Alkalmazásüzemeltetési szolgáltatások

Az üzemeltetési és egyéb IT tevékenységüket kiszervező vállalatok amellett mentesülhetnek az IT szervezeteket terhelő alapfeladatok közvetlen terhei alól, a végfelhasználóik megfelelő eszközökkel és információval való ellátásának színvonala is javul. Az IT infrastruktúra, az alkalmazások, vagy akár a teljes IT folyamatos üzemeltetésével kapcsolatos tevékenységek alól felszabadulva a vállalat a profitot hozó alaptevékenységekre koncentrálhat, és így hatékonyabban gazdálkodhat erőforrásaival. Teheti ezt annak biztos tudatában, hogy informatikai rendszereinek az üzemeltetése szakértő kezekben van és pontosan meghatározott szolgáltatási szinteken nyugszik.

A T-Systems Magyarország nagy gondot fordít mind az általa leszállított, mind pedig a más szállítók által fejlesztett és üzembe helyezett rendszerek folyamatos támogatására és üzemeltetésére. Cégünk a megrendelői igényekhez alkalmazkodva alakította ki támogatási és üzemeltetési szolgáltatásait.

A vállalatunk által fejlesztett alkalmazásokhoz ügyfeleink egyedi igényeihez igazodó, szolgáltatási szerződésben rögzített alkalmazás támogatási szolgáltatást nyújtunk.

A T-Systems Magyarország hoszting- és kolokációs szolgáltatásai a szerverekkel kapcsolatos minden feladatot magukban foglalnak a terület- vagy szerveralapú elhelyezéstől kezdve a szerverbérleten át a cseregép biztosításáig és az értéknövelt szolgáltatásokig.

Fontosnak tartjuk, hogy szervertermeink kiemelkedően magas rendelkezésre állása mellett olyan kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtsunk, amelyek a rendszerek üzemeltetésének, rendelkezésre állásának és hozzáférési komfortjának a javítását szolgálják.

Napjaink egyik legfontosabb informatikai trendje az informatikai közmű, azaz a felhő alapú szolgáltatási konstrukció (SaaS, CCaaS, BAaaS) lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy szoftveralkalmazásokat hardver és szoftver eszközök beruházása és saját üzemeltetés nélkül, havi elszámolással, használatarányos díjért vegyenek igénybe. Vállalatunk folyamatosan bővíti felhő alapú üzleti alkalmazás (BAaaS) , kommunikációs és csoportmunka (CCaaS), infrastruktúra (IaaS, SECaaS) kínálatát, saját és partner szolgáltatásokkal.

A szolgáltatások legkomplexebb szintje, amikor nem csak az üzleti alkalmazást, hanem az alkalmazással a feladatokat is megoldó szakképzett személyzetet is biztosít a szolgáltató, azaz egy adott üzleti tevékenységet kompletten elvégez. Ez a folyamat kiszervezés (BPO), amely területen már hosszú ideje sikeresen működő szolgáltatásokat kínálunk.

Támogatási tevékenységünk részeként operátoraink a nap 24 órájában fogadják a bejelentéseket és felügyelik az „incidensek” kezelését, ellenőrizve a vállalt szolgáltatási szint betartását. A támogatott rendszereink között megtalálhatók a folyamatos üzemű, üzletileg kritikus banki rendszerek is.

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás