykori talent programban résztvevő csapata, a Healium Decoration fejlesztett. A T-Systems Globe-ban mindemellett nemcsak a fesztiválozók, hanem telefonjaik „feltöltődéséről” is gondoskodtunk, valamint egész nap ingyenes WIFI szolgáltatást nyújtottunk.

Nálunk podcastolt Kiss Imi is az Unlimited csatornáról, olyan mindig aktuális és megújuló témákban, mint az, hogy mit jelent ma smart-nak lenni, smarttá tehető-e egyáltalán egy fesztivál, és egyáltalán, hogyan vesz körbe minket a digitalizáció, hogyan élünk benne/vele, hogyan formálja át a mindennapokat és társas szokásainkat. És ha már társaság, akkor szóba került a kedvencetek, az Atmo, digitális társasjátékunk is. A beszélgetéseket a T-Systems YouTube csatornáján tudjátok visszanézni itt.

Megosztás