Hogyan dolgozunk?

A T-Systems Magyarország Zrt. innovációs tevékenységéért az Innovációs Kompetencia Központ felel. A központnak szerves része a Kitchen Budapest (KiBu), mint a T-Systems Magyarország Zrt. innovációs laborja.

Az Innovációs Kompetencia Központ és a KiBu tevékenységükben, feladat- és felelősségkörükben kiegészítik egymást. Az első főleg az üzleti innovációért, míg a második a technológiai jellegű innovációért, valamint a kutatás-fejlesztési tevékenységért felel.

hogyan_dolgozunk_infograf.jpg
  • T-Systems
  • KiBu
  • Deutsche Telekom
  • T-labs
  • Hub:raum
t-systems-logo-black2

T-Systems Magyarország (alappillér)

A T-Systems hazánk legnagyobb, a teljes infokommunikációs spektrumot lefedő szolgáltató vállalata, amely 100%-ban a Magyar Telekom tulajdona.

A T-Systems Magyarország nagyvállalati ügyfeleknek, a közszféra intézményeinek, valamint 2017. november 1-től a KKV és SOHO ügyfélkörnek nyújt teljes körű távközlési, valamint IT-infrastruktúra, alkalmazásfejlesztési és rendszerintegrációs szolgáltatásokat.

A legnagyobb globális és lokális beszállítók kulcsfontosságú partnere, magas szintű partneri viszonnyal.

  • Stratégiai partnerek: Microsoft, Cisco
  • Kiemelt partnerek: Dell EMC, HPE, IBM, Oracle, SAP
  • További partnerek: ServiceNow, Fortinet, Lenovo, Qlik, Tableau, Cloudera
Tovább a T-systems oldalára
kibu-logo-mini.svg

A T-Systems innovációs laborja - Kitchen Budapest

2017-től a Kitchen Budapest a T-Systems innovációs laborja, melynek küldetése, hogy közösségi alkotóműhelyként elősegítse a tehetséges fiatalok ötleteinek megvalósulását. Alapítása óta egy nemzetközileg elismert innovációs labor – fiatal fejlesztőkből és kutatókból álló csapattal –, amely kapocsként működik az akadémiai képzés és az üzleti szféra között, elősegítve az egyetemek, kreatív műhelyek összekötését a startup vagy vállalati közösséggel.

Magyarország első kísérleti média laborjaként 2007-ben alakult a Magyar Telekom támogatásával. Elsődleges küldetését abban ismerte fel, hogy előmozdítsa a digitális készségek, a DIY-gyakorlatok és a tudásmegosztás közösségi modelljének elterjedését a hazai színtéren.

Több mint egy évtizede a nemzetközi innovációs laborok világának aktív szereplője. Megalapozott kapcsolatokkal bír a technikai, mérnöki tudást és kreatív készségeket ötvöző helyi felsőoktatási intézményekkel.

Rendszeresen visszatérő programokkal támogatja a kreatív ötletek születését és gyakorlati megvalósítását. A Talent/Lift programok és a különböző tematikus felhívásokra szervezett hackathonok keretében segíti a kiválasztott csapatokat és az egyéni alkotókat, hogy validált prototípust fejlesszenek az ötletükből. Emellett olyan külsős rendezvényeknek is teret biztosít, mint a havonta megrendezett IoT meetup, egyetemi látogatások és egyéb pop-up események.

Képes összehozni a vállalati igényeket a kreatív fejlesztéssel, az akadémiai oktatás elméleti irányultságát a maker kultúra eszközeivel, a tehetséges fiatalokat a szakmai támogatással, és a globális innovációt a lokálisan értelmezhető, mindennapi felhasználói élménnyel.

Tovább a KiBu oldalára
dt_logo.svg

Deutsche Telekom (nemzetközi pillér)

A T-Systems Magyarország innovációs területe aktívan közreműködik a Deutsche Telekom innovációs területeivel, melynek következtében össze tudjuk kapcsolni a hazai és nemzetközi innovációs ökoszisztémát.

A Deutsche Telekom saját kutató-fejlesztő központtal (T-Labs) és technológiai inkubátorházzal (Hub:raum) rendelkezik.

Tovább a Deutsche Telekom oldalára
t-labs_logo.svg

T-labs

A Telekom Innovation Laboratories (T-labs) a Deutsche Telekom kutató-fejlesztő központja. Feladata, hogy a Deutsche Telekom operatív egységeivel szorosan együtt dolgozva új, innovatív lehetőségeket keressen, és támogassa az innovatív termékek fejlesztését, implementálását és a szolgáltatások kialakításának K+F infrastruktúráját. A T-labsben 400 szakértő és tudós, valamint fiatal vállalkozók dolgoznak a világ több mint 25 országából.

A T-labs Berlin mellett Darmstadtban, Bonnban, Beér-Sevában, Tel-Avivban és a Mountain View-ban (US) van jelen irodákkal, ahol jellemzően olyan középtávon hasznos témákra koncentrál, melyek technológiai előnyt hoznak a versenytársakkal szemben, valamint új üzleti lehetőségeket nyitnak.

Tovább a T-labs oldalára
hubraum_logo.png

Hub:raum

A hub:raum a Deutsche Telekom inkubátora, melynek célja a korai fázisú startupok felkarolása és támogatása.

Az innovatív üzleti ötletekkel foglalkozó startupokba való befektetés és mentorálás mellett a hub:raum üzleti fejlesztési programokat, hackathonokat és különböző prototípusfejlesztési folyamatokat is működtet, mint például a jelenleg is futó “Low Latency Prototyping”.

A hub:raum kapcsolatot teremt a startup szféra és a Deutsche Telekom különböző üzleti területei között. Berlinben, Krakkóban és Tel-Avivban van jelen.

Tovább a hub:raum oldalára

Innovációs megoldást nyújtok

Innovációs ötletem, kész vagy félkész megoldásom van.

Megoldást nyújtok

Innovációs megoldást keresek

Innovatív megoldások, termékek, szolgáltatások, módszertanok iránt érdeklődöm.

Megoldást keresek