Üzleti alkalmazás-szolgáltatások

Alkalmazás-szolgáltatások a felhőből

A felhő alapú szoftver megoldások leginkább egy olyan üzleti modellt takarnak, amelyek havidíjért ugyan olyan szoftvereket, alkalmazásokat biztosítanak, amelyek eddig csak a telepített formában voltak elérhetőek.

A cloud lényege, hogy a vállalat nem vásárolja meg, és nem is birtokolja az adott informatikai rendszert, hanem rendszeres díjat fizet a használatáért, többnyire havidíjas alapon. A szolgáltató azonos technikai alapokon, azonos felhasználói élményt tud nyújtani a vele szerződő cégeknek, mint az eddigi megoldásoknál. A T-Systems Magyarország teljes körűen, a szolgáltatás igénybevételének teljes életciklusa alatt biztosítja a szoftverek elérését, üzemeltetését, frissítését, folyamatos pénzügyi és technológiai garanciákhoz kötött működtetését a saját telephelyén és a saját infrastruktúráján. A költségek így megoszlanak, a méretgazdaságosság pénzügyi haszonná konvertálható minden szereplő számára.

Egyértelműen kijelenthető, hogy a folyamatosan változó világban racionális pénzügyi döntésnek számít a vállalatok részéről a cloud alapú szolgáltatások igénybevétele.

Kapcsolódó tartalmak

T-Systems Magyarország

Kapcsolat

T-Systems Magyarország

Névjegy mentése QR kóddal

Megosztás