Hatékony és költségkímélő vállalati működés

Kereskedelem A T-Systems Magyarország Zrt. hazánk legnagyobb infokommunikációs megoldásszállítója a kereskedelmi és szolgáltatási szektorban. Infokommunikációs megoldások terén több mint egy évtizede stratégiai partnere a szektorban tevékenykedő vállalatoknak: integrált megoldásai mind hazai, mind európai szinten hozzájárulnak az ügyfelek versenyképességének és hatékonyságának növekedéséhez. Vállalatunk – elődcégei révén - megalapozott hagyományokkal rendelkezik az infokommunikációs technológiák teljes spektrumán.

Kereskedelem A T-Systems Magyarország többek között olyan költséghatékony megoldásokat kínál, amelyek jelentős mértékben képesek hozzájárulni a XXI. századi működési körülmények és üzletmenet kialakításához. Elsődleges célkitűzésünk az, hogy ügyfeleink saját szolgáltatásuk nyújtása során a saját ügyfeleiknek tudjanak minél magasabb szinten valódi élményt biztosítani.

Egyedi megoldások minden területnek

Egyre inkább alapvető elvárássá válik az ügyfélbarát, testre szabott és folyamatosan rendelkezésre álló, napi 24 órás, heti 7 napos kiszolgálás. A T-Systems Magyarország a kereskedelmi ágazatban tevékenykedő vállalatok működését olyan funkciókkal, megoldásokkal képes átalakítani, amelyek számottevő mértékben növelik a hatékonyságot, a befektetett tőke és egyéb erőforrások megtérülését. A gyártók és megoldásszállítók irányában a T-Systems Magyarország teljes körűen és folyamatosan képviseli ügyfelei üzleti igényeit és elvárásait.

Mindez azonban korántsem fedi le teljes egészében cégünk tevékenységét: mivel kiemelt és stratégiai jelentőségű szektornak tekintjük a kereskedelmi és szolgáltatási területet, saját megoldásokat fejlesztünk ki azoknak a cégeknek, amelyek ebben az ágazatban működnek: ezek cégünk szaktudását és piaci, financiális erejét ötvözve tovább mélyítik és színesítik szolgáltatási portfóliónkat.

Megfelelő megoldásokkal még szűkös forrásokból is jelentősen növelni lehet ügyfeleink piaci hatékonyságát, ezért fontos célunk, hogy közösen keressük a megoldásokat ügyfeleinkkel. Ennek során nemcsak az infokommunikációs szakterületen dolgozó, hanem ügyfelünk valamennyi - marketinggel, vállalatirányítással, termékfejlesztéssel foglalkozó – munkatársával együttműködünk. E munka során az a tapasztalatunk, hogy a közös gondolkodásból új, kreatív, innovatív ötletek származnak, amelyek pedig valódi üzleti előnyt eredményeznek.

Vállalati megoldások

Üzleti partnereink számára számos megoldást kínálunk tervezési, vállalatirányítási, logisztikai, HR, értékesítési és elszámolási tevékenységük támogatására. A hagyományos, ügyfeleink által megvásárolt és működtetett megoldások mellett új konstrukcióban, havidíjas szolgáltatásként is egyre bűvül a kinálatunk.  Ennek a konstrukciónak számos előnye van, így nem szükséges kezdeti beruházás; használatarányos konstrukcióban, mindig az ügyfél által igényelt kapacitást biztosítja a szolgáltató.

A felhő alapú alkalmazások nagy előnye még a kereskedelmi szektor számára, hogy egységes, bármelyik telephelyről, üzletből – informatikai támogató személyzet nélkül - elérhetők és igénybe vehetők a mindennapi működést támogató infokommunikációs eszközök. A T-Systems Magyarország egy kézből kínálja ügyfeleinek az üzleti alkalmazásokat, az elérésükhöz szükséges távközlési szolgáltatásokat és a végfelhasználói eszközöket – havi díjas formában.

Információtár

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás