startMedSol

A T-Systems e-MedSol termékcsaládjának legújabb tagja, a startMedSol egy magánorvosok számára kifejlesztett informatikai rendszer, ami a mindennapi feladatokon kívül (vényírás, ellátási dokumentáció) biztosítja az EESZT-hez (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér) való csatlakozást, a készletkezelést, és akár az elektronikus időpontfoglalást is lehetővé teszi.

Hogyan tudja megkönnyíteni a startMedSol az Ön munkáját?

  • EESZT csatlakozás: a startMedSol használatával Ön eleget tehet január 1-étől fennálló EESZT csatlakozási kötelezettségének.
  • Ellátási dokumentáció: állítsa ki a szükséges dokumentumokat a gyakorlatának megfelelő, paraméterezhető űrlapok segítségével, és kövesse egy helyen a betegek előéletét. Készítsen a praxisának megfelelő online arculatot és betegdokumentációt,  szabványos beutalókat, vizsgálatkéréseket, vényeket, egyszerűen és gyorsan.
  • A vizsgálatokat gyorsíthatja, hogy a páciensek már a találkozás előtt megadhatják a kezelőorvos által kívánt élettani adataikat.
  • Előjegyzés, naptárkezelés: engedélyezheti az elektronikus időpontfoglalást betegei részére, vagy Ön is foglalhat nekik időpontot más szakrendelésre, további vizsgálatok céljából.
  • Készletkezelés: a startMedSol rendszerében a készletgazdálkodást és raktározást is nyomon követheti, a meglévő készletek, megrendelések és felhasználások rögzítésével.
  • Praxisok kezelése: minden praxis önálló betegkörrel, saját előjegyzési naptárral és űrlapokkal rendelkezik a rendszerben, de a készleteik közösen kezelhetők.

Mit érdemes még tudni a startMedSol-ról?

A szoftver egy belső kommunikációs felületet is tartalmaz, amin keresztül a praxis tulajdonosa a gyógyászati eszközök készítőivel és a beszállítókkal (fogtechnikus, optikus, segéd-eszköz gyártók) kommunikálhat.

A startMedSol egy felhő alapú megoldás, ami kiemelt szoftveres és hardveres védelmet biztosít illetéktelen hozzáférés ellen, és meggátolja az adatvesztést. Megfelel a biztonsági követelményeknek; kétfaktoros azonosítást, titkosított adatcsatornát és e-személyivel történő bejelentkezést biztosít. Mindezt előfizetéses konstrukcióban kínáljuk, így nem jár egyszeri nagy beruházással.

A startMedSol-t a T-Systems leányvállalata, a Pan-Inform fejleszti.

További információkért és a szoftver megrendeléséhez keresse szakértőinket a startmedsol@paninform.hu e-mail címen!

Aszódi Gábor

Kapcsolat

Aszódi Gábor

Üzletág igazgató - Egészségügy, T-Systems Magyarország


Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás