Alkalmazás támogatás

A T-Systems Magyarország olyan alkalmazástámogatási szolgáltatásokat kíván biztosítani ügyfelei részére, amelyek lefedik a teljes életciklust az igény felmerülésétől az alkalmazás élettartamának végéig. Ennek jegyében rendszertámogatási szolgáltatások széles körét kínálja a rendszerek kifejlesztésétől vagy bevezetésétől kezdődően az első üzembe helyezésen keresztül az üzemeltetésig. Ügyfeleink így széles kínálatunkból igényeik, saját erőforrásaik figyelembevételével választhatják ki a megfelelő elemeket.

Az igényelt szolgáltatásokat egyedi, testre szabott szerződések keretében nyújtjuk. Legnépszerűbb rendszertámogatási szolgáltatásaink a következő elemekből állnak, azonban tovább is bővíthetők:

Rendelkezésre állás

Munkaidőben (igény esetén azon kívül is) folyamatos elérést biztosítunk (telefon, fax, email) az ügyfél kijelölt felhasználói számára. Ennek keretében hibabejelentést, felhasználói és üzemeltetési támogatást, problémafelvetések, igénybejelentések fogadását végezzük. A bejelentésekre munkatársaink a szolgáltatási szerződésben előírt időn belül megkezdik a probléma megoldását.

Rendszerkövetés, karbantartás

Az átadott rendszerrel kapcsolatos új igények, ötletek (akár új modulok) kialakítását, kezelését, megvalósítását végezzük e szolgáltatási területen. Ebben a körben kezeljük a hibajavításokat is. A garanciális hibákat természetesen díjmentesen, de valamennyi hibát sürgősségük és súlyosságuk szerinti prioritások alapján javítjuk. A hibajavításokra és az új elemek megvalósítására vonatkozó prioritásokat az ügyféllel egyeztetve, a megrendelő igényei határozzák meg.

Szakértői támogatás

A felhasználók és az üzemeltetők számára szakértői jellegű tevékenységeket nyújtunk, pl. üzemeltetési környezet, adatbázis-kezelő verzió változásai, a rendszer működési területén felmerülő új feladatok lehetséges kezelési módjai és a közülük való választás, a külső és/vagy belső szabályozási környezet változásaiból adódó feladatok kezelése, biztonsági feladatok megoldása, szabályozási feladatok támogatása és egyéb területeken.

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás