Oracle ATG Commerce – a vezető eCommerce megoldás

Az utóbbi pár évben a vásárlási szokások drasztikusan megváltoztak, átalakultak. A klasszikus kereskedelmi csatornák helyét fokozatosan átveszik az on-line csatornák, a web és mobil eszközök segítségével a vásárlási folyamat jelentősen egyszerűsödik és gyorsabbá válik. Olyan kényelmi szolgáltatások érhetőek el az on-line csatornákon, amelyek a klasszikus csatornákon nem voltak elképzelhetőek. Az egyes termékekről fotó, videó bemutatókat nézhetünk meg, a termékek tulajdonságait egy kattintással összehasonlíthatjuk és kiválaszthatjuk a nekünk megfelelő terméket, amit aztán ugyanilyen egyszerűen on-line módon ki is fizethetünk.

Az Oracle Commerce megoldása biztosítja mindazokat az eszközöket, amivel a felhasználók on-line vásárlási folyamata valóban élménnyé válik. A vállalati, üzleti felhasználóknak is minden olyan eszközt elérhetővé tesz, amivel egy ilyen megoldást könnyen létre tudnak hozni, azt menedzselni tudják, és maximálisan ki tudják szolgálni ügyfeleik igényeit.

Főbb jellemzők

  • Eladást támogató eszközök, amivel gyorsan és hatékonyan lehet a változó üzleti igényeknek megfelelni
  • Új site-ok gyors létrehozása, legyen szó akár új márkáról, új nemzetközi oldalról, vagy csak egy kampányt támogató micro-site-ról
  • Mobil eszköz és közösségi média támogatása
  • Többnyelvű és nemzetközi oldalak támogatása
  • Személyre szabható oldalak, oldalrészletek, amivel a felhasználó mindig a neki megfelelő ajánlatot kapja
  • Egyszerű és komplex promóciók létrehozása gyorsan, hatékonyan

Beépített menedzsment eszközök

Az Oracle Commerce beépített menedzsment eszközei lehetővé teszik, hogy az üzleti felhasználók egyszerűn, költséghatékony módon kezeljék az eCommerce megoldásukat.

  • Egyszerű, üzleti felhasználók által is használható menedzsment eszközök
  • Hatékony site adminisztráció
  • Optimális teljesítmény, ami a legnagyobb site-ok igényeinek is megfelel (megbízhatóság, skálázhatóság)

Szolgáltatásaink

A T-Systems Magyarország széles körű üzleti és technikai kompetenciával és szakembergárdával rendelkezik az on-line kereskedelem és az Oracle Commerce ATG területén. Ügyfeleinket az eCommerce megoldások kialakításának teljes életciklusában tudjuk támogatni a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át egészen a működtetésig, támogatásig.

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország


Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás