Versenyképességünk alapja az innováció

Hagyományok és szinergia

Versenyképességünk alapja az innováció A T-Systems Magyarország a telekommunikáció és az informatika teljes spektrumát lefedi kompetenciáival.  Innovációs tevékenységünkben a közismerten innovatív elődcégeink által lerakott alapokon haladunk tovább és a részterületek innovációs eredményeit teljes körű szaktudásunk szinergiái mentén üzletei értékeket létrehozó iparági megoldásokká, termékekké és szolgáltatásokká fejlesztjük. 

Aktív innovációs ökoszisztémát működtetünk

Annak érdekében, hogy ügyfeleink üzleti céljainak és ICT környezetükből adódó technológiai elvárásaiknak legjobban megfelelő megoldásokat tudjuk kínálni, a T-Systems Magyarország aktív innovációs ökoszisztémát működtet, amelyben együtt dolgozunk technológiai szállító partnereinkkel, szakmai és szabályozási szervezetekkel, egyetemekkel, főiskolákkal és kutatóintézetekkel, tanácsadó és specialista cégekkel.Több innovációs klaszterben közösen munkálkodunk új, innovatív termékek és technológiák létrehozásán.

T-Család tagjaként a nemzetközi innováció élvonalában dolgozunk

T-Család tagjaként részt veszünk a Magyar Telekom, a Deutche Telekom és a T-Systems International innovációs tevékenységében és a nemzetközi közösség eredményeit adaptáljuk a hazai piacon, illetve lehetőségünk nyílik arra, hogy saját és KKV partnereink innovációs eredményeit a nemzetközi piacra vigyük. 

Hazai szolgáltatóként kiemelt szerepet vállalunk a magyar mérnöki tudás fejlesztésében és megtartásában

A T-System Magyarország kiemelt felelősséggel és elkötelezettséggel kezeli a hazai mérnöki tudás fejlesztését és a hagyományok ápolását. Gyakornoki programunk segítségével fiatal szakemberek százai ismerkedhetnek meg a korszerű technológiákkal, módszertanokkal és munkaszervezési, irányítási módszerekkel és az azokat támogató informatikai rendszerekkel. Gyakornoki programunk mellett – a kölcsönös előnyöket kihasználva - önálló labor és diplomaterv témák mentén is együtt dolgozunk a felsőoktatási intézményekkel. Vállalatunk rendszeresen támogatja a szakmai szervezetek rendezvényeit és az egyetemek ICT témájú tanulmányi versenyeit.

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás