Hatékony költségkontroll az ICT segítségével

Ipar A gazdaság szereplői között az iparvállalatok azok, amelyek leginkább az alaptevékenységükre koncentrálva a legerősebb kontrollt gyakorolják költségeik fölött.
Az iparvállalatok jelentős szerepet játszanak az ország gazdasági teljesítményében. Kiemelten vonatkozik ez az exportpiacokra szállító vállalatokra. Versenyképességük megtartása erőforrásaik kihasználásának folyamatos újragondolását igényli, emellett fejlesztési forrásokat is kell találniuk. Cégünk éppen e források jobb felhasználását teszi lehetővé speciális konstrukcióival, pályázati tanácsadással, a vállalati folyamatok felmérésével, optimalizálási javaslatok kidolgozásával, és azok informatikai támogatásával.
Az iparvállalatok számára számos megoldást kínálunk tervezési, vállalat- és termelésirányítási folyamataik hatékonyságának a javítására. Portfóliókban megtalálhatók a különböző meghatározó szállítók vállalatirányítási (ERP) és ügyfélkapcsolati (CRM) megoldásai mellett a beruházás menedzsment, műszaki nyilvántartó-, aukciós beszerzési-, számlázási, térinformatikai- és létesítménygazdálkodási rendszerek. Nagy tapasztalatokkal rendelkezünk termelésirányítási és logisztikai megoldások tervezésében és megvalósításában.

Infokommunikációs támogatás szolgáltatásként

Ipar Hiszünk benne, hogy az infokommunikáció mint közmű, a szakma egy domináns fejlődési iránya, és az informatikai- és üzleti folyamat kiszervezési, valamint a felhő alapú konstrukciók) elterjedése az ipari, a gyártó vállalatoknál az iparágak közül az egyik leggyorsabb lesz. Már jelenleg is sok üzleti alkalmazásunk, kommunikációs és csoportmunka megoldásunk is elérhető havidíjas felhő szolgáltatásként. Kínálatunkat ebben a konstrukcióban folyamatosan bővítjük.
A T-Systems Magyarország a felhő alapú megoldások mellett a kiszervezés magasabb szintjeit is , így üzleti folyamatok illetve egyes informatikai részterületek vagy a teljes IT kisszervezését is kínálja ügyfeleinek. A folyamat és IT kiszervezés területén hosszú távú tapasztalatokkal rendelkezünk. Az ország egyik legnagyobb, versenypiaci körülmények között létrejött , teljes körű IT és részleges üzleti folyamat kiszervezését a Rába Csoportnál, a T-System Magyarország elődvállalatai valósítottak meg.

Zöldmezős gyárépítés

Egy új gyáregység építésénél a teljes infokommunikációs infrastruktúrát ki kell építeni. Ez egy igen összetett feladat, amely jól illeszkedik a T-Systems Magyarország teljes körű termék- és szolgáltatási portfóliójához, illetve kiterjedt kompetenciáihoz. Zöldmezős gyárépítés esetén a beruházónak lehetősége van az infokommunikációs alapinfrastruktúra kiépítése mellett az egyes üzleti alkalmazásokat, illetve kommunikációs és csoportmunka megoldásokat beruházás nélkül, felhőszolgáltatások formájában igénybe venni.

Egy másik választható opció  egyes informatikai részterületek kiszervezési formában (ITO) történő megvalósítása. A T-Systems Magyarország szolgáltatásait rugalmasan, ügyfeleink igényeihez legjobban igazodó üzleti konstrukcióban tudja nyújtani.

Információtár

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás