Sajtóközlemények

Sajtóközlemények
2022. május 6.

Már közel 150 milliárd forint a legsikeresebb cloud alapon működő hazai cégek értéke 

Az amerikai The Cloud 100 lista mintájára idén először hazánkban is összegyűjtötték a legsikeresebb felhőtechnológiát használó szolgáltatókat. A hazai összeállításban szereplő cégek összbevétele a lezárt üzleti évük alapján 148,6 milliárd forint volt, ami - bár nem összevethető az évek óta listázott amerikai vállalatokéval -, figyelembe véve a fejlődés ütemét, rövidtávon akár meg is sokszorozódhat. 

Sajtóközlemények
2022. április 14.

Egy év alatt megduplázta értékét Amerika legértékesebb 100 felhőszolgáltatója 

A Forbes The Cloud 100 listáján szereplő amerikai cégek összértéke tavaly elérte az 514 milliárd dollárt, míg a Gartner prognózisa szerint a felhőszolgáltatásokra fordított globális kiadások 2022-ben várhatóan meghaladják a 495 milliárd dollárt. A digitális átállás globálisan már javában tart és komoly lehetőségeket rejt. Egyre sürgetőbb kihívást jelent a hazai vállalatok számára is a hibrid munkavégzésben rejlő lehetőségek bővítése, ami elképzelhetetlen a felhőalapú szolgáltatások nélkül. 

Sajtóközlemények
2022. január 15.

Kiberbűnözés:Megjelent a fegyvertárban a mesterséges intelligencia is  

Dinamikusan nő Magyarországon is a kiberbűnözés, még a valós eseteknek csak egy részét jelző rendőrségi statisztikák szerint is: az „információs rendszer vagy adat megsértése” nevű bűncselekmény gyakorisága néhány év alatt a négyszeresére emelkedett. A látványos bővülés oka a profit, amit a másik oldalon okozott kár mértéke akár sokszorosan is túlléphet. A T-Systems CTRL SOC központ kibervédelmi szakértői arra figyelmeztetnek, a megelőzéshez és a károk mérsékléséhez a károkozókéval összemérhető színvonalú professzionális IT-biztonsági háttérre és felkészültségre van szükség.  

Sajtóközlemények
2021. december 20.

Digitalizálja a repülés során használt dokumentációit a Wizz Air 

Az új projektnek köszönhetően minden adat kereshetően rendelkezésre áll a repülés során, így nem különböző forrásból, hanem egyetlen tableten találják a pilóták a repüléshez szükséges összes információt. Az üzemeltetési költségek csökkentése révén a fejlesztés segíti a Wizz Airt üzemeltetési költségeinek alacsonyan tartásában. A 2021-ben továbbfejlesztett Electronic Flight Bag (EFB) rendszert – integrált megoldásaival – digitális szolgáltatóként a T-Systems Magyarország támogatja. 

Sajtóközlemények
2021. december 14.

Gyakorlatot és állásajánlatot is szerezhetnek az Óbudai Egyetem új tanszékének hallgatói 

Az egyedülálló oktatási együttműködésben a Deutsche Telekom IT Solutions, a T-Systems Magyarország és a Magyar Telekom is részt vállal. 

Sajtóközlemények
2021. november 18.

Bemutatkozik a SWAT, a T-Systems CTRL központjának, kibertámadás esetén azonnal mozgósítható csapata 

Minden vállalatot érhet súlyos informatikai támadás, de nincs minden szervezet felkészülve a krízis elhárítására és a károk minimalizálására. A T-Systems CTRL SWAT csapata ezekre a helyzetekre kínál azonnali helyszíni megoldást olyan specialistákkal, akiknek évtizedes tapasztalatuk van a hatékony krízismenedzsmentben.  

Sajtóközlemények
2021. október 25.

Mesterséges intelligenciával ismerkedtek a jövő női mérnökei a Telekom székházban 

A Nők a Tudományban Egyesület által szervezett Lányok Napján a technológiai pálya különböző szakmáiról tudhattak meg többet az érdeklődő középiskolások. 

Sajtóközlemények
2021. szeptember 9.

Éles termelésbe állítottak ipari megoldásokat a Telekom és a T-Systems 5G-képes, privát mobil adathálózatán a BorgWarner oroszlányi gyárában 

A Magyar Telekom privát mobil adathálózatát és a T-Systems arra fejlesztett ipari megoldását már valós gyártási körülmények között tesztelik a BorgWarner Oroszlány Kft. telephelyén.  

Sajtóközlemények
2021. augusztus 18.

Korlátlan belföldi mobilnetet kapnak a Telekom ügyfelei a hosszúhétvégére 

Korlátlan belföldi mobilinternettel, az EU-ban pedig ajándék roaming-adatcsomaggal kívánja teljessé tenni a Telekom üzleti ügyfelei számára az augusztus 20-i hosszú hétvégén a pihenést. 

Sajtóközlemények
2021. május 28.

Új, egyedülálló szolgáltatással bővült a T-Systems adatközpontja 

Magyarországon először: hibrid felhő megoldás országhatáron belüli adattárolással 

Sajtóközlemények
2021. május 7.

Az 5G kutatására kötött együttműködési megállapodást a Magyar Telekom Csoport és a győri Széchenyi István Egyetem 

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Telekom, a T-Systems Magyarország és a győri Széchenyi István Egyetem az 5G hálózatok és az 5G alapú szolgáltatások fejlesztésének elősegítése, valamint a műszakiszakember-utánpótlás biztosításának céljából. 

Sajtóközlemények
2021. március 26.

A T-Systems részvételével fejlődik tovább a ZalaZONE tesztpálya 

A T-Systems Magyarország Zrt. tervezheti és építheti meg az önvezető járművek zalaegerszegi próbapályájának speciális irányítási és IT-alépítményi rendszerét. A beruházás keretében a kommunikációs hálózaton túl 5G-s campus hálózat tervezése és részben alapinfrastuktúrája is megvalósul, melynek révén erősödnek az európai összehasonlításban jelenleg is kimagasló tesztcentrum képességei. 

Sajtóközlemények
2021. február 23.

Továbbra is élen a Magyar Telekom fenntarthatósági gyakorlata a felelős befektetési értékelésekben 

A Magyar Telekom két független értékelés alapján is elismerő értékelést kapott fenntarthatósági gyakorlatát tekintve. 

Sajtóközlemények
2021. január 13.

Mobil iroda a Telekomtól: Teljes értékű irodai munkakörnyezet zsebben 

Az üzlet nem tart szünetet, a gyorsan átalakuló világ felértékeli a mobilitást, a rugalmasságot, a skálázhatóságot és a biztonságot - olyan új megoldásokra van szükség, amelyek minden körülmények között képessé tesznek a hatékony munkavégzésre.  

Sajtóközlemények
2020. november 24.

Naponta 10-15 ezer mintavételt koordinál az új covid-irányítási központ 

Mintegy száz munkaállomást biztosító új covid-irányítási központ kezdte meg munkáját Budapesten. 

Sajtóközlemények
2020. október 29.

IOT megoldásokkal készül a Telekom csoport az 5G ipari alkalmazására 

Önvezető járművet is alkalmazó automatizált anyagmozgatás bevezetésével megkezdte a tervezett pilot programok helyszíni tesztjét a Magyar Telekom által kiépített helyi mobilhálózaton (campus hálózaton) a BorgWarner Kft. és a T-Systems Magyarország. 

Sajtóközlemények
2020. október 29.

Új vezető a T-Systemsben 

Mihályi Gábor a Magyar Telekomból érkezik. 

Sajtóközlemények
2020. szeptember 23.

Változás a Magyar Telekom Csoport felsővezetésében 

A Magyar Telekom Igazgatósága döntésének értelmében 2020. november 2-ától Gonda Gábor a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója, valamint a Magyar Telekom felsővezetésének tagja. 

Sajtóközlemények
2020. szeptember 8.

A felhőből foglalkoztathatnak mesterséges intelligenciát a hazai vállalatok 

Magyarországon először mutatott be manővereket 5G hálózaton kommunikáló önvezető járművekkel, valós körülményeket szimuláló környezetben a Magyar Telekom, a T-Systems Magyarország, az Ericsson Magyarország, Budapesti Műszaki Egyetem, az iMar Navigation, valamint az APZ Kft. 

Sajtóközlemények
2020. augusztus 27.

Változás a Magyar Telekom Csoport felsővezetésében - Kaszás Zoltán távozik a T-Systems Magyarország éléről  

2020. szeptember 1-jével közös megegyezéssel távozik a T-Systems Magyarország Zrt. és a Magyar Telekom felsővezetéséből Kaszás Zoltán, feladatait átmenetileg Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója veszi át.  

Sajtóközlemények
2020. július 31.

Az adatvédelem és a kiberbiztonság az egyetemek számára is prioritás 

A digitális oktatás biztonságosságán túl a munkaerőpiac is megköveteli a felsőoktatásban tanulók kibervédelmi tájékozottságát. 

Sajtóközlemények
2020. június 3.

Kötelező adatszolgáltatás a magánegészségügyben 

Időpontfoglalást és távdiagnosztikát is bevezethetnek júniustól a magánpraxisok. 

Sajtóközlemények
2020. április 20.

Az IBM és a Cisco közösen segíti a távoktatást 

Hatékonyabb távoktatás és távmunka – videó- és online konferencia a Ciscótól, segítség az IBM és a T-Systems munkatársaitól a HTTP Alapítvány közreműködésével. 

Sajtóközlemények
2020. április 9.

A Telekom elindítja kereskedelmi 5G szolgáltatását 

A Telekom április 9-én elindította kereskedelmi 5G szolgáltatását. A szolgáltatás 5G-képes készülékkel és arra alkalmas havidíjas díjcsomaggal használható Budapest és Zalaegerszeg bizonyos részein. 

Sajtóközlemények
2020. március 16.

Hétfőtől általános távmunkát vezet be a Magyar Telekom - Kiürül az ország legnagyobb irodaháza  

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében a Magyar Telekom március 16-ától általános távmunkát hirdetett munkavállalói számára.  

Sajtóközlemények
2020. január 15.

Már éles gyártási körülmények között tesztelik a Telekom és a T-Systems helyi mobilhálózatát. 

Dedikált, lokális mobilhálózatot indított el a Magyar Telekom a BorgWarner Kft. telephelyén. 

Sajtóközlemények
2019. december 11.

T-Systems Symposium: A technológián túl a bizalom is kritikus tényezője ma a sikernek 

A Magyar Államkincstár és a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. ASP projekt keretén belül megvalósult big data technológiára épülő önkormányzati adattárházát választották meg az év projektjének a T-Systems Magyarország Symposiumon. 

Sajtóközlemények
2019. szeptember 27.

Egyéni fejlesztés digitális eszközökkel 

Digitális mintatantermet vehettek birtokukba a diákok a T-Systems Magyarország jóvoltából a Bódva-völgyi kisvárosban, Edelényben.  

Sajtóközlemények
2019. szeptember 12.

A fenntarthatóság legjobbjait díjazta a Magyar Telekom 

A Magyar Telekom képviselői szeptember 11-én, a Fenntarthatósági Chat beszélgetés után adtak át három, fenntarthatósághoz kapcsolódó elismerést. 

Sajtóközlemények
2019. szeptember 4.

5G alapú önvezető jármű bemutatók az akadémiai és ipari szereplők együttműködésében 

2019. május 20-án sor került a zalaegerszegi ZalaZone Önvezető Jármű Tesztpálya hivatalos megnyitójára. 

Sajtóközlemények
2019. június 26.

KKV: Folyamatosan napirenden a digitalizáció 

A naprakész informatikai háttér olyan piaci környezetben teszi ütőképessebbé a kkv-kat, amelyben létfontosságú a gyors és eredményes reagálás az üzleti változásokra. 

Sajtóközlemények
2019. június 6.

Átfogó felhőtechnológiai együttműködést jelentett be a Telekom és a Microsoft 

Felhőtechnológiai együttműködés kilenc közép- és kelet-európai országban, köztük Magyarországon is. 

Sajtóközlemények
2019. június 5.

A digitalizáció révén az ügyfelek is tehetnek a klímavédelemért  

Tavaly már a Magyar Telekom Csoport éves árbevételének 35 százaléka származott fenntarthatóság felé mutató termékből és szolgáltatásból, és országszerte 15 város használta a társaság gazdaságos városüzemeltetést segítő megoldásait.  

Sajtóközlemények
2019. június 5.

Digitális oktatási programot indít a T-Systems  

A program keretében ingyenes, továbbképzési kreditet érő online tananyagot kínál a tanároknak, az intézmények számára pedig játékos robotika oktatócsomagot. 

Sajtóközlemények
2019. május 20.

5G mobilhálózatot használó önvezető autók bemutatója először Magyarországon, a ZalaZONE tesztpályán 

Magyarországon először mutatott be manővereket 5G hálózaton kommunikáló önvezető járművekkel, valós körülményeket szimuláló környezetben a Magyar Telekom, a T-Systems Magyarország, az Ericsson Magyarország, Budapesti Műszaki Egyetem, az iMar Navigation, valamint az APZ Kft.. 

Sajtóközlemények
2019. május 20.

24 négyzetméteres dinamikus megjelenítésre alkalmas led falat kapott a megújult Keleti pályaudvar 

A korábbinál látványosabb, gyorsabb és korszerűbb megjelenítést tesz lehetővé a karbantartáson átesett, újonnan megnyitott Keleti pályaudvar utastájékoztató kijelzője.  

Sajtóközlemények
2019. május 16.

A Magyar Telekom 2019. első negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2019. első negyedévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2019. május 16.

Az almatermelés hatékonyságát növelheti egy új szenzoros megoldás 

Agrármegoldás lett a befutó az első 24 órás IoT hackathonon Szegeden. 

Sajtóközlemények
2019. április 2.

A Szegedi Egyetemmel közösen keres kibervilágrengető ötleteket a T-Systems 

Április végén tartják a keskenysávú IoT hálózatra épülő hackathont. 

Sajtóközlemények
2019. március 28.

Új Magenta 1 Nonprofit ajánlat  

A Telekom ingyenes szolgáltatással támogatja a nonprofit szervezeteket. 

Sajtóközlemények
2019. március 25.

Zalaegerszeg okosváros megoldásaira tettek javaslatot egyetemisták 

Megtervezik, amit használni akarnak: a munkahelyi ingázás, utasforgalom jelzés és követés, az okos irodaházak, a közüzemi adatok és a közösségépítés. 

Sajtóközlemények
2019. február 26.

Dedikált, lokális mobil hálózati megoldással készül a Magyar Telekom és a BorgWarner az 5G-re 

A gyártóegységek számára Magyarországon szigetszerűen elérhető 5G-s hálózatok előszobájának tekinthető, 4G (azaz LTE) alapú ipari hálózatot épít ki Magyarországon és a régióban elsőként a Magyar Telekom a BorgWarner Oroszlány Kft. telephelyén.  

Sajtóközlemények
2019. február 25.

Dr. Smart mindig rendel – A digitalizáció forradalma az egészségügyben 

A digitális megoldásoknak köszönhetően hamarosan a mainak a töredékére csökkenhet az orvos-beteg találkozások száma, és a műtéti beavatkozások jelentős részénél is precíz robotkarok vehetik majd kezükbe a szikét. 

Sajtóközlemények
2019. február 25.

A Magyar Telekom bejelentése a 2018. évi eredmény utáni osztalékról 

A Magyar Telekom bejelenti, hogy a Társaság Igazgatósága megtárgyalta a Magyar Telekom Nyrt. anyavállalat és a Magyar Telekom Csoport IFRS szerint készült 2018. évi éves beszámolóit, és azokat jóváhagyásra javasolja a Közgyűlésnek.  

Sajtóközlemények
2019. február 25.

A Magyar Telekom 2018. negyedik negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2018. negyedik negyedévre és egész évre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2019. február 25.

Magyar egyetemisták fejleszthetik a jövő okos városait 

Hatalmas boom előtt a smart city fejlesztések 

Sajtóközlemények
2019. január 24.

Új fejezetet nyit a hazai informatikai képzésben, orvos-, élelmiszer- és agrárinformatikában a Magyar Telekom Csoport 

Sajtóközlemények
2019. január 16.

Tudás és gyakorlat: bárhol, bárhogy, bármikor  

Látványos standdal jelent meg a T-Systems Magyarország és a Magyar Telekom az Educatio Szakkiállításon 

Sajtóközlemények
2018. december 11.

Munkába állt VANDA, az első virtuális üzleti asszisztens Magyarországon 

A Telekom telefonos ügyfélszolgálatán a hagyományos nyomógombos menürendszert nyáron virtuális üzleti asszisztens váltotta fel. 

Sajtóközlemények
2018. november 30.

Legyen mindenki informatikus! 

A jövő informatikusa jelenti a kapcsot a felgyorsult felhasználói igényekhez való alkalmazkodás és a robbanásszerű technológiai változások között. 

Sajtóközlemények
2018. november 28.

T-Systems Symposium: az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér az év ICT projektje 

A robotoktól a mesterséges intelligenciáig, a jövő még soha nem volt fényesebb az ember számára – hívta fel a figyelmet Kevin J. Surace, az évtized innovátora, illetve az első okostelefon megálmodója a Symposium 2018 konferencián. 

Sajtóközlemények
2018. november 27.

Digitális Magyarország: Hatvan százalékos a gépek internetének lefedettség 

Komoly mérföldkőhöz ért a digitális gazdaság fejlesztésének folyamatában a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország: mára az ország területének közel hatvan százalékán elérhető a gépek közötti kommunikációra használható új keskenysávú IoT hálózati funkció.  

Sajtóközlemények
2018. november 12.

Ezeket a technológiai újdonságokat használjuk majd a közeljövőben! 

Okoskukák és parkolóhelyjelző rendszerek, önállóan jelentő otthoni mérőállások, üzemi baleseteket megelőző okosórák – csak néhány újdonság a T-Systems Magyarország Symposium 2018 konferenciájáról.  

Sajtóközlemények
2018. november 9.

A Magyar Telekom 2018. harmadik negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2018. harmadik negyedévre és első kilenc hónapjára vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2018. október 15.

Jelentős kedvezményt kaphatnak havonta IT szolgáltatásaik árából a T-Systems kkv ügyfelei 

A T-Systems Magyarország ügyfelei számára 2018. október 1-jétől Magenta 1 Business szerződéskötés esetén elérhető a Magenta Bónusz, ami IT és felhőszolgáltatás vásárlására fordítható. 

Sajtóközlemények
2018. augusztus 15.

Partnerprogramot indít a T-Systems a keskenysávú IoT elterjesztéséért 

Iparági partner- és fejlesztési programot hirdet az IoT területen működő fejlesztőknek és piaci szereplőknek a T-Systems.  

Sajtóközlemények
2018. augusztus 9.

A Magyar Telekom 2018. második negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2018. második negyedévre és első félévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2018. július 31.

Érdemes ellenőrizni a NAV online regisztrációt 

A mai nap lejár a türelmi idő a NAV online számlaadatszolgáltatási kötelezettség teljesítésére, 2018. július 31-ig regisztrálnia kell az érintett adózóknak a hatóságnál. A Billzone.eu arra hívja fel az érintettek figyelmét, hogy éles számlázás előtt ellenőrizzék, sikeres volt-e regisztrációjuk. 

Sajtóközlemények
2018. július 19.

Versenyelőny a digitális fejlesztés a KKV szektorban is 

Közzétette a hazai kis- és középvállalkozások digitalizációs szintjét felmérő kvantitatív kutatását a T-Systems Magyarország, amely az IT biztonságra és a GDPR-felkészültségre is koncentrált. 

Sajtóközlemények
2018. július 6.

Ingyen wifi a T-Systems Globe-nál  

Mesterséges intelligenciát taníthatnak az EFOTT látogatói  

Sajtóközlemények
2018. június 15.

A felhőből érkezhet megoldás a zsarplóvírusokra 

Azonnal felismeri, kezeli és megoldást nyújt a felhő alapú Cloud CPE rendszer a megjelenő zsarolóvírusokra. 

Sajtóközlemények
2018. március 21.

Készenléti szintünk DEFCON 5-ön 

Bő egy héttel az első blogposztunk után, bátran állíthatom, hogy a munka Javában zajlik... 

Sajtóközlemények
2018. március 9.

„Egy kérdés szül száz másikat” 

A #csapatnév dolgozik az EFOTT új appján a T-Systems szakértőivel, erről készül hetente egy blogbejegyzés, íme az első. 

Sajtóközlemények
2018. február 5.

A szelfi elődje 

Másfél évtizede Magyarországon debütált a világon először az első mobil képtovábbító szolgáltatás 

Sajtóközlemények
2018. január 16.

Klaszter alakult az önvezető járművek hazai fejlesztésére  

Informatikai, elektronikai és járműipari cégek alapításával január 10-én létrejött a Zalai Önvezető Jármű Klaszter. 

Sajtóközlemények
2017. december 20.

Scale Zone: Startup termékek piacra jutását segítő program indult a T-Systems részvételével 

Sajtóközlemények
2017. november 28.

Most épül a digitális jövő – T-Systems Symposium 2017 

Hatodik alkalommal került megrendezésre Budapesten az ICT iparág regionális szinten is a legnagyobb rendezvénye, a T-Systems Symposium 

Sajtóközlemények
2017. november 27.

Akvizíció révén erősíti SAP kompetenciáit a T-Systems Magyarország 

Sajtóközlemények
2017. november 16.

A Deutsche Telekom felgyorsítja a European Smart City fejlesztését 

A magyarországi központtal működő European Smart Solutions Center irányítja a Smart City (Okos Város) koncepcióval kapcsolatos tevékenységeket 

Sajtóközlemények
2017. november 10.

Korlátlanság a kedved szerint! 

Új mobilnet díjcsomagok a Telekomtól. 

Sajtóközlemények
2017. november 9.

A Magyar Telekom 2017. harmadik negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom közzétette 2017. harmadik negyedévre és első kilenc hónapjára vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2017. október 24.

Megújul a Telekom otthoni portfoliója 

Széles készülékválaszték kamatmentes részletre kedvezményesen, vezetékes szolgáltatás mellé mobilkészülék is választható 

Sajtóközlemények
2017. október 3.

Még több extra szolgáltatás és kényelem: megújult a First Class díjcsomag 

Ügyfélvisszajelzésekre építve tovább bővítette a First Class díjcsomag keretében igénybe vehető szolgáltatások körét a T-Systems Magyarország. 

Sajtóközlemények
2017. szeptember 14.

Folytatódik a T-Systems Jövőtér Campus 

A T-Systems Magyarország Jövőtér Campus nevű rendezvénysorozatával a hazai felsőoktatási intézményekben mutatja be, milyen lesz a nem is olyan távoli digitális jövő, és milyen fejlesztésekkel készülnek erre már most a vállalat szakemberei. 

Sajtóközlemények
2017. szeptember 6.

Bővül a választás szabadsága a Magenta 1 csomagban 

Még inkább személyre szabhatóvá teszi integrált kedvezménycsomagját, a Magenta 1-et a Telekom. 

Sajtóközlemények
2017. szeptember 4.

Már a Telekom iPhone-os ügyfelei is élvezhetik a 4G Hang előnyeit 

Szeptembertől a Magyar Telekom iPhone-os ügyfelei számára is elérhetővé válik a 4G Hang használata.  

Sajtóközlemények
2017. szeptember 1.

Net korlátlanul: itt a Net Korlátlan! - Korlátlan mobilnet ajánlat mától a Telekomnál! 

A Telekom a népszerű korlátlan nyár után most korlátlan őszt kínál ügyfeleinek. 

Sajtóközlemények
2017. augusztus 29.

A Telekom virtuális valóság játékkal segíti a demenciakutatást 

2 perc játék 5 órányi laboratóriumi kutatást vált ki. 

Sajtóközlemények
2017. augusztus 3.

Az irányítási struktúra változásáról döntött a Magyar Telekom Igazgatósága 

A Magyar Telekom Igazgatósága döntött arról, hogy 2017. november 1-jétől a kis-és középvállalati szegmensbe sorolt ügyfelek kiszolgálása új szervezeti keretek között folytatódik a Magyar Telekomnál. 

Sajtóközlemények
2017. július 27.

Őszre saját költségén helyezi új platformra a BKK e-jegyrendszerét a T-Systems Magyarország 

Teherbírását és a támadásokkal szembeni ellenállóképességét emelve a T-Systems Magyarország saját költségén továbbfejlesztett, magas színvonalú szolgáltatása még az ősszel elkészül. 

Sajtóközlemények
2017. július 22.

Vezérigazgatói állásfoglalás 

Mindenekelőtt Mindenkitől szeretnék bocsánatot kérni, mint a T-Systems Magyarország vezérigazgatója! 

Sajtóközlemények
2017. július 21.

A BKK és a T-Systems Magyarország közös állásfoglalása 

A BKK és a T-Systems Magyarország vezérigazgatói sajnálattal értesültek arról, hogy a gyanúsított egy fiatal diák. 

Sajtóközlemények
2017. július 20.

A jövő munkahelyére készíti fel munkatársait a Telekom 

Megnyitotta új oktatási központját a Magyar Telekom Budapesten, ahol a cég dolgozói közül évente várhatóan kétezren vesznek majd részt különféle képzéseken. 

Sajtóközlemények
2017. június 20.

Száz diák gondolkozhat együtt a jövő okos megoldásain a T-Systems Ötletcampuson 

A világot intelligenssé tevő ötletek kidolgozására ad lehetőséget egyetemisták és középiskolások számára az idén először megrendezendő T-Systems Ötletcampus. 

Sajtóközlemények
2017. június 20.

Magyar Telekom: 0 gramm szén-dioxid-egyenérték éves kibocsátás nemzetközi csoport-szinten! 

2016-ban újra, másodszor is karbonsemlegesen működött a vállalatcsoport 

Sajtóközlemények
2017. június 19.

Több mint 150 diák 16 ezer sor programkódot írt a Telekom Kihívására  

A programozói játék már nyilvánosan is elérhető a Legyél Te is Informatikus honlapján 

Sajtóközlemények
2017. június 13.

Applikáció az élelmiszerhasznosításért, törpe vízerőmű, látássérültek számára létrehozott könyvtár 

A Magyar Telekom idén is kiosztotta a DELFIN Díjakat 

Sajtóközlemények
2017. június 12.

„Tanulj tőlünk, hogy tanulhassunk Tőled”: Indul a T-Systems Akadémia 

Egyedülálló informatikus képzés az utánpótlás nevelésére. 

Sajtóközlemények
2017. június 6.

5G teszthálózat kiépítését kezdi meg a Magyar Telekom Zalaegerszegen 

A zalaegerszegi tesztpálya jó alapot ad arra, hogy Magyarország váljon az 5G fejlesztések egyik európai központjává... 

Sajtóközlemények
2017. május 17.

Új márka és vezetékes ajánlat a hazai piacon: indul a Flip! 

Elindul a Telekom kötöttségek nélküli, vezetékes új márkája, a Flip. 

Sajtóközlemények
2017. május 16.

Wanna protect? – avagy jobb felkészülni, mint fizetni. 

Az elmúlt hétvége izgalmas és fárasztó volt sok IT biztonsági szakember számára, de szinte biztos, hogy nem csak ők hallottak a történtekről.  

Sajtóközlemények
2017. május 11.

A Magyar Telekom 2017. első negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2017. első negyedévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2017. április 28.

Lányok Napja 

Szakmai partnerei vagyunk anyavállalatunkkal, a Telekommal közösen a Lányok Napja (európai Girls in ICT) kezdeményezésnek.  

Sajtóközlemények
2017. április 26.

Adathalmazból applikáció 24 óra alatt 

Újra Big Data tematikájú, 24 órás fejlesztői versenyt (Hackathont) hirdet a Magyar Telekom a Kitchen Budapesttel (KiBu) együttműködésben. 

Sajtóközlemények
2017. április 24.

Legyél Te is Informatikus 

Megduplázzuk a Kihívásban résztvevő iskolai csapatok számát! 

Sajtóközlemények
2017. április 20.

Ma a világon először 

AR technológiával megvalósuló élő beszélgetés -  a Gorillaz karaktereivel - a Telekom Electronic Beats rendezésében

Sajtóközlemények
2017. április 18.

Elnököt választott a Magyar Telekom Igazgatósága 

A Magyar Telekom Igazgatósága megválasztotta a testület elnökét. Az Igazgatóság elnöke Dr. Robert Hauber lett, aki a Deutsche Telekom európai szegmens gazdasági vezetője.  

Sajtóközlemények
2017. április 10.

Szívritmusfigyelő ing, okos világítás, elveszíthetetlen kulcscsomó 

Néhány ötlet, amellyel akár a Telekom most meghirdetett NB-IoT pályázatán is el lehet indulni 

Sajtóközlemények
2017. április 4.

32. TELEKOM VIVICITTÁ VÁROSVÉDŐ FUTÁS 

28-29 ezer nevezőt vár a BSI a hétvégi sporteseményre 

Sajtóközlemények
2017. április 3.

Okoseszközzel az autizmussal élőkért: mesetablet és applikáció az autizmussal élők számára a Telekomtól 

Az autizmus április 2-i világnapjához kapcsolódóan a Telekom minden Mesetablet megvásárlása után egy másikat adományoz egy autizmussal élő fiatalnak 

Sajtóközlemények
2017. április 3.

A Telekom 4G+ mobilinternet már egész Budapesten elérhető! 

Budapesten a mobilinternet elméleti maximális sebessége már eléri a 225 Mbps-t 

Sajtóközlemények
2017. április 3.

A Telekom ismét meghirdeti a Fenntarthatósági sajtódíj-pályázatot 

A Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub idén már a hatodik alkalommal hirdeti meg sajtódíj-pályázatát... 

Sajtóközlemények
2017. március 30.

Már mától online előrendelhető a Samsung Galaxy S8 és S8+ a Telekomnál! 

A készülékek napokkal a hivatalos forgalmazás megkezdése előtt már az ügyfelek kezébe kerülhetnek 

Sajtóközlemények
2017. március 29.

Egy hét alatt több mint 3400 diákhoz jut el és új elemmel bővül a Legyél Te is Informatikus! program 

A Digitális Témahéten 47 iskolában 79 előadással lesz jelen a Legyél Te is Informatikus! 

Sajtóközlemények
2017. március 28.

JövőTér: Egyetemistáknak mutatja be legjobb innovációit a T-Systems Magyarország 

JövőTér néven több állomásból álló rendezvénysorozatot indított egyetemisták számára a T-Systems Magyarország. 

Sajtóközlemények
2017. március 27.

Mostantól mindenki maga állíthatja össze mobil díjcsomagját! 

A Telekom gyökeresen átalakítja mobil portfolióját, és rugalmas, személyre szabható tarifarendszert vezet be 

Sajtóközlemények
2017. március 27.

Új humán erőforrás vezérigazgató-helyettes a Magyar Telekomnál 

A Magyar Telekom bejelenti Friedl Zsuzsanna humán erőforrás vezérigazgató-helyettesi pozícióba történő kinevezését 2017. május 15-ei hatállyal. Friedl Zsuzsanna a Magyar Telekom Ügyvezető Bizottságának is tagja lesz. 

Sajtóközlemények
2017. február 27.

Deutsche Telekom: teljes gőzzel az 5G felé 

Megkezdődött a visszaszámlálás az 5G felé. 

Sajtóközlemények
2017. február 17.

Átadták a T-Systems Magyarország új debreceni telephelyét 

Az irodaházat dr. Papp László Debrecen polgármestere, és Kaszás Zoltán, a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója adta át február 17-én. 

Sajtóközlemények
2017. február 10.

Valótlan állításokkal vezeti félre a közvéleményt a Vodafone 

A Vodafone 2017. február 10-i sajtóközleménye rosszhiszemű és valótlan állításokat tartalmaz. A Magyar Telekom pert indít a Vodafone ellen. 

Sajtóközlemények
2017. február 10.

Új műszaki vezérigazgató-helyettes a Magyar Telekom élén 

A Magyar Telekom bejelenti Dr. Kim Kyllesbech Larsen műszaki vezérigazgató-helyettesi pozícióba történő kinevezését 2017. április 1-jei hatállyal. 

Sajtóközlemények
2017. február 6.

A Magyar Telekom lesz az állami intézmények mobilszolgáltatója 

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) által kiírt „Mobil távközlési szolgáltatás beszerzés - 2016”keretében a Magyar Telekom lett a nyertese. 

Sajtóközlemények
2017. január 31.

Megvannak a legígéretesebb magyar Fintech megoldások 

Magyarország 25 legígéretesebb FinTech startup megoldását térképezte fel és publikálta a T-Systems Magyarország, a FinTech Group és a Cisco Magyarország együttműködésével. 

Sajtóközlemények
2017. január 17.

T-Systems Magyarország tájékoztatás 

A T-Systems Magyarország, mint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt elektronikus árverési rendszerének (EAR) fejlesztője és üzemeltetője a napokban tapasztalható üzemzavarok kapcsán a következő nyilatkozatot teszi.

Sajtóközlemények
2017. január 10.

Változás a Magyar Telekom Csoport felsővezetésében 

A Magyar Telekom bejelenti, hogy Gyenes András vezérigazgató-helyettes 2017. január 10-i hatállyal távozik a Társaságtól. 

Sajtóközlemények
2016. december 16.

Több mint 12 ezer gyerekhez jutott el 2016-ban a Legyél Te is Informatikus! program 

Közel egy éve, 2015 novemberében indította útjára a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország közös pályaorientációs programját, a Legyél Te is Informatikust. 

Sajtóközlemények
2016. december 1.

T-Systems Symposium: A Coca-Cola HBC nyerte el az Év Projektje díjat 

A Coca-Cola Hellenic adatközpont migráció nyerte el a T-Systems Magyarország Év Projektje díját. 

Sajtóközlemények
2016. november 25.

Agyalj a padon! 

november 27-ig tart az online közönségszavazás az Okosp@d pályázaton 

Sajtóközlemények
2016. november 18.

1200 Mbps letöltési sebességet 

mutatott be ma 4G+ technológián a Telekom és az Ericsson 

Sajtóközlemények
2016. november 17.

Saját fejlesztéseivel is készül az Ipar 4.0 –ra a T-Systems Magyarország 

Kiterjesztett valóság, automatizált gyártás, smart parking 

Sajtóközlemények
2016. november 15.

A Deutsche Telekom egész Európában emeli a városi élet színvonalát 

Bonntól Budapestig, Gijóntól Dubrovnikig, Bukaresttől Prágáig. 

Sajtóközlemények
2016. november 10.

Díjeső hullott a T-Systemsre 

a Cisco partnertalálkozón San Franciscóban 

Sajtóközlemények
2016. október 24.

A T-Systems Magyarország Zrt. felvásárolja a ServerInfo-Ingatlan Kft-t 

A T-Systems Magyarország Zrt. megállapodást kötött a WING Csoporttal a ServerInfo-Ingatlan Kft. 100 százalékos megvásárlásáról. 

Sajtóközlemények
2016. október 17.

29 helyszín szépült meg országszerte 

A megmozduláson több mint 1000 Telekomos és T-Systemses munkatárs és családtagjaik vettek részt. 

Sajtóközlemények
2016. október 17.

Mobilra költözik a céges informatika 

A nagyvállalati felhasználók körében már most is a mobiltelefon a cégen belüli kommunikáció legfontosabb eszköze 

Sajtóközlemények
2016. október 17.

Autista fiatalok rajzai a Telekom új formaruháján 

Az Autistic Art Alapítvány sáljai segítségével közvetíti az elfogadás és az odafordulás fontosságát az infokommunikációs vállalat. 

Sajtóközlemények
2016. október 10.

Lehet-e ennél okosabb? 

Utcai padok okosítására írt ki pályázatot egyetemisták és főiskolások számára a T-Systems Magyarország. 

Sajtóközlemények
2016. szeptember 29.

5000 látogató a 9. Fenntarthatósági Napon 

Ötezren látogattak ki idén a Magyar Telekom 9. Fenntarthatósági Napjára Budapesten az Akvárium Klubba 2016. szeptember 24-én. 

Sajtóközlemények
2016. szeptember 8.

A Szurkolói szív a Paralimpikonokért is tovább dobog rióban 

A szív Adámi Zsanett világcsúcs tartó paraúszónál „dobog” Rióban. 

Sajtóközlemények
2016. szeptember 8.

Komoly növekedés előtt áll a hazai IT-biztonsági piac 

Többet, de nem eleget foglalkoznak a kérdéssel a Magyarországon működő vállalatok. 

Sajtóközlemények
2016. szeptember 6.

Adattudományi és Adattechnológiai Tanszék indul az ELTE-n a Deutsche Telekom támogatásával 

A 2016/17-es tanévben, a berlini Műszaki Egyetemmel együttműködésben 

Sajtóközlemények
2016. szeptember 2.

Ilyen volt az idei Inside 

Az ICT trendekről rendezett kerekasztal-beszélgetésben Rékasi Tibor is részt vett. 

Sajtóközlemények
2016. augusztus 18.

Karbonsemleges működés 2015-ben – idén is kiadta fenntarthatósági jelentését a Telekom 

A Magyar Telekom Csoport teljes egészében karbonsemlegesen működött 2015-ben. 

Sajtóközlemények
2016. augusztus 5.

A Magyar Telekom 2016. második negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2016. második negyedévre vonatkozó pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2016. június 15.

A Telekom újra meghirdeti a Fenntarthatósági sajtódíj-pályázatot 

A Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub ötödik alkalommal hirdeti meg sajtódíj-pályázatát. 

Sajtóközlemények
2016. június 10.

Átadták az idei DELFIN Díjakat 

A Magyar Telekom idén is díjazta a fenntarthatóság terén kiemelkedő szerepet vállalókat. 

Sajtóközlemények
2016. június 6.

MAGENTA 1 BUSINESS – MÁR VÁLLALKOZÁSOKNAK IS! 

Magenta 1 Business néven üzleti ajánlatot vezet be a Telekom. 

Sajtóközlemények
2016. május 5.

A Magyar Telekom 2016. első negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2016. első negyedévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2016. május 2.

7500 dolgozó válhat tulajdonossá: a Magyar Telekom munkavállalói résztulajdonosi programot indít 

Magyarország vezető távközlési szolgáltatója munkavállalói résztulajdonosi programot indít. 

Sajtóközlemények
2016. április 29.

Az Év Esetoldója verseny 

Április 29-én a Vialto Consulting, a Magyar Telekom és a Case Solvers közös szervezésében került megrendezésre az Év Esetoldója Verseny döntője.  

Sajtóközlemények
2016. április 4.

Papír nélkül: Idén már teljesen digitális lesz a kis népszámlálás 

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) megbízásából a T-Systems Magyarország végzi az idén esedékes kis népszámlálás informatikai támogatását.  

Sajtóközlemények
2016. március 30.

Digitális eszközökkel segítik az autizmussal élők integrációját 

Civil stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Magyar Telekom és az Autistic Art művészeti programot működtető Mosoly Otthon Alapítvány.  

Sajtóközlemények
2016. március 24.

Igazi áttörést hozhat a dolgok internete 

A nagyvállalatok és az intézmények életét befolyásoló technológiai trendek közül a legfontosabb a dolgok internete. 

Sajtóközlemények
2016. február 24.

A Magyar Telekom 2015. negyedik negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom közzétette 2015. negyedik negyedévre és egész évre vonatkozó IFRS szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2016. február 12.

Újabb gyártói elismerés a HPE-től 

Újabb gyártói elismerést vehetett át Kaszás Zoltán a T- Systems Magyarország vezérigazgató helyettese. 

Sajtóközlemények
2015. december 17.

Újabb jegy-és bérletkiadó automaták érkeznek 

Jövő év elejéig újabb 48 darab jegy- és bérletkiadó automatát helyez üzembe a Budapesti közlekedési Központ (BKK) a fővárosban és az agglomerációban. 

Sajtóközlemények
2015. december 4.

Megújult a FUTÁR mobilalkalmazás 

Az eddigiekhez képest új funkciókkal bővült azokostelefonra és tabletre fejlesztett BKK FUTÁR alkalmazás és a FUTÁR utazástervező. 

Sajtóközlemények
2015. december 4.

Januárban indul az E2 

2016. január 1-jével hivatalosan is megkezdi működését a MET Holding AG és a Magyar Telekom Nyrt. vegyesvállalata. 

Sajtóközlemények
2015. november 30.

Telekom és FTC főtámogatói együttműködés 

A Ferencvárosi Torna Club és a Magyar Telekom a mai napon hosszú távú, három évre szóló megállapodást írt alá. 

Sajtóközlemények
2015. november 25.

Alakítsuk együtt a jövőt! − T-Systems Magyarország Symposium 2015 

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre az ICT iparág legnagyobb, egész napos rendezvénye, a T-Systems Symposium 

Sajtóközlemények
2015. november 25.

Telekom: Karbonsemleges működés 2015-ben! 

A Magyar Telekom Csoport a hazai nagyvállalatok közül elsőként, az európai vezető távközlési szolgáltatók közül az elsők között teljes mértékben karbonsemlegessé vált. 

Sajtóközlemények
2015. november 17.

A Deutsche Telekom az európai digitális városokért 

A Deutsche Telekom a továbbiakban is támogatni kívánja az európai közepes méretű városok intelligenssé alakítását. 

Sajtóközlemények
2015. november 12.

Egy oszloppal okosabb lett Budapest  

Az ELMŰ-ÉMÁSZ és a T-Systems Magyarország közös fejlesztését, a főváros első intelligens közvilágítási oszlopát a mai napon helyezték üzembe. 

Sajtóközlemények
2015. november 6.

Túl az egymillión  

Már több mint egymillió bérlést regisztráltak a Mol BuBi rendszerében, a kerékpárokkal megtett kilométerek száma pedig meghaladja a kétmilliót. 

Sajtóközlemények
2015. november 4.

A Magyar Telekom 2015. harmadik negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2015. harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2015. október 30.

Think BIG! Verseny Big Data alapú megoldásokra  

A Magyar Telekom és a Kitchen Budapest pályázati felhívást tesz közzé a Big Data területen tevékenykedő szakemberek, kis- és nagyvállalatok számára.. 

Sajtóközlemények
2015. október 29.

Koncepció és stratégia a digitális városfejlesztések alapja 

Érezhető a pozitív attitűd és a nyitottság a digitális városi fejlesztésekkel kapcsolatban a városvezetők részéről. 

Sajtóközlemények
2015. október 26.

Outsourcing szolgáltatások a Coca-Cola HBC vállalatnak 

A T-Systems Magyarország öt éves, adatközponti szolgáltatások nyújtására szóló szerződést kötött. 

Sajtóközlemények
2015. október 19.

Változások a T-Systems Magyarország szervezetében 

A T-Systems Magyarország változtatásokat hajt végre szervezetén belül, amelynek eredményeként változik a menedzsment összetétele is. 

Sajtóközlemények
2015. október 15.

25 éve mobilozunk Magyarországon 

1990. október 15-én indult meg a kereskedelmi mobilszolgáltatás Magyarországon. 

Sajtóközlemények
2015. október 13.

MOL Bubi adatelemzési verseny 

Adatelemzési verseny a közösségi közlekedés közben keletkezett nagy adathalmazok szakszerű feldolgozására. 

Sajtóközlemények
2015. október 8.

ITU Telecom World 2015 

A Magyar Telekom Csoport önálló kiállítóstanddal jelenik meg az eseményen. 

Sajtóközlemények
2015. október 6.

Digitális Nyíregyházáért: folytatódnak a fejlesztések 

Új városrészekben folytatódnak a hálózati fejlesztések, elindult a felnőtteknek és nyugdíjasoknak szóló digitális edukáció. 

Sajtóközlemények
2015. szeptember 22.

Emberségesebb hazai egészségügy technológiával 

Smart Healthcare meetup-sorozat indul a magyar egészségügy jelenének és jövőjének formálására. 

Sajtóközlemények
2015. augusztus 6.

A Magyar Telekom 2015. második negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2015. második negyedévre és első félévre vonatkozó pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2015. augusztus 4.

A Telekom bevezeti üzleteiben az e-aláírást 

A Telekom az e-aláírás bevezetésével megújítja a személyes ügyfélkiszolgálást üzleteiben.  

Sajtóközlemények
2015. augusztus 4.

Fenntarthatósági pályázat a Telekomtól 

Különleges – zene/slam, filmkészítési valamint kreatív – pályázatot írt ki a Telekom.  

Sajtóközlemények
2015. július 9.

Magyar fejlesztés nyerte a Deutsche Telekom idei Üzleti appok versenyének fődíját 

Lezárult az Üzleti appok versenye, amelyre Magyarországról 28 alkalmazás nevezett. 

Sajtóközlemények
2015. június 15.

Helyben épülő innovációk  

A technológia nem elidegenít, hanem a közösség igényeit szem előtt tartva növeli a hatékonyságot az élet szinte minden területén.  

Sajtóközlemények
2015. június 12.

Átadták az idei DELFIN Díjakat  

DELFIN Díjak átadására ma került sor a Telekom XVI. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetése keretében.  

Sajtóközlemények
2015. május 20.

Pál Csaba biológus nyerte az idei Bolyai-díjat 

Az MTA kutatója Áder János köztársasági elnöktől vehette át az elismerést. 

Sajtóközlemények
2015. május 12.

A Magyar Telekom 2015. első negyedévi eredményei 

A Magyar Telekom közzétette 2015. első negyedévre vonatkozó pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2015. május 4.

Új roaming ajánlat a Telekomtól 

Díjmentes hívások az EU-ból nemcsak hazai irányba, hanem azon külföldi országba is, ahol éppen tartózkodunk. 

Sajtóközlemények
2015. április 22.

Ismét átadják a Bolyai-díjat 

15 évvel ezelőtt adták át az első Bolyai-díjat a tudományos életben betöltött meghatározó szerep elismeréseként. 

Sajtóközlemények
2015. március 23.

Beruházás nélkül a felhőből 

A felhőszolgáltatásokat elsősorban a költségmegtakarítás és a beruházás nélküli fejlesztések teszik vonzóvá. 

Sajtóközlemények
2015. március 20.

Kezdetét veszi a Digitális Magyarország és nyíregyházi alprogramja 

Az első átfogó fejlesztési alprogram Nyíregyházán veszi kezdetét. 

Sajtóközlemények
2015. március 6.

Ismét elnyerte az Energiahatékony Vállalat címet a T-Systems Magyarország 

A T-Systems Magyarország másodjára nyerte el az Energiahatékony Vállalat címet. 

Sajtóközlemények
2015. március 2.

A Deutsche Telekom és a Cisco felhőalapú VPN szolgáltatást indít 

Felhőalapú VPN szolgáltatást kifejezetten kis- és közepes vállalkozások számára. 

Sajtóközlemények
2015. március 2.

A Deutsche Telekom európai hálózatot indít 

A vezetékes hálózatban az adatátviteli sebesség 500 Mbit/sec-re emelkedik. 

Sajtóközlemények
2015. február 25.

Az ügyfelek a nyertesei a 4G hálózat-megosztásnak 

A Magyar Telekom és a Telenor Magyarország együttműködési megállapodást kötött. 

Sajtóközlemények
2015. február 25.

A Magyar Telekom 2014. negyedik negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom közzétette 2014. negyedik negyedévre és egész évre vonatkozó pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2015. február 25.

A Magyar Telekom megvásárolja a GTS Hungaryt 

A Magyar Telekom lesz a GTS Hungary Kft. új tulajdonosa. 

Sajtóközlemények
2015. január 9.

A Telekom vezető szerepet tölt be a menedzselt M2M szolgáltatást nyújtó vállalatok körében 

A Gartner első alkalommal közzétett, Magic Quadrant felmérése szerint. 

Sajtóközlemények
2014. december 17.

Együttműködik a PTE és a T-Systems Magyarország 

Több területen is együttműködik a jövőben a T-Systems Magyarország és a Pécsi Tudományegyetem. 

Sajtóközlemények
2014. november 26.

Megérkezett a Telekom digitális pénztárcája, a MobilTárca 

A nyáron lezárult sikeres tesztet követően a Telekom elindította a MobilTárca szolgáltatást. 

Sajtóközlemények
2014. november 13.

Az Év Projektje: a MÁV-START ingyenes wifije 

A MÁV-START Zrt. ingyenes wifi-projektje nyerte az Év Projektje szavazást. A díjat Zaránd György vezérigazgató vette át. 

Sajtóközlemények
2014. november 12.

A Digitális Magyarország Nyíregyházán indul 

Elsőként Nyíregyházán válhat valósággá a Digitális Magyarország. 

Sajtóközlemények
2014. november 12.

Symposium a digitalizációról 

Harmadik alkalommal került megrendezésre a T-Systems Magyarország Symposiuma, ahol idén közel 1800 vendéget fogadtak. 

Sajtóközlemények
2014. november 6.

Családbarát Vállalat címet nyert a Telekom 

A "Családbarát Vállalat 2014" pályázaton a Magyar Telekom Csoport különdíjat nyert. 

Sajtóközlemények
2014. október 29.

A T-Systems a komplex IT-üzemeltető az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoportnál 

A teljes körű IT-infrastruktúra üzemeltetését a T-Systems végzi. 

Sajtóközlemények
2014. október 20.

Változás a Magyar Telekom Csoport felsővezetésében 

Keszég Attila vezérigazgató-helyettes 2014. december 31-i hatállyal távozik pozíciójából. 

Sajtóközlemények
2014. október 17.

Országosan elérhetővé teszi a Telekom a 4G mobilinternetet 

2015 végére 93 százalékos lakossági lefedettséget biztosít a piacvezető Telekom 4G mobilhálózata. 

Sajtóközlemények
2014. szeptember 30.

790 millió forint értékű fejlesztés a T-Systems budapesti Adatközpontjában 

A fejlesztés keretében többek között a mérési és hűtési rendszerek is korszerűsítésre kerültek. 

Sajtóközlemények
2014. szeptember 29.

A Magyar Telekom frekvenciablokkokat nyert 

Az új frekvenciákkal lehetővé válik a mobil szélessávú szolgáltatások lefedettség- és kapacitásbővítése. 

Sajtóközlemények
2014. szeptember 11.

Hatalmas siker a MOL Bubi 

A nagyközönség óriási érdeklődéssel fogadta a MOL Bubi hétfői indulását. 

Sajtóközlemények
2014. szeptember 8.

Elindult a MOL Bubi 

Szeptember 8-án adta át a nagyközönségnek a MOL Bubit Szeneczey Balázs és Vitézy Dávid. 

Sajtóközlemények
2014. augusztus 21.

Megjelent a Magyar Telekom Csoport Fenntarthatósági jelentése 

A fenntarthatósági jelentés idén is a legmagasabb szinten készült el. 

Sajtóközlemények
2014. augusztus 7.

A Magyar Telekom 2014. második negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom közzétette 2014. második negyedévre vonatkozó pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2014. július 22.

Biztonságosak a MOL Bubi dokkoló-állomásai 

A híresztelésekkel szemben a MOL Bubi állomásai bankkártyás kölcsönzést érintő hibával nem rendelkeznek. 

Sajtóközlemények
2014. július 8.

Egyszerűbb online jegy- és bérletvásárlás a VOLÁNBUSZ járatain 

Új kényelmi szolgáltatásokkal bővült a jegy- és bérletértékesítési rendszer. 

Sajtóközlemények
2014. július 3.

A T-Systems Magyarország vezette konzorcium üzemelteti a FUTÁRT 

A kovetkező 5 évben a konzorcium üzemelteti a rendszert. 

Sajtóközlemények
2014. június 30.

A Telekom ügyfeleinek is elérhető az egységes mobilparkolási rendszer 

A Telekom ügyfelei mobilvásárlással vehetik igénybe a szolgáltatást. 

Sajtóközlemények
2014. június 18.

Mobilabb irányítás katasztrófahelyzetekben 

A T-Systems több mint 26 millió forint értékű fejlesztéssel támogatta az OKF munkáját. 

Sajtóközlemények
2014. június 6.

Tömeges belső tesztelésen a MOL Bubi 

A T-Systems megindítja a MOL Bubi közbringarendszer belső, ötnapos, tömeges tesztelését. 

Sajtóközlemények
2014. június 4.

Júliustól a Telekom jelentős roaming kedvezményt kínál 

Július 1-től tovább csökkennek az Európai Unión belüli roaming hang-, SMS- és adat díjak. 

Sajtóközlemények
2014. május 27.

A végső tesztelés előtt áll a MOL Bubi 

A MOL Bubi közbringarendszer éles indulása az előzetes tervektől eltérően halasztódik. 

Sajtóközlemények
2014. május 8.

A Magyar Telekom 2014. első negyedévi eredményei 

A Magyar Telekom közzétette 2014. első negyedévre vonatkozó pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2014. április 11.

A Magyar Telekom megtartotta Éves Rendes Közgyűlését 

A részvényesek meghallgatták az Igazgatóság jelentését a Társaság ügyvezetéséről. 

Sajtóközlemények
2014. április 4.

A T-Systems támogatja az FTC labdarúgócsapatának munkáját 

Az erről szóló megállapodást Orosz Pál és Rékasi Tibor írta alá. 

Sajtóközlemények
2014. március 27.

A Telekom szupergyors 4G hálózattal fedi le a budapesti metrók vonalát 

Áprilisban a metrókban utazók számára elérhetővé válik a csúcshálózat. 

Sajtóközlemények
2014. március 25.

A T-Systems Magyarország elnyerte a Business Superbrands 2014 címet 

A Business Superbrands program az üzleti szektor márkáinak legkiválóbbjait emeli ki. 

Sajtóközlemények
2014. március 24.

155 ezer évnyi beszélgetés a Telekom mobilhálózatán 

Márciusban ünnepeljük a magyarországi GSM szolgáltatás elindulásának 20. évfordulóját. 

Sajtóközlemények
2014. február 27.

A Magyar Telekom 2013. negyedik negyedévi eredményei 

A Magyar Telekom közzétette 2013. negyedik negyedévre és egész évre vonatkozó pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2014. február 21.

Partnerség a Digitális Magyarországért 

Partnerségi együttműködési megállapodást kötött a Kormány és a Magyar Telekom. 

Sajtóközlemények
2014. február 20.

A T-Systems Magyarországé lett a Leginnovatívabb stand 

Közel 40 kiállítói stand közül cégünk nyerte el a Leginnovatívabb stand-díjat. 

Sajtóközlemények
2014. február 6.

A T-Systems Magyarország nyerte a 2013-as Mentor Oscart 

A vállalati kategória győztese a szakmai zsűri döntése alapján a T-Systems Magyarország lett. 

Sajtóközlemények
2014. január 20.

Video Call Center a Telekomnál 

A Telekom online ügyfélkiszolgáló rendszerében nem fikció az eddig csak mozifilmekben látott csúcstechnológia. 

Sajtóközlemények
2014. január 9.

Új működési modellben kezdte meg az évet a T-Systems Magyarország 

Az új működési modell keretében változik a menedzsment összetétele is. 

Sajtóközlemények
2013. december 13.

Játszótér karácsonyra 

A T-Systems adományából épül játszótér az ökumenikus segélyszervezet kastélyosdombói központjában. 

Sajtóközlemények
2013. november 13.

Belépés a jövőbe 

A T-Systems Magyarország Symposium szakmai konferencia idei témája az infokommunikáció jövője, valamint a digitalizáció szerepe volt. 

Sajtóközlemények
2013. november 8.

A Telekomé az ország legjobb telefonos ügyfélszolgálata 

A Telekom az ügyfelek véleménye alapján érdemelte ki a kiemelkedő sikert. 

Sajtóközlemények
2013. november 7.

A Magyar Telekom 2013. harmadik negyedévi eredményei 

A Telekom közzétette 2013. harmadik negyedévre vonatkozó eredményeit. 

Sajtóközlemények
2013. október 29.

Dupláz a Telekom a 4G-lefedettségben 

A Magyar Telekom 2015-re a kétszeresére kívánja növelni a jelenlegi 4G/LTE lefedettséget. 

Sajtóközlemények
2013. szeptember 20.

Lezárult az Elektronikus Levéltár megvalósítása 

A projekt fővállalkozója a T-Systems Magyarország volt. 

Sajtóközlemények
2013. szeptember 20.

Változás a Magyar Telekom Csoport felsővezetésében 

Budafoki Róbert a T-Systems vezérigazgatója és a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese távozik posztjáról. 

Sajtóközlemények
2013. szeptember 13.

Egészségügyi kutatás-fejlesztési projekt a Magyar Telekomnál 

A Magyar Telekom egészségügyi kutatás-fejlesztési projektet indított 2013 márciusában. 

Sajtóközlemények
2013. szeptember 5.

300 új jegy- és bérletautomata Budapesten 2014-től 

Aláírták a szerződést a közbeszerzési eljáráson nyertes T-Systems Magyarország Zrt-vel. 

Sajtóközlemények
2013. augusztus 8.

A Magyar Telekom 2013. második negyedéves eredményei 

A Magyar Telekom ma közzétette 2013. második negyedévre és első félévre vonatkozó pénzügyi eredményeit. 

Sajtóközlemények
2013. augusztus 7.

A T-Systems Magyarország vezette konzorcium építi ki a BuBi-t 

Aláírták a fővárosi közösségi kerékpáros rendszert támogató, nettó 899 millió forint értékű szerződést. 

Sajtóközlemények
2013. augusztus 5.

65 ezer látogató a Kecskeméti Repülőnapon 

2013. augusztus 3-án és 4-én került megrendezésre a Nemzetközi Repülőnap. 

Sajtóközlemények
2013. július 31.

A Sirocco lett a klasszikusok legjobbja a 45. Kékszalagon 

A Kékszalag arany fokozatú támogatója a T-Systems Magyarorság és a Magyar Telekom volt. 

Sajtóközlemények
2013. július 30.

21. századi utastájékoztató rendszert épít ki a Tüke Busz 

Az utastájékoztatás hatékonyságát Európai Uniós források bevonásával növeli a Tüke Busz Zrt. 

Sajtóközlemények
2013. július 23.

Készen áll az új pénztárgépek adatátviteli kapcsolatát biztosító szolgáltatás 

A Telekom felkészült az új pénztárgépek, valamint a NAV rendszere közötti adatátviteli kapcsolatot biztosító szolgáltatás nyújtására. 

Sajtóközlemények
2013. július 18.

Nagy léptekkel halad a Telekom mobil hálózatmodernizációja 

Hét újabb megyeszékhelyre és számos további településre is megérkezett a Telekom 4G mobilinternet szolgáltatása. 

Sajtóközlemények
2013. július 17.

Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Telekom és a MOL 

A megállapodás több területet érintő szolgáltatások esetében történő együttműködésekről szól. 

Sajtóközlemények
2013. július 11.

A T-Systems Magyarország lett az év Microsoft-partnere 

Hazánkban a Microsoft 3000 magyarországi viszonteladó és oktatási partnere közül a díjat... 

Sajtóközlemények
2013. július 1.

Mától HD minőségben mobilozhatunk a Telekomnál 

Magyarországon elsőként a Magyar Telekom teszi elérhetővé a HD Hang technológiát. 

Sajtóközlemények
2013. június 28.

Nyári roaming kedvezmény 

Július 1-től a Travel & Surf roaming adat-díjcsomagokkal jelentős kedvezménnyel lehet az EU országokban internetezni. 

Sajtóközlemények
2013. június 25.

Sikeres a TeleBike 

Tesztüzemben a Telekom közösségi kerékpárkölcsönző rendszere. 

Sajtóközlemények
2013. június 21.

Díjazta a Telekom a fenntarthatóság iránt elkötelezett vállalatokat 

A DELFIN Díjat már hatodik alkalommal adták át, három kategóriában. 

Sajtóközlemények
2013. június 12.

Magyar ötlet végzett a második helyen a Telekom nemzetközi innovációs versenyén 

Berlinben nemzetközi szakértőkből álló zsűri választotta ki... 

Sajtóközlemények
2013. június 5.

Jelentős roaming kedvezmény a külföldre utazóknak 

Július 1-től tovább csökkennek az Európai Unión belüli roaming díjak. 

Sajtóközlemények
2013. június 4.

Szolgáltatás kimaradás 

TTájékoztatjuk, hogy rendkívüli időjárási helyzet okozta árvíz miatt átmeneti szolgáltatás szünetelése várható várható. 

Sajtóközlemények
2013. május 15.

Vállalati mobilitás 

A növekedés eszköze lehet a vállalati mobilitás 

Sajtóközlemények
2013. április 24.

Elnököt választott a Magyar Telekom Igazgatósága 

A Magyar Telekom Igazgatósága megválasztotta a testület elnökét. 

Sajtóközlemények
2013. április 11.

Telekom Innovációs Verseny 

4 kontinens 45 országának 444 ötlete érkezett a Telekom Innovációs Versenyre. 

Sajtóközlemények
2013. április 8.

Átállás a Magyar Telekom informatikai rendszereiben 

Tájékoztatjuk, hogy a jobb ügyfélkiszolgálás érdekében új informatikai rendszert vezetünk be. 

Sajtóközlemények
2013. április 3.

Újabb integrációval erősít a T-Systems Magyarország 

A Daten-Kontor Kft. 2013. április 1-jétől a T-Systems Magyarország részévé válik. 

Sajtóközlemények
2013. március 6.

Energiahatékony Vállalat díjat kapott a T-Systems Adatközpont 

Ötszáz háztartásnyi energiát spórol meg a T-Systems Magyarország Zrt. 

Sajtóközlemények
2013. február 20.

Túl az ügyfélkezelésen: fókuszban az élményszerűség 

Immár a középvállalatok körében és a közszférában is meghatározó szerepet kap az ügyfélélmény . 

Sajtóközlemények
2012. december 28.

Ingyenes internet a vonatokon: a T-Systems támogatásával 

A T-Systems Magyarország szállítja azokat a vezetéknélküli hálózati elemeket, amelyek a jövőben... 

Sajtóközlemények
2012. december 17.

Virtuális gyermekkórház jött létre 

Lezárult a virtuális gyermekkórház létrehozását célzó informatikai fejlesztés... 

Sajtóközlemények
2012. november 23.

A T-Systems Magyarország és a CE On-Demand együttműködése 

A T-Systems Magyarország felhő-szolgáltatási portfóliójának elemeként kínálja a jövőben... 

Sajtóközlemények
2012. november 6.

Az elektronikus levéltár megvalósítása Magyarországon 

Megkezdődhet Magyarországon az Elektronikus levéltár gyakorlati megvalósítása... 

Sajtóközlemények
2012. október 30.

Lezárul a TÉBA- projekt moduljainak fejlesztése 

Lezárul a „TÉBA – Családtámogatási ellátások folyósításának korszerűsítése” elnevezésű projekt fejlesztése... 

Sajtóközlemények
2012. október 30.

Tanuló és értelmező adatkereső rendszer 

A T-Systems Magyarország Zrt. (az IQSYS Zrt. teljes körű jogutódja) közel... 

Sajtóközlemények
2012. szeptember 27.

Hazánk vezető infokommunikációs technológiai vállalata 

Hazánk egyetlen teljes körű infokommunikációs technológiai (IKT)... 

Sajtóközlemények
2012. augusztus 29.

Állami tulajdonba kerül a Pro-M Zrt. 

A Magyar Állam és a Magyar Telekom Nyrt. adásvételi szerződést írt alá az EDR üzemeltető Pro-M Zrt.  

Sajtóközlemények
2012. augusztus 16.

A Coop infokommunikációs hátországát a T-Systems biztosítja 

Az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai élelmiszerlánca, a Co-op Hungary Zrt. ... 

Sajtóközlemények
2012. július 18.

A T-Systems lett az év Microsoft-partnere 

A Microsoft Magyarország minden év végén kiválasztja partnerei közül az adott esztendő legjobbját. 

Sajtóközlemények
2012. július 16.

Új marketingvezető a T-Systems Magyarországnál 

2012. augusztus 6-ától Bánhegyi Zsófia látja el a T-Systems Magyarország Zrt. marketingvezetői pozícióját. 

Sajtóközlemények
2012. július 12.

A Telekomnál lépcsőzetes és részleges díjváltozás lesz ősszel 

A Magyar Telekom fokozatosan, szeptemberi, illetve októberi hatállyal módosítja díjszabását. 

Sajtóközlemények
2012. március 28.

Dokumentumkezelő és munkafolyamat támogató szolgáltatás és termék 

Jelentősen növelheti a magyar kis- és középvállalkozások hatékonyságát és versenyképességét ... 

Sajtóközlemények
2012. március 14.

Ingyenes internet az InterCity- és elővárosi vonatokon 

Bővíti a MÁV-START az ingyenes internetelérésre alkalmas járműveit...