CBS - Elszámoló rendszer

CBS A Carrier Billing System (továbbiakban CBS) a Daten-Kontor Kft. által kifejlesztett általános megoldás a saját ás harmadikfeles elszámolások integrált támogatására. A rendszer moduláris felépítésű, kulcsrakész megoldást jelent elszámolási feladatok teljes körű üzleti támogatására. A rendszer kialakítása rugalmasságot biztosít annak teljes körű használatára, illetve az üzleti igényektől függően az egyes funkciók önálló használatára. A rendszer bevezetését nagy szakértelemmel bíró munkatársaink végzik a Daten-Kontor Kft. minőségbiztosítása mellett. A rendszer magja négy részből áll:

1. Elszámoló modul
2. Számlázó modul
3. Interfész modul
4. Work Flow modul

A rendszerben rejlő pontenciál

A 21. században az üzleti sikerek döntő faktora az információ. A CBS rendszerben rejlő potenciált kihasználva az üzleti folyamatokhoz kapcsolódó információ könnyen kinyerhető, megosztható a döntésekért felelős személyekkel, támogatva ezzel a tervezési feladatokat, illetve rámutatva az üzleti folyamatokban található esetleges gyenge pontokra. A folyamatos változások korában a CBS rendszer egy olyan megoldást kínál, amely megfelelő mértékig rugalmas, és bővíthető.

Költségek csökkentése, profit növelése

CBS megoldásunk gyors, biztonságos bevezetés és tervezhető költségek mellett kínál a termelő és szolgáltató cégek számára igényes üzleti megoldást. A jövőbeni fejlesztések támogatása érdekében nyílt szabványokra épülő rendszer optimalizált funkcionalitással segíti a bevételek elszámolását, a számlázási feladatok elvégzését, a beérkező számlák ellenőrzését. Az üzleti átláthatóság és a hatékonyság növelését. A rendszer használatával, köszönhetőn az automatizmusoknak, csökken és tervezhetővé válik az egyes üzleti folyamatokhoz kapcsolódó feldolgozási idő, ezáltal az üzleti döntések meghozatalához szükséges információk időben válnak elérhetővé. Ezeken túlmenően egy megfelelően kialakított elszámolási rendszer emberi erőforrás szükséglete is alacsony, mind az üzemeltetés, mind az elszámolást végző operatív létszám tekintetében.

Flexibilitás

A rendszerben megvalósított modulok egymással kapcsolatban állnak, és mint ilyen, a WorkFlow motor könnyedén változtathatóvá, rugalmasan paraméterezhetővé teszi azt.

A következő elszámoló rendszereink vannak:

Bözöri Imre

Kapcsolat

Bözöri Imre

Kompetenciaközpont vezető, T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás