instantMoney - Pénzintézeti szolgáltatások

A T-Systems Magyarország instantMoney megoldása egy multidevizás és teljes mértékben integrált hitelintézeti szoftverrendszer, amely a hitelintézet teljes üzleti és üzemi tevékenységét egységes felületen kezeli.A rendszer különböző funkcióit valamennyi felhasználó a közös felületen keresztül éri el, amelyet menüszintű, szabadon kialakítható jogosultsági csoportokkal lehet személyre szabni. Egységes törzsadattárral rendelkezik alap- és bármely más devizában, így közös a partnertörzs, a főkönyvi számlatükör, a számla-, -hitel és betéttermékek teljes köre. Rugalmas és árnyalt paraméterezhetősége révén megőrzi a hitelintézetek működési sajátosságait, és biztosítható a különböző változások végrehajtása saját hatáskörben, programozói segítség nélkül.A rendszer központi tevékenységek ellátására, fiókhálózat és pénztárak kiszolgálására, bankközi és bankpiaci kommunikációra, valamint elektronikus ügyfélkapcsolat-tartásra egyaránt alkalmas. Használatával elvégezhető az ügyfelek kiszolgálása minden üzletág tekintetében. Kiszolgálja a számviteli munkatársak igényeit, eleget tesz a menedzsment által támasztott elvárásoknak, segítségével elkészíthetők a jelentések. A rendszerbe került adatok visszamenőleg bármikor rendelkezésre állnak, és könnyen, gyorsan visszakereshetők.A rendszer komfortját növeli a dokumentumok digitalizálásának lehetősége. A digitalizálás a papíralapú dokumentumok elektronikus tárolására szolgál. Különböző típusokat (csoportokat) lehet létrehozni, úgymint levelek, számlák, cégdokumentumok (társasági szerződés stb.), hitelezéssel kapcsolatos dokumentumok. A digitalizált dokumentumok összekapcsolhatók az analitikával. Az egyes dokumentumok megtekinthetők az analitikán keresztül is, illetve a digitalizálás menüponton keresztül is hozzáférhető a az adott dokumentumhoz kapcsolódó analitika.

Az instantMoney megoldás legfontosabb jellemzői

  • Központi üzemeltetés. A rendszer üzemeltetése központilag történik, nincs szükség helyi üzemeltetésre. A kirendeltségi dolgozóknak csak az értékesítésre és az ügyfélkiszolgálásra kell koncentrálniuk.
  • Ellenőrzött működés. A külső kommunikációs felületekről érkező, manuálisan vagy automatikusan generált tranzakciók ellenőrzötten kerülnek a rendszerbe.
  • Integrált külső kapcsolatok. Az instantMoney számos külső és belső rendszerhez képes kapcsolódni.
  • Modulrendszerű felépítés. A rendszer moduljai lefedik a banki működés szinte minden területét.
  • Ernyőbanki funkciók. Egy központi bank szerepét betöltő pénzintézethez (levelező vagy elszámoló bankhoz) határozatlan számú levelezett bank rendelhető.
 Szőllőssy   Gyula

Kapcsolat

Szőllőssy Gyula

Kompetenciaközpont vezető , T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás