TS Collector kintlévőség kezelési rendszer

Adósságkezelési rendszerünk fő feladata a kintlévőség-kezelés, illetve a behajtás folyamatának hatékony támogatása.

Kiknek ajánljuk a terméket?

  • Akiknek a vártnál nehezebbnek bizonyul a befolyó pénzügyi tételek beszedése, és komplex,a teljes folyamatot lefedő, követhető kintlévőség-kezelési megoldást keresnek. A T-Systems Magyarország Zrt. által ajánlott megoldás nemcsak egy informatikai alkalmazás, hanem egyben egy korszerű, testre szabható módszertan is, amellyel hatékonyan működő követeléskezelést alakíthat ki cégénél, vállalatánál, szervezeténél.
  • Azoknak, akik csökkenteni akarják kintlévőségüket – A kintlévőség csökkentése a céltartalék csökkentéséhez vezet.
  • Hatékonyabban akarják behajtani követelésüket – Az adósságkezelés a kintlévőség-kezelés egyik legeredményesebben alkalmazható része, amely az ügyfélkapcsolat fenntartásához, és nem elvesztéséhez vezet! Az alkalmazott módszertanban kiemelt helyet kap az adósságkezelés.
  • Akik tervezni akarják kintlévőségeikből befolyó bevételeiket – A megoldás során nemcsak az operatív tevékenység kap hangsúlyos szerepet, hanem a tervezhetőség, az ellenőrizhetőség és a visszamérés is, amelynek segítségével céltartalékot takaríthat meg, és nem utolsósorban jogosan a pénzéhez tud jutni.
  • Akik csökkenteni akarják leírandó veszteségeiket – A veszteséghalmozás helyett a megoldásra kell törekedni. A veszteség csökkentésére a várhatóan megtakarítható veszteség használható fel.
  • Hatékony megtérülésre törekszenek – A hatékonyság egyértelmű cél, a megtérülés pedig jól definiálható kimutatás. A felső vezetés egyértelműen visszamérhető számokat láthat a bevezetés előtti időkből, illetve a bevezetést követően elért változásokról is.

A TSCollector kialakítása

A TSCollector kintlévőség-kezelési rendszer által támogatott folyamatot úgy alakítjuk ki, hogy megfelelő időben az adott adós esetében leghatékonyabban alkalmazható kintlévőség-kezelési lépést alkalmazzuk, hogy az ügyek minél kisebb számban jussanak el a jogi behajtás szakaszába.

A klasszikus felszólító leveleken és jogi behajtáson kívül a folyamat része az adósságkezelés, amelynek célja, hogy korai szakaszban, egyedi munkafolyamat keretében, megállapodással bírjuk rá az ügyfelet az adósság rendezésére.

Versenyelőnyt jelent, ha megfelelő módszerekkel és eszközökkel a kintlévőség-kezelési ügyintézőnek tárgyalási teret állítunk fel, és így win-win szituációt teremthetünk azzal, hogy az együttműködő ügyfelet az ügyintéző képes kivenni az ügyfél számára is jól érzékelhető „behajtási gépezetből”.

Középpontban az információ: minél többet tudunk az ügyfélről, annál sikeresebb a behajtás, ezért az információgyűjtést kutatási műveletekkel kell támogatni.

Tudjon meg többet a rendszer működéséről, főbb funkcióiról!

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország


Névjegy mentése QR kóddal