E-aukció

A T-Systems E-aukció szolgáltatása kézenfekvő és egyszerű megoldás a beszerzési folyamatok hatékonyságának növelésére, valamint az erre fordított idő- és költségfaktorok csökkentésére.Az E-aukció szolgáltatás egy olyan beszerzéstámogató és döntés-előkészítő eszköz, amellyel Ön és vállalata a legjobb piaci feltételek mellett tudja beszerzéseit lebonyolítani. Az e-aukció egy valós időben zajló online árverés, amelyen a részt vevő licitálók egymással versenyeznek az aukció szervezője által kiírt, zártkörű versenytárgyalás megnyeréséért. A szolgáltatás segítségével a koncentráltan érkező beszállítói ajánlatok könnyen átláthatók és nyomon követhetők, ezért leegyszerűsödik a döntéshozatal, így Ön könnyebben kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő ajánlatot.

Az E-aukció szolgáltatás célja a legjobb beszállítók és ajánlati paraméterek versenyeztetésének támogatása.

Kinek ajánljuk a T-Systems beszerzési E-aukció szolgáltatását?

Bármely olyan cégnek vagy költségvetési intézménynek, amely a versenypiacon szerez be akár stratégiai, akár kiegészítő termékeket, szolgáltatásokat. A T-Systems beszerzési e-aukciós szolgáltatása ideális választás a beszerzési folyamatok optimalizálásához, a beszerzési árak csökkentéséhez és a szállítói kapcsolatok bővítéséhez.

Melyek a szolgáltatás igénybevételével járó előnyök?

Időmegtakarítás

  • Az árajánlatok bekérése és az ajánlatok versenyeztetése leegyszerűsödik, illetve lerövidül.
  • Koncentrált versenyhelyzet áll elő, amelyben akár 10–15 szállító ajánlatai kezelhetők egy 35–45 perces tárgyalás alatt.

Közvetlen költségmegtakarítás

  • Az eddigi legjobb beszerzési árak átlagosan 18%-kal csökkennek.
  • A szállítók versenyeztetésének tranzakciós költségei akár 60%-kal csökkenhetnek.
  • Nincs szükség külön beruházásra, szoftver és hardver bevezetésére, csupán egy internetelérésre.

Folyamathatékonyság, biztonság

  • A versenyeztetett paraméterek közti súlyozás lehetővé teszi, hogy komplex döntéshozói szempontok is érvényesüljenek (pl. beszállítók minősítése).
  • Új beszerzési források kialakítására nyílik lehetőség.
  • Ellenőrizhető dokumentáció: a rendszer minden licitet, ajánlattételt és kommunikációt dokumentál, amelyek bármikor elmenthetők.

Megosztás