A XXI. századi közösségi közlekedésért

Közlekedés A T-Systems Magyarország Zrt. hazánk egyik legnagyobb infokommunikációs megoldásszállítója a közösségi közlekedés területén. Egyaránt rendelkezik speciális kompetenciákkal a városi és helyközi közösségi közlekedésben; integrált megoldásai mind hazai, mind európai szinten már bizonyítottak. Vállalatunk elődcégei révén régi hagyományokkal rendelkezik a közlekedés területén. Számos önkormányzati és magánvállalattal együttműködve vettünk részt a közlekedésirányítás és –szervezés szempontjából elengedhetetlen projektekben innovatív, nemzetközi megoldásokat és magyar mérnöki tudást alkalmazva. A T-Systems Magyarország közlekedési iparági Közlekedés megoldásai közt olyan egyedi megoldásokat kínál, amelyek jelentős mértékben képesek hozzájárulni a közösségi közlekedés XXI. századi körülményeinek jelentős javításához.

A T-Systems Magyarország teljeskörű megoldás portfólióval rendelkezik mind a helyi, mind a helyközi közlekedés tervezésében, lebonyolításában és elszámolásában. Kínálatunk kulcselemei:

  • Forgalomtervezés és elszámolás
  • Jegyértékesítés és bevétel elszámolás, elektronikus jegyrendszerek
  • GPS alapú forgalom vezérlő és lebonyolító rendszerek
  • Utastájékoztató rendszerek
  • Közlekedési vállalatirányítási rendszerek (ERP)
  • Közlekedési projektek rendszerintegrációja

Megoldásaink között az adott közlekedési vállalatok működését és speciális igényeit kielégíteni képes rendszereken felül megtalálhatóak olyan, az utaslogisztikát és utasélményt magasabb szintre emelő alkalmazások is, mint például a dinamikus menetrend vagy az e–ticketing.

Egyedi megoldások a közösségi közlekedésben

Napjainkban kiemelt jelentőségű a közösségi közlekedés szervezésének és irányításának minősége, a rendkívüli helyzetek hatékony menedzselése, az akár útközben történő valós idejű optimalizálás. Cégünk a közösségi közlekedési szolgáltatásokat nyújtó vállalatok működése szempontjából kiemelt jelentőségű funkcionalitások, megoldások szállítására képes. Az utasszámlálást végző eszközeink hozzájárulnak ahhoz, hogy a közlekedés szervezése megalapozott és pontos adatok alapján valósuljon meg. A városi és közúti közlekedésben résztvevő buszok követése, a gépkocsivezetők munkaidő-nyilvántartó rendszere, a flotta-karbantartó eszközök lehetővé teszik, hogy a vállalatok hatékony, innovatív környezetben tudják az utasok által is elvárt szolgáltatási szinteteket közfeladatuk ellátása során teljesíteni.
A T-Systems Magyarország olyan egyedi kompetenciákkal is rendelkezik, amelyek a napjainkban egyre elterjedtebb városi útdíj-szedéshez, dugódíj-beszedéshez kötődnek. A fedélzeti egységen, saját adatkapcsolaton keresztül, folyamatos nyomon követést biztosító megoldások lehetővé teszik, hogy hatékonyan és csak a valós úthasználat függvényében kerüljön sor befizetésekre.

A minőségi utasélmény

A közösségi közlekedés innovációs irányai egyértelműen a minőségi utazást támogató megoldások irányába mutatnak. A T-Systems Magyarország is arra törekszik, hogy olyan rendszereket szállítson megrendelőinek, amelyek akár az útnak indulásunk előtti tájékozódáshoz és felkészüléshez, akár magához az utazásunkhoz kapcsolódik. Cégünk az e-ticketing rendszerhez kapcsolódva immáron az interneten keresztüli jegyvásárlást támogató megoldást is nyújt. Kiemelkedő ezen a területen a szolnoki T-City programunkon belüli utazási rendszerünk, amelynek keretében a városkártyával rendelkező utasok a kártyájukra feltöltött összeggel vásárolhatják meg menetjegyüket. Internetes, megállóhelyi és járműfedélzeti utastájékoztató moduljaink, továbbá a forgalomirányító diszpécserek számára biztosított forgalomfelügyeleti szoftverünk gondoskodik a jelenkor elvárásainak kielégítéséről.
Cégünk folyamatosan fejleszti, új elemekkel bővíti komplex megoldás portfolióját mind az utasok elvárásai, mind az üzemeltetők újonnan felmerülő igényei alapján. A T-Systems Magyarország kiemelt célkitűzése, hogy egy komplex, de modulokból építkező rendszer révén nyújtson többet mind az utasoknak, mint a közlekedési vállalatoknak. Széleskörű szoftver- és hardverkínálatunkkal, a legmagasabb biztonsági és rendelkezésre állási igényeket kielégítő adatközpontunkkal, valamint teljes körű megvalósítási és üzemeltetési szolgáltatásokkal állunk a közlekedési iparágban tevékenykedő ügyfeleink rendelkezésére.

Információtár

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás