InstantBörze beszerzési rendszer - Marketline alapokon

Marketline Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a T-Systems Marketline e-aukciós rendszere megújult technológiai háttérrelés arculattal áll rendelkezésére.

Az új rendszer bevezetését több hónapnyi előkészítés és tesztelés előzte meg, melynek célja a szolgáltatás mögöttes technológiájának korszerűsítése volt. Az új hardverstruktúrában párhuzamos rendszerek kerültek kiépítésre, mely magasabb rendelkezésre állást és még stabilabb üzemeltetést tesznek lehetővé. A technológiai fejlesztést összekötöttük az arculati megújulással, és bár a szolgáltatás funkciói alapvetően nem változtak, a kezelőfelület átláthatóbbá és könnyebben kezelhetővé vált.

A belépéshez eddig használt felhasználóneve és jelszava nem változik. A kezelőfelületre továbbra is beléphet a www.marketline.hu webcímről, de az mostantól automatikusan átirányítódik erre az oldalra.

Szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy bizonyos időközönként a rendszer korábban megadott céges adatai (telefonszám, e-mail cím, székhely stb.) érvényességének megerősítésére kéri majd. Valamennyi e-aukciót szervező, illetve azon pályázó ügyfelünk közös érdeke, hogy adatbázisunk mindig pontos és naprakész legyen, és az aukciós folyamatokat ne hátráltassák az elévült adatokból eredő kellemetlenségek. Kérjük, Ön is éljen majd ezzel a lehetőséggel!

Amennyiben bármilyen kérdése lenne az új rendszerrel kapcsolatban, vagy csak elfelejtette felhasználónevét, kérjük, írjon az info@marketline.hu e-mail címre, vagy hívja személyes ügyfélmenedzserét, illetve ügyfélszolgálatunkat a06-80-630-740 telefonszámon.

Reméljük, hogy az elmúlt időszak fejlesztéseivel Ön és munkatársai is elégedettek lesznek, és e-aukciós rendszerünk továbbra is hozzájárul majd cégük eredményes működéséhez.

A T-Systems Marketline e-beszerzési szolgáltatásai során két megoldást kínálunk: partnereink a beszerzési e-aukciós, illetve integrált beszerzési és szállítói alkalmazásokat vehetik igénybe.

Beszerzési aukciós szolgáltatásunk egy internetalapú, elektronikus versenyeztető eszköz a beszállítók hatékonyabb kiválasztásának és a legjobb ajánlati paraméterek (ár, fizetési, szállítási határidő stb.) elérésének támogatására.

A virtuális piactérhez vevőként csatlakozó vállalatok az egyszeri aukciók szervezésén túl integrált beszerzési és szállítói rendszert is kialakíthatnak.

Bővebb információ a szolgáltatásról: https://www.marketline.hu/

Kapcsolódó tartalmak

Belépés a Marketline szolgáltatásokba

Megosztás