Közmű

Az energiaszektor digitális korszakváltása

Közmű Az energiaszektor mélyreható, strukturális átalakulását számos külső és belső tényező egyidejű módosulása serkenti.  A szabályozói környezet ágazati stratégiát érintő változásai a nemzeti és uniós követelmények együttes módosulásainak következtében az EU 2020-as céljainak megfelelően kell az egyes vállalatoknak újragondolniuk és átstrukturálniuk működésüket. Izgalmas és mozgalmas időszak ez a társaságok mindennapjaiban, hiszen egyszerre kell megfelelniük a változó környezeti és piaci igényeknek, valamint a szabályzói elvárásoknak is.

Közmű A fogyasztásmérők üzemeltetőiként olyan széleskörű partnerstratégiát kell kialakítaniuk, amely rugalmas, megbízható és biztonságos ICT megoldásokat kínál a megváltozott igényeikre. A környezettudatosságnak, a globális klímaváltozásnak, a megújuló energiaforrások eltérő költségszerkezetének, a hagyományosnak tekintett atomenergia súlyának, arányának eltolódásának köszönhetően jelentős nyomás alá helyeződnek az energetikai szektor vállalatai. Az energia hatékony közvetítése, a szállítási veszteségek jelentős csökkentése pedig az a terület, amelyen egyszerre kell a leghatékonyabb megoldásokat megtalálni egy akár országos területi lefedettséget biztosító közvetítői hálózatban.

A közművállalatoknak egyre több területen kell szembesülniük a szolgáltató-váltás lehetőségéből adódó kihívásokkal és ügyfeleik megtartása érdekében rugalmas tarifacsomagokkal, gyors és egyszerű kiszolgálási igényekkel kell a meglévő helyzetre reagálniuk. A növekvő verseny, az ügyfélközpontúság, a piaci és gazdasági környezeti kihívásai megválaszolhatatlan kérdések maradnak átfogó startégiai paertnerség valamint átfogó end-to-end ICT megoldások nélkül. A T-Systems Magyarország mint transzformációs partner széleskörű távközlési és információtechnológiai tapasztalata alapján biztosítja ügyfelei számára a legújabb kihívásokhoz kapcsolódó új üzleti modellnek és a hatékonysági elvárásoknak egyaránt megfelelő rendszerek kialakítását.

A T-Systems Magyarország mélyreható iparági szaktudása, munkatársainak sok éves szakmai és projekttapasztalata, valamint egyedülállóan széles technológiai portfóliója a Magyar Telekom kommunikációs infrastruktúrájának támogatásával egyedülállóan széleskörű megoldást nyújt a legtöbb közművállalat számára.

Vállalatunk mind az iparágra specializált alkalmazások, mind az infrastrukturális igények megvalósításában élen jár. Infrastrukturális oldalon jelentős tapasztalattal rendelkezünk ügyfélszolgálati irodák, több csatornán – telefon, levél, üzenetek- elérhető ügyfélkiszolgáló központok kialakításában, a kapcsolódó hálózati megoldások, telekommunikációs és informatikai eszközök biztosításában. Üzleti megoldásainkat tekintve egyaránt kínálunk számlavezetéshez szükséges alkalmazásokat, kockázatkezeléshez kapcsolódó és kintlévőség kezelő megoldásokat, ügyfélkapcsolat kezelő rendszereket (CRM), vállalatirányítási, üzleti intelligencia és térinformatikával támogatott műszaki nyilvántartó rendszereket.

A T-Systems és az energiaipari stratégiai partneri kapcsolatainak meghatározó elemei:

  • dinamikus és skálázható ICT megoldások
  • integrált távközlési megoldások
  • infrastruktúra és felhasználó specifikus egyedi megoldások
  • standard (ERP) és fejlesztett egyedi megoldások kialakítása és üzemeltetése
  • belső folyamatokhoz igazodó alkalmazások (dokumentumkezelés, archiválás, tárolás)
  • energiamenedzsment, mérési szolgáltatások
  • felhőszolgáltatások
  • vállalati és home-management, energiahatékonysági megoldásokadatközponti szolgáltatások

Információtár

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás