Újra Lányok Napja a T-Systems-nél

Az idei évben anyavállalatunkkal, a Telekommal közösen csatlakozunk a Lányok napja kezdeményezéshez, hogy székházunkban egy inspiráló, interaktív program keretében mutassuk meg, milyen nálunk nőként informatikai területen dolgozni. Ezen a napon nemcsak gyakornokaink, hanem főállású munkatársaink és női vezetőink is beszélnek karrierjükről, lehetőségeikről, mindennapjaikról.

El tudod képzelni, hogy női informatikusként majd olyan projekteken dolgozol, amik hatással vannak a világra? Ne érd be kevesebbel, gyere és mutatjuk neked azt a helyet, ahol ez lehetséges!

Nézd meg nálunk testközelből, hogyan telnek egy női IT-s mindennapjai egy piacvezető vállalatcsoportnál. Megmutatjuk, hogyan dolgoznak és hogyan érzik magukat nálunk a #mostgyakornokai, vagy azok a nők, akik több éve a munkatársaink, akár vezetőink, és fontos szerepet vállalnak a digitálizáción keresztül világ alakításában. Aztán elkalandozunk a mesterséges intelligencia világába is, hogy bemutatkozzon neked VANDA, hazánk első digitális üzleti asszisztense.

2018 végén új székházba költöztünk, azóta itt íródik tovább az anyavállalatunkkal közös történetünk. A Lányok napján megmutatjuk Neked egy interaktív székházséta keretében közös székházunk nyolc emeleten rejtőzködő titkait, munkaállomásait és közösségi tereit. Eközben játékos feladatokon vehetsz részt, és a gyakorlatban is láthatod, mivel foglalkozik nálunk egy informatikus. Nem tudsz megválaszolatlan kérdésekkel hazamenni, hiszen a nap végén HR-eseink egy pályaorientációs beszélgetésen minden kérdésedre választ adnak majd.

Szóval, most már el tudod képzelni, hogy női informatikusként hatással vagy a világra? Akkor várunk székházunkban április 30-án!

Regisztráció és részletes programok ITT!

Megosztás