Megújult a FUTÁR mobilalkalmazás

Az eddigiekhez képest új funkciókkal bővült az okostelefonra és tabletre fejlesztett BKK FUTÁR alkalmazás és a FUTÁR utazástervező. A szolgáltatás az utasok visszajelzései és igényei alapján került továbbfejlesztésre, így több praktikus változás is történt. A szolgáltatással az eddigiekhez képest még hatékonyabban, a felhasználók által legfontosabbnak tartott szempontok szerint tervezhető meg az utazás.

a_t-systems_mo_vezette_konzorcium_uzemelteti_a_futart_252x142A fejlesztés során megújult és átláthatóbb lett az alkalmazás kezelőfelülete, emellett könnyebb elérni a különböző funkciókat is. A FUTÁR 2.0-ban a kedvencek közé megállóhelyet és címet is fel lehet venni, így gyorsabban lehet útvonalat tervezni ezekre a helyekre. Jelentős integrációs fejlesztési elemként jelennek meg az applikáció térképén a MOL Bubi gyűjtőállomások és folyamatosan frissül az elérhető biciklik száma, valamint immár a Bubival kombinált utazástervezés is elérhető. A térképen az alkalmazás megnyitásakor azonnal megjelennek a környékbeli járművek is. A környéken lévő megállókból induló járatok egy összesített képernyőn is láthatók, így a közelben induló járatok gyorsan áttekinthetők, valamint a legutóbb meglátogatott képernyőket összegyűjti a rendszer egy nézetbe. A súgó és hibabejelentés rázással is elérhető minden erre alkalmas eszköz esetén. A megújult BKK FUTÁR alkalmazás az okostelefonokon az alkalmazás automatikus frissítése után érhető el.

A FUTÁR mobilalkalmazás fejlesztésében a FUTÁR rendszer egészéhez hasonlóan rendszerintegrátorként a T-Systems Magyarország is jelentős szerepet vállalt. A társaság emellett ellátja a teljes rendszer üzemeltetési feladatait is. Az alkalmazás hasznos kiegészítője a város számos megállóhelyében felszerelt valós idejű adatokat megjelenítő utas-tájékoztató kijelzőknek.

 T-Systems
  Magyarország Zrt.

Kapcsolat

T-Systems Magyarország Zrt.

Sajtókapcsolat , 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 36.


Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás