Telekommunikáció

Telekommunikáció A telekommunikáció a XX. század gyermeke, de a XXI. század nagy lehetősége. A konvergencia révén az informatika, a média és a telekommunikáció immár egységbe szervezhető egészként jelenik meg hétköznapjainkban és jelent napi újabb és újabb felismeréseket az üzleti lehetőségek terén. A T-Systems Magyarország elődcégei kutató szellemének örököseként és a Magyar Telekom csoport tagjaként a piac meghatározó infokommunikációs technológiai és tudásközpontjának letéteményese. Az elődcégek számos telekommunikációs üzleti és technológiai támogató rendszer kifejlesztésével és üzembeállításával járultak eddig is hozzá a hazai piac kivételesen dinamikus fejlődéséhez. Mindezt azon a piacon, ahol köztudottan a legélesebb verseny folyik az ügyfelekért, ahol nap mint nap mérettetnek meg a szolgáltatók, ahol nincs leállás, nincs szünet az ügyfelek kiszolgálásában, a szolgáltatás minőségének és tartalmának javításában.

Telekommunikáció Úgy látjuk, hogy a közeljövő legfontosabb iparági feladata az informatikai és telekommunikációs technológiák konvergenciája mentén a távközlési vállalatok új generációs hálózati infrastruktúra és az erre épülő technológiai és üzleti támogató rendszerek létrehozása lesz. Kiemelt szerepet kapnak az ügyfélközpontúságot tovább javító, a kulcs folyamatok optimális működtetését segítő és a vállalat pénzügyi átláthatóságát biztosító megoldások.

Vállalatunk az iparágat jól ismerő szakmai rendszer és szaktudás integrátorként, a hardver és végberendezések, hálózati kommunikációs eszközök szállításától és integrációjától, a különböző alkalmazások implementálásáig és integrációjáig, a korszerű ismeretek és tapasztalatok optimális ötvözetével, ambiciózus szereplője ennek a piacnak.

Információtár

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás