InstantVoice
Felhő alapú hangkonferencia szolgáltatás

instant_voice_1150x590

Üzleti világunkban növekvő tendenciát mutat a csoport alapú együttműködés kollégák, partnerek között, melynek során gyakran rendszeres egyeztetések, megbeszélések szükségesek, még akkor is ha az együttműködésbe bevont résztvevők munkavégzése egymástól távol valósul meg. A távmunka erősödésével illetve a mobil munkavégzéssel ezek a kihívások tovább erősödnek. A kapcsolattartásra és a közös munkavégzésre remek megoldást nyújt a video- és webkonferencia, ám gyakran előfordul, hogy ezekhez nem adottak a feltételek és pusztán hang alapú konferencia segítségével tudnak egyeztetni a résztvevők.

Az üzleti folyamataink tehát egyre inkább támaszkodnak a távolságot áthidaló kommunikációs megoldásokra, így a modern hangkonferencia megoldásokkal szemben elvárás a könnyű használat, az igény szerinti rendelkezésre állás és a korlátozások nélküli csatlakozási lehetőség.

Ezekre a kihívásokra ad választ a T-Systems instantVoice hangkonferencia szolgáltatásunk, mely felhő alapú havidíjas szolgáltatásként, beruházás nélkül, rugalmas pénzügyi konstrukcióban nyújt konferenciázási lehetőséget.

Az instantVoice használatával tervezhetővé válnak a hangkonferenciák, így a szükséges erőforrás is minden esetben rendelkezésre áll. Kényelmes és egyszerű csatlakozást tesz lehetővé, mégis biztonságosan, hiszen a konferenciák belépéséhez egyszer használatos PIN kód, igény esetén pedig egyedi felhasználói azonosító megadása szükséges. A megbeszélések hatékonyságát növeli a tiszta és magas szintű hangminőség a más megoldások esetében a teljes konferencia ideje alatt tapasztalható zavaró hangjelzések nélkül.

instant_voice_480x510

Az instantVoice központi hangkonferencia minden, a szolgáltatáshoz szükséges központi eleme és intelligenciája a T-Systems Magyarország felhő infrastruktúrájából származik.

A szolgáltatást Közép-Európa egyik legnagyobb és legbiztonságosabb adatközpontjából, a T-Systems Adatparkjából biztosítjuk, mely egyedülálló üzembiztonságot biztosít ügyfeleink számára.

A hangkonferencia szolgáltatás igénybe vehető mobil illetve vezetékes hálózatról egyaránt.

InstantVoice szolgáltatás funkciói:

  • virtuális konferenciaszoba 10 vagy 25 résztvevőig
  • konferencia hívások lebonyolítása
  • ütemezhető konferencia – eseti vagy rendszeres előfordulással
  • Outlook integráció

Megosztás