Idén is találkozhattatok velünk az Education

Látványos standdal jelent meg a T-Systems Magyarország és a Magyar Telekom az Educatio Szakkiállításon

Közel 200 kiállító és több mint 52 000 látogató számára mutatkozik be idén is a T-Systems Magyarország január 10-12. között az 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, idén a Magyar Telekommal közösen egy kivételesen látványos és izgalmas 72 nm-es standon.

A stand koncepciója azt hangsúlyozza, hogy a MOST generációjának életében a digitalizáció mindent átjár, olyan területeken is találkozhatunk vele, amire nem feltétlenül számítanánk. A  textilkultúra és az informatika közötti kapcsolat okos szövetet, elektronikus textilt hozott létre, ezt fedezhetik fel a T-Systems és a Magyar Telekom bemutatóterében az érdeklődők. A hátteret adó LED falat a Healium Decoration csapat készítette egy EJTECH elnevezésű interaktív rendszer felhasználásával. A mozgás és az érintés érzékelésével a fal egy hang alapú teret alkot és erre reflektál. A létrejött hálózat összeköti egymással az érzékeket, az anyagokat, a digitális környezetet és a fizikai interakciót. A kiállításon a Leap Motion interakcióval együttműködve gyakorlatilag „festeni” tudnak a jelenlévők a falra.„A tudás értékéhez szinte semmi sem mérhető. A tudáshoz pedig a tanulás ösvényén vezet az út. Mekkora hullámokat vethet egy-egy megfelelő pillanatban elcsípett tudásmorzsa egy fiatal életében?” A T-Systems munkáltatói márka csapata erre a gondolatra építve hozta létre a több mint 50 ezer látogató számára kialakított bemutatóteret.

A standhoz érkező látogatók mindezen túl számos formában ismerkedhetnek meg a T-Systems innovatív alkotó folyamataival, szakmai közegével. Játszhatnak az ATMO digitális társasjáték kiegészítővel, amely egy képfelismerő algoritmus segítségével a videójátékok világához hasonló hatásokat rendel a játéktáblán zajló eseményekhez. A kiterjesztett és virtuális valóság segítségével pedig sétát tehetnek a jövő okosvárosaiban, ahol már modern, digitális megoldásokat használnak a mindennapi élethez.

A T-Systems nyitott a fiatalok által nagyra értékelt kötetlen munkavégzésre, projektjeikbe bárhogyan be lehet kapcsolódni: egyetemistaként mint gyakornok, alvállalkozóként, munkatársként, vagy akár partnerként. Az értékes munkavégzés nem kötődik helyszínhez, sem időponthoz, ezért otthonról, a kedvenc kávézóból vagy akár az új Telekom és T-Systems székházból is dolgozhatnak a munkatársak.