Horizontális innováció

Horizontális innováció A vállalatok és szervezetek az infokommunikáció segítségével olyan hatékony választ adhatnak a velük szemben támasztott elvárásokra, amely lehetővé teszi folyamataik racionalizálását, üzletük fejlesztését, versenyképességük folyamatos javítását.

A fejlődés az informatika és a kommunikáció teljes konvergenciája felé mutat. A vállalatoknak ezért olyan partnerre van szükségük, amely az infokommunikáció teljes spektrumán rendelkezik a szükséges kompetenciákkal: a tanácsadástól a koncepcióalkotáson át az egyes komponensek kivitelezéséig, szolgáltatásáig.

Ilyen teljes körű szaktudást ma Magyarországon egyetlen vállalat, a T-Systems Magyarország képvisel. Valódi versenyelőnyt kínálunk ügyfeleinknek: széles körű kompetenciákat, gyors megvalósítást, a megoldások szabványosítását, beszállítói függetlenség és teljes körű integrációt.

Annak érdekében, hogy az infokommunikáció dinamikusan változó világában irányt mutassunk jelenlegi és potenciális ügyfeleinknek, azonosítottuk azt az öt infokommunikációs trendet, irányt, amelyek meghatározzák a következő évtizedeket. Innovációs tevékenységinket is ezen irányok köré csoportosítjuk.

Kapcsolódó tartalmak

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás