Tudás és gyakorlat a közigazgatásban

Közigazgatás A jelenleg több mint 1800 főt foglalkoztató T-Systems Magyarország Zrt. egyedülállóan teljes körű kompetenciái és sokoldalú szolgáltatási- és termékportfóliója révén biztos partnere a közszférának. A T-Systems Magyarország Zrt. és elődcégei az elmúlt években több olyan jelentős közigazgatási projekt megvalósításában is részt vettek, amelyek hozzájárulnak a modern, szolgáltató állam mai működéséhez az informatika és a távközlés oldaláról.

Az országban egyedülálló, gyártóktól független rendszerintegrátorként a Közigazgatás legkülönfélébb egyedi intézményi igények kiszolgálására is képes a T-Systems Magyarország, kezdve az infrastrukturális megoldásoktól egészen az egyedi alkalmazásfejlesztésig. Cégünk munkatársainak mérnöki tudása, projekttapasztalata lehetővé teszi, hogy összetett közigazgatási projekteket is hatékonyan, a megrendelő igényeinek megfelelően valósítsuk meg.

Mint transzformációs partner, a T-Systems Magyarország érti a közszféra intézményeinek és szervezeteinek mindenkori igényeit és problémáit és azokat képes az infokommunikáció nyelvére lefordítva, konkrét megoldások formájában megoldani. Cégünk szakemberei évtizedes tapasztalatokat szereztek meghatározó államigazgatási projektek megvalósításában, stratégiai jelentőségű feladatokat menedzseltek fővállalkozásban.

Végponttól végpontig terjedő szolgáltatások a központi közigazgatásban is

A magas rendelkezésre állást és biztonsági szintet követelő infrastrukturális üzemeltetési képességek tekintetében is jelentős tapasztalatokkal rendelkezik vállalatunk, ami elengedhetetlen az állam működése szempontjából kiemelt jelentőségű rendszerek esetében. Korábban a teljes körű üzemeltetési feladatokat ellátva, jelenleg pedig beszállítóként vesz részt a T-Systems Magyarország Zrt. a Nemzeti Távközlési Gerinchálózat (korábbi nevén Elektronikus Kormányzati Gerinchálózat) működtetésében, de részt veszünk a Nemzeti Hálózatfejlesztési Projekt keretében végpont-kiépítésekben és –migrálásokban is.

Nagy létszámú és jól képzett szakértői gárdánk, valamint biztos pénzügyi hátterünk garantálja, hogy a komplex közigazgatási informatikai rendszerek építésében és működtetésében megbízható, stabil partnere legyünk a közigazgatási intézményeknek.  Gyártóktól független rendszerintegrátorként és alkalmazásfejlesztőként a megrendelő érdekeit szem előtt tartva képesek vagyunk a legjobb ár-érték arányú megoldások megtervezésére és megvalósítására. Cégünk a vezetékes, és a mobil telefónia területén régi partnere az államnak: jelenleg is több tízezer közszférában dolgozónak biztosítunk hatékony és magas minőségű mobil kommunikációt. A közigazgatási intézményeken túl ügyfeleink között tudhatunk több honvédelmi, rendvédelmi és alkotmányvédelmi szervezetet is.

Helyi igényekre szabva – önkormányzati megoldások

AT-Systems Magyarország alapvető szolgáltatásain és megoldásain túl rendelkezik olyan képességekkel is, amelyek révén helyi önkormányzatok által támasztott speciális igényeknek is meg tud felelni úgy, hogy közben a törvényi megfelelősséget is körültekintően biztosítani tudja.

Cégünk az integrált önkormányzati rendszerek szállításában hazánk egyik vezető megoldásszállítója. Olyan speciális alkalmazások fejlesztésében tud partner lenni, mint amilyen a helyi vagyongazdálkodás szempontjából kiemelkedő jelentőségű ingatlanvagyon nyilvántartó rendszer, vagy a hatósági feladatok ellátása szempontjából jelentős közmű- és útnyilvántartásokban, vagy térinformatikai megoldások építési hatósági ügyek kezelésében. Önkormányzatoknak nyújtott komplex adattárház-megoldásaink és adatbányász eszközeink lehetővé teszik, hogy a lehető legmagasabb színvonalú helyi közigazgatás valósuljon meg.

A jövőn a hangsúly – modern infokommunikáció az oktatásban

A XXI. századi felsőoktatás nem képzelhető el magas színvonalú, a hallgatók és a tanárok igényeit egyaránt kielégíteni képes infokommunikációs környezet nélkül. A T-Systems Magyarország Zrt. széles körű szolgáltatási- és megoldásportfóliója teljes körű infokommunikációs megoldásokat tud nyújtani olyan felsőoktatási intézmények számára, amelyek nyitottak az innovatív infokommunikációs környezetre. Több magyarországi egyetemen és főiskolán vezettünk be gazdálkodási illetve vezetői információs rendszert.

A számítási felhő mint technológia ma már lehetővé teszi, hogy hardver- és szoftvereszközöket is szolgáltatásként tudjon nyújtani a T-Systems Magyarország intézmények számára, amely a költséghatékonyság és a rugalmasság szempontjából fontos előrelépés az infokommunikáció területén.

Összetett üzleti, természettudományos és alkalmazott tudományos kutatások szimulációjának végrehajtásához rendkívüli teljesítményű számítógépekre van szükség. A T-Systems Magyarország által biztosított nagyteljesítményű számítástechnikai kapacitás (HPC) megfelelő megoldást nyújt kutatók számára, hogy gyorsan ellenőrizni tudjanak akár bonyolult matematikai modelleket is. Ezért a HPC alapvető fontosságú az alkalmazott oktatásban és kutatóintézeti működésben is.

Információtár

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás